0 titluri

Tel: 0722.940.581

 1. Acasă
 2. Cărţi: Dezvoltare personală
 3. Cărţi: Prosperitate şi succes
 4. Bazele spirituale ale prosperităţii
Carte

Bazele spirituale ale prosperităţii

Bazele spirituale ale prosperităţii. Editura Mix
CumpărDetalii carte

Autor(i): Roy Eugene Davis
Editura: Mix
Anul apariţiei: 2000
Pagini: 96 (13x20 cm)
Preţ: 19,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Cartea „Bazele spirituale ale prosperităţii“ este o prezentare a principiilor universal valabile care pot face ca prosperitatea şi succesul să devină o realitate incontestabilă pentru dumneavoastră, cu condiţia să le puneţi zilnic în practică.

În paginile cărţii nu veţi găsi vreo formulă miraculoasă de îmbogăţire peste noapte sau vreo soluţie imediată pentru toate problemele voastre personale. Ceea ce găsiţi este o informaţie pe care vă puteţi baza, este testată şi verificată şi arată cum putem trăi având o evoluţie spirituală satisfăcătoare, o viaţă fericită şi bogată. Ideea este simplă: pentru ca prosperitatea să fie reală, autentică, ea trebuie să se bazeze pe conştientizarea realităţilor spirituale şi pe o colaborare cu principiile care îngăduie ca aceasta să se exprime în viaţa noastră zilnică. Este evident că aceste informaţii trebuie publicate şi răspândite pe o scară cât mai largă în rândul oamenilor.

Tot mai mulţi oameni se străduiesc să înveţe să se bucure de un trai sănătos, de o viaţă lungă, plină de profunzime şi de sens. Multe sunt şi activităţile care uşurează găsirea căii spirituale, care urmăresc înţelegerea realităţii lui Dumnezeu, a relaţiei omului cu Universul, precum şi a ceea ce se va petrece după ce această scurtă şedere pe ţărmul pe care îl reprezintă existenţa aceasta terestră se va fi încheiat.

Informaţiile din cartea „Bazele spirituale ale prosperităţii“ se vor dovedi de o reală valoare pentru cititorul care aspiră la o bunăstare totală şi care doreşte ca obţinerea şi menţinerea acestei bunăstări să depindă de el. Recomand ca mai întâi să fie citită în întregime, apoi reluată, pentru ca ideile şi principiile enunţate să fie clar înţelese. Notaţi-vă tot timpul într-un carneţel ceea ce intenţionaţi să faceţi şi actualizaţi în permanenţă aceste planuri.

Cunoaşterea dobândită şi neaplicată este o simplă informaţie. Utilizarea ei corectă însă, va aduce rezultate mai mult decât evidente. Fiţi curioşi şi entuziaşti. Aţi venit pe lume pentru a învăţa, pentru a evolua, pentru a vă exprima plenar, pentru a prospera din toate punctele de vedere şi a vă îndeplini astfel destinul spiritual.

Fie ca toate aspiraţiile şi ţelurile voastre importante să devină realitate!

Cuprinsul cărţii: „Bazele spirituale ale prosperităţii“

 • Introducere
 • Bazele spirituale ale prosperităţii
 • Prosperitatea este o opţiune personală
 • Cele opt principii ale succesului, care fac posibilă împlinirea tuturor scopurilor în viaţă
 • Liniştea adâncă împrospătează mintea şi sufletul
 • Vei ajunge să trăieşti ceea ce crezi cu adevărat
 • Cum să foloseşti eficient afirmaţiile
 • Banii – ce sunt ei şi cum îi folosim
 • Statornicit fiind în conştiinţa prosperităţii împlineşte-ţi destinul
 • Glosar