0 titluri

Tel: 0722.940.581

 1. Acasă
 2. Cărți: Dezvoltare personală
 3. Cărți: Prosperitate și succes
 4. Bazele spirituale ale prosperității
Carte

Bazele spirituale ale prosperității

Bazele spirituale ale prosperității. Editura Mix
Cumpăr
Autor(i): Roy Eugene Davis
Editura: Mix
Anul apariţiei: 2000
Pagini: 96 (13x20 cm)
Preţ: 19,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Cartea „Bazele spirituale ale prosperității“ este o prezentare a principiilor universal valabile care pot face ca prosperitatea și succesul să devină o realitate incontestabilă pentru dumneavoastră, cu condiția să le puneți zilnic în practică.

În paginile cărții nu veți găsi vreo formulă miraculoasă de îmbogățire peste noapte sau vreo soluție imediată pentru toate problemele voastre personale. Ceea ce găsiți este o informație pe care vă puteți baza, este testată și verificată și arată cum putem trăi având o evoluție spirituală satisfăcătoare, o viață fericită și bogată. Ideea este simplă: pentru ca prosperitatea să fie reală, autentică, ea trebuie să se bazeze pe conștientizarea realităților spirituale și pe o colaborare cu principiile care îngăduie ca aceasta să se exprime în viața noastră zilnică. Este evident că aceste informații trebuie publicate și răspândite pe o scară cât mai largă în rândul oamenilor.

Tot mai mulți oameni se străduiesc să învețe să se bucure de un trai sănătos, de o viață lungă, plină de profunzime și de sens. Multe sunt și activitățile care ușurează găsirea căii spirituale, care urmăresc înțelegerea realității lui Dumnezeu, a relației omului cu Universul, precum și a ceea ce se va petrece după ce această scurtă ședere pe țărmul pe care îl reprezintă existența aceasta terestră se va fi încheiat.

Informațiile din cartea „Bazele spirituale ale prosperității“ se vor dovedi de o reală valoare pentru cititorul care aspiră la o bunăstare totală și care dorește ca obținerea și menținerea acestei bunăstări să depindă de el. Recomand ca mai întâi să fie citită în întregime, apoi reluată, pentru ca ideile și principiile enunțate să fie clar înțelese. Notați-vă tot timpul într-un carnețel ceea ce intenționați să faceți și actualizați în permanență aceste planuri.

Cunoașterea dobândită și neaplicată este o simplă informație. Utilizarea ei corectă însă, va aduce rezultate mai mult decât evidente. Fiți curioși și entuziaști. Ați venit pe lume pentru a învăța, pentru a evolua, pentru a vă exprima plenar, pentru a prospera din toate punctele de vedere și a vă îndeplini astfel destinul spiritual.

Fie ca toate aspirațiile și țelurile voastre importante să devină realitate!

Cuprinsul cărţii: „Bazele spirituale ale prosperității“

 • Introducere
 • Bazele spirituale ale prosperității
 • Prosperitatea este o opțiune personală
 • Cele opt principii ale succesului, care fac posibilă împlinirea tuturor scopurilor în viață
 • Liniștea adâncă împrospătează mintea și sufletul
 • Vei ajunge să trăiești ceea ce crezi cu adevărat
 • Cum să folosești eficient afirmațiile
 • Banii – ce sunt ei și cum îi folosim
 • Statornicit fiind în conștiința prosperității împlinește-ți destinul
 • Glosar