0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Ştiinţe de frontieră
  3. Adevărata putere a apei
Carte

Adevărata putere a apei

Adevărata putere a apei. Editura
Detalii carte

Să ne vindecăm şi să ne descoperim pe noi înşine

Autor(i): Dr. Masaru Emoto
Editura: Adevăr Divin
Anul apariţiei: 2008
Pagini: 188 (13x20 cm)
Preţ: 29,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Într-o manieră splendidă, cristalele de apă prezentate în cartea „Adevărata putere a apei“ a Dr. Masaru Emoto vă arată manifestarea naturii şi viaţa însăşi. Această carte vă oferă ocazia de a avea un gând pozitiv despre apă şi totodată de a cugeta la ceea ce înseamnă să trăiţi sănătoşi şi fericiţi.

Cu cât ştiţi mai multe despre apă, cu atât mai clar vă veţi putea vedea pe dumneavoastră înşivă. Pe măsură ce vă veţi lămuri din ce în ce mai mult, veţi putea observa societatea, naţiunea, lumea, Pământul, Universul şi, în cele din urmă, Fiinţa Divină. Asta deoarece „Apa este începutul tuturor lucrurilor“, aşa cum a spus filozoful grec Thales din Milet.

Apa pe care o beţi are capacitatea de a vă înbunătăţi sănătatea şi viaţa. Nu este nici o îndoială că atunci când avem o atitudine mentală pozitivă, starea noastră generală se îmbunătăţeşte adesea. Toate acestea se petrec datorită conştiinţei dumneavoastră care are capacitatea de a schimba calităţile apei. Atunci când mulţumiţi apei, calitatea ei se îmbunătăţeşte.

Am învăţat de la apă că cel mai greu lucru în viaţă este să fii ignorat şi să nu ţi se dea atenţie. Apa m-a făcut să conştientizez că grijile sunt deseori cauza bolilor. Sufletul, înţelegerea profundă şi compasiunea doctorului sunt cele care vindecă pacienţii. Atunci când pacienţii îşi vor putea elimina emoţiile negative, ei vor putea să-şi dezvolte propriile capacităţi de autovindecare. Atunci când întâlnim lucruri minunate, haideţi să ne simţim unşi pe suflet; deci, haideţi să rezonăm cu vibraţii benefice şi să rostim cât mai des Marea Declaraţie: „Puterea infinită a universului se întăreşte; lumea a devenit cu adevărat măreaţă şi liniştită.“

„Trebuie să manifestăm respect faţă de apă, să simţim iubire şi recunoştinţă şi să primim vibraţiile cu o atitudine pozitivă. Atunci, apa se schimbă, dumneavoastră vă schimbaţi şi eu mă schimb. Deoarece atât dumneavoastră, cât şi eu, suntem formaţi din apă.“

Din cartea „Adevărata putere a apei“ a Dr. Masaru Emoto veţi învăţa despre proprietăţile unice ale apei şi abilitatea acesteia de a vă îmbunătăţi sănătatea şi viaţa. Veţi vedea efectul pe care fiecare dintre noi îl are asupra apei - nu numai apa pe care o bem, ci şi apa care reprezintă 70% din corpul nostru şi, cel mai important, ce se petrece cu apa pe măsură ce noi interacţionăm unul cu altul.

Anul 2005 a marcat începutul Deceniului Apei, aşa cum a fost el stabilit de către Organizaţia Naţiunilor Unite. Este responsabilitatea fiecăruia dintre noi de a învăţa tot ce putem despre apă, cea mai de preţ resursă de pe planeta noastră şi de a ajuta să ne schimbăm mentalitatea prin gândurile, cuvintele şi rugăciunile noastre şi prin implicarea noastră de a ne respecta unul pe celălalt cu iubire şi cu recunoştinţă. Fie ca tot ceea ce vom învăţa despre apă să ajute pentru a aduce pacea în întreaga lume.

Cuprinsul cărţii: „Adevărata putere a apei“

  • Introducere
  • Procesul descoperirii
  • Cunoaşterea apei vă va schimba mintea şi trupul
  • Apa revigorează forţa vieţii
  • Cum puteţi utiliza adevărata putere a apei în viaţa dumneavoastră
  • Cât trăim, să dialogăm cu apa
  • Despre autor