0 titluri

Tel: 0722.940.581

 1. Acasă
 2. 0.htm
 3. A douăsprezecea viziune. Ora deciziei
Carte

A douăsprezecea viziune. Ora deciziei

A douăsprezecea viziune. Ora deciziei. Editura Mix
CumpărDetalii carte

Autor(i): James Redfield
Editura: Mix
Anul apariţiei: 2011
Pagini: 245 (13.20 cm)
Preţ: 29,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

În 21 decembrie 2012 calendarul mayaş se va sfârşi. Mulţi văd în aceasta un semn al apocalipsei. Dar este într-adevăr?

„Am descoperit, de asemenea, că cea de-a Douăsprezecea Viziune nu era nici pe departe o teorie. Era un nou fel de-a fi, ce putea fi descoperit şi trăit de orice persoană, indiferent de cultura şi religia căreia îi aparţinea.“

„Avem posibilitatea de-a ne alinia legilor după care se conduce însuşi Universul şi de-a ne dovedi nouă înşine că trăim de fapt într-o lume care este, în esenţă, o Maşină de Împlinit Vise – care doar aşteaptă să fie pornită.“

Sunt aproape douăzeci de ani de când cărţile lui James Redfield sunt citite şi apreciate.

Milioane de oameni au îmbrăţişat viziunile spirituale revelate în „Profeţiile de la Celestine“, „A Zecea Viziune“, „Secretul Shambalei“ şi „Viziunea de la Celestine“, deschizându-se către explorarea sincronicităţii şi existenţa unui ţel spiritual.

În aceste vremuri, în care corupţia politică şi instabilitatea financiară sunt în creştere, iar tensiunile religioase ameninţă să genereze un conflict nuclear, James Redfield imaginează, pornind de la cărţile sale anterioare, o palpitantă călătorie spirituală, care îi va transforma benefic pe toţi cei care participă la ea.

În romanul iniţiatic „A Douăsprezecea Viziune“, mult aşteptat de către cititorii pasionaţi ai seriei Profeţiilor de la Celestine, regăsim Eroul şi pe bunul său prieten,Wil. Ei au intrat în posesia unei părţi dintr-un manuscris vechi şi misterios, în care este descrisă o cale spirituală secretă, apărută în a doua decadă a secolului al douăzecişiunulea. Manuscrisul este însă disponibil numai în fascicole disparate.

Pentru a înţelege pe deplin semnificaţia pentru omenire a acestui Document, Eroul nostru şi prietenul său Wil pornesc într-o călătorie palpitantă, cu scopul recuperării întregului manuscris. Ei îmbrăţişează puterea sincronicităţii şi se confruntă cu forţe politice importante şi grupări religioase extremiste, care se opun acestor revelaţii spirituale.

Utilizând aşa-numitul „efect de parabolă“ şi bazându-se pe surse proprii, autorul explorează asemănările şi diferenţele dintre religiile lumii. El reuşeşte astfel să evidenţieze mesajul esenţial conţinut de fiecare dintre aceste religii, capabil să dea viaţă experienţei spiritualităţii.

Prin cartea sa, James Redfield doreşte să atingă un nou nivel de unificare a căilor spirituale şi să formuleze idei reformatoare, care să transforme viaţa fiecăruia dintre noi şi a lumii.

Cuprinsul cărţii: „A douăsprezecea viziune. Ora deciziei“

 • Menţinerea sincronicităţii
 • Conversaţie conştientă
 • Alinierea la legile spirituale
 • Recunoaşterea ideologiei
 • Conexiunea cu Dumnezeu
 • Marea numire
 • Arta acordării
 • Intenţia unităţii
 • Ce ştie cerul
 • Creşterea în influenţă
 • Întoarcerea
 • Epilog