0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Religie
  3. Cărţi: Creştinism
  4. Adâncimile cuvântului
Carte

Adâncimile cuvântului

Adâncimile cuvântului. Editura
Detalii carte

Înţelesul ascuns al „Crezului“

Autor(i): David Steindl-Rast
Editura: Elena Francisc Publishing
Colecţia: Transpersonal
Anul apariţiei: 2011
Pagini: 256 (13x20 cm)
Preţ: 31,79 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Această primă carte a lui David Steindl-Rast care apare în limba română, cu prefaţa scrisă de Dalai Lama deschide o nouă direcţie pentru aceia pe care-i numim, cu iubire, exploratori ai conştiinţei.

David Steindl-Rast ia un text clasic al creştinismului, faimosul Crez şi dezvăluie cu simplitate şi strălucire semnificaţii profunde, dincolo de tot ce am crezut că ştim.

Dacă ar trebui să aleg un singur cuvânt pentru a-l alătura imaginii lui David Steindl-Rast, atunci acesta ar fi cu siguranţă „adâncime“.

Este călugăr benedictin, dar ceea ce face, spune şi scrie izvorăşte din profunzimi care depăşesc cu mult canoanele oricărei doctrine religioase, fie ea creştină sau nu. Actele, cuvintele şi prezenţa sa par a fi conectate la o realitate inefabilă pe care el o trăieşte direct şi pe care nu face decât să o lasă să scurgă în lume prin intermediul fiinţei sale.

În ultimii cincizeci de ani, sute de mii de oameni au fost atinşi de mesajul său care transcende orice sistem de credinţe pentru a coborî adânc, până la izvorul sacru al Fiinţei, inima, acolo unde noi suntem cu adevărat creatorii, conştienţi sau nu, ai realităţii pe care o trăim.

David Steindl-Rast este ceea ce în lumea modernă s-ar numi un iluminat, iar marele său har este acela de a transmite direct, de la inimă la inimă, vibraţia subtilă a iubirii, a curajului, a încrederii şi a bucuriei acestei experienţe extraordinare care se numeşte Umanitate.

Dincolo de norii curgători ai iluziei se află soarele permanent al Esenţei, iar David Steindl-Rast are darul de a ne conecta cu această lumină din interiorul nostru prin intermediul cuvintelor şi al prezenţei sale.

Este un om care trăieşte Adevărul în mod direct şi care şi-a ales misiunea de a-l împărtăşi cu toţi aceia care, rătăciţi în deşerturile minţii, sunt însetaţi să-l simtă.