0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Creşterea copiilor
  4. Copilărie curată
Carte

Copilărie curată

Copilărie curată. Editura
Detalii carte

Un ghid pentru părinţi responsabili. Cum să creşti copii inteligenţi şi echilibraţi

Autor(i): Sue Palmer
Editura: Elena Francisc Publishing
Colecţia: Pentru părinţi
Anul apariţiei: 2010
Pagini: 196 (13x20 cm)
Preţ: 18,30 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Cum poţi să îi inspiri copilului tău comportamente sănătoase legate de hrană şi odihnă?

Cum poţi folosi înclinaţia naturală a copilului pentru joacă pentru a-l ajuta să înveţe şi să îşi dezvolte aptitudinile native?

Cum poţi regla balanţa muncă-viaţă privată şi cum poţi creşte calitatea timpului petrecut împreună cu micuţul care are nevoie de tine?

Cum faci ca prezenţa ta lângă copilul tău să fie intensă, stimulatoare, benefică, cu atât mai mult cu cât realizezi că de asta depinde forţa interioară a adultului care va deveni?

Cum să foloseşti ce e mai bun din tehnologiile moderne precum televizorul şi computerul şi în acelaşi timp să eviţi primejdiile evidente ale acestora?

Sue Palmer, autoarea cărţii „Copilărie curată“ îşi asumă misiunea dificilă de a explica complexitatea factorilor care influenţează evoluţia unui copil în zilele noastre.

Privind lucrurile din dubla perspectivă a omului de ştiinţă şi aceea a unei femei cu inimă mare, Sue Palmer oferă părinţilor sfaturi practice şi simple pentru rezolvarea problemelor complexe cu care aceştia se confruntă.

Cunoscută în întreaga lume drept un specialist cu o abordare rafinată şi neconvenţională în creşterea copiilor, Sue Palmer demonstrează că soluţiile cu adevărat eficiente nu sunt întotdeauna cele mai complicate. Bunul simţ, intuiţia şi mai ales conexiunea plină de iubire dintre voi şi copil sunt premisele care contează cu adevărat.

Cu toţii dorim ca într-o bună zi copilul nostru să devină un adult echilibrat, inteligent, deschis din punct de vedere emoţional, care să îşi trăiască viaţă cu încredere şi siguranţă de sine. Ei bine, „Copilărie Curată“ este o carte care vă conduce către toate acestea bazându-se pe ultimele cercetări în domeniu, dar şi pe experienţa uriaşă a unei autoare care şi-a dedicat viaţa acestui subiect. „Copilărie curată“ este dovada vie a faptului că schimbarea stă în puterile fiecăruia dintre noi.