0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Spiritualitate
  3. Cărţi: Zen
  4. Big Mind, Big Heart
Carte

Big Mind, Big Heart

Big Mind, Big Heart. Editura
Detalii carte

Minte vastă, inimă profundă - găsirea propriei căi

Autor(i): Genpo Roshi
Editura: Elena Francisc Publishing
Colecţia: Zen
Anul apariţiei: 2009
Pagini: 180 (15x22 cm)
Preţ: 26,01 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Cartea „Big mind, big heart – minte vastă inimă profundă“ se adresează numeroşilor occidentali care doresc să se trezească spiritual dar totodată vor să trăiască în lume cu eficacitate şi compasiune. Este o carte plină de creativitate şi originalitate care va contribui semnificativ la dialogul Orient-Occident şi la nevoile celor atraşi să treacă dincolo de căutare şi să intre pe o cale spirituală.

Odată ce ai trecut prin procedeul Mintea Supremă, uşa către transcendent ţi se deschide, iar practica îţi va permite să aprofundezi acea cunoaştere.

Popularitatea cărţii lui Genpo Roshi indică în mod clar faptul că există numeroase persoane care îşi caută Sinele urmând această cale, şi totodată că, pentru aceştia, cartea „Big mind, big heart - minte vastă inimă profundă“ atinge o coardă cu rezonanţe profunde.

Procedeul Mintea Supremă reprezintă o cale uimitor de originală, profundă şi eficace pentru a ne trezi sau pentru a ne vedea Adevărata Natură. Această practică este atât de simplă şi de universală încât poate fi folosită în cadrul oricărei căi spirituale, sau chiar prin ea însăşi, ca practică pentru înţelegerea pe deplin a adevăratului tău Sine.