0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Spiritualitate
  3. Cărţi: Şamanism
  4. Cercul Revelaţiei
Carte

Cercul Revelaţiei

Cercul Revelaţiei. Editura
Detalii carte

Secretele străvechi ale magiei şi vindecării siberiene

Autor(i): Olga Kharitidi
Editura: Elena Francisc Publishing
Colecţia: Şamanism
Anul apariţiei: 2010
Pagini: 260 (13x20 cm)
Preţ: 31,79 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


„Cercul Revelaţiei“ este o carte uimitoare şi captivantă care povesteşte istoria extraordinară a unui drum spiritual foarte neobişnuit.

Este o carte pe care nimeni dintre aceia care caută Adevărul nu o va lăsa din mână.

O carte despre felul în care Universul, Conştiinţa sau oricum vreţi să numiţi Totul, ne lasă pe parcursul drumului nostru semne pe care să le putem înţelege şi de care să ne putem folosi în marea noastră căutare.

Este o carte despre realitatea de dincolo de minte, care este mai uluitoare şi mai magică decât orice ne-am putea închipui.Este o poveste adevărată.

Olga Kharitidi este un psihiatru care are îndrăzneala de se lăsa dusă de lanţul sincronicităţilor, astfel încât ajunge ucenica unei femei şaman din munţii Altai, şi astfel începe o aventură spirituală care avea să-i schimbe viaţa.

Doctorul Kharitidi pătrunde într-o lume stranie, magică şi uneori înspăimântătoare, dar care are darul de a o conduce către adevărata Cunoaştere care nu poate fi decât interioară.

Secretele străvechi ale magiei şi ale vindecării spirituale i se revelează pe rând, odată cu adevăruri mistice profunde, pe măsură ce pătrunde în lumea subtilă care-i devine accesibilă.

„Cercul Revelaţiei“ nu este doar o odisee personală care se petrece într-o lume de vis, nu este doar o poveste despre lumile paralele în care trăiesc şamanii şi iniţiaţii, ci este despre puterea nelimitată a fiinţei umane, despre expansiunea dincolo de orice graniţe a Conştiinţei, despre enormele posibilităţi care stau adormite în fiecare dintre noi. Povestea iniţierii acestei psihiatre este despre curajul de a lăsa în urmă tot ceea ce am fost învăţaţi că este adevărat despre Univers şi despre psihicul omenesc, pentru a putea vedea ceva cu mult mai mare care cuprinde toate acestea: Spiritul.

„Cercul Revelaţiei“ este o carte la fel de revelatoare pentru căutătorii noului mileniu, precum au fost cărţile lui Carlos Castaneda pentru căutătorii anilor 60. O carte pe care n-o veţi uita uşor şi la care veţi reveni mereu. Una dintre Cărţile Elena Francisc pe care, cu bucurie o dedicăm acelora care împărtăşesc drumul Conştiinţei cu noi.