0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Sănătate
  3. Corpul tău îţi spune: Iubeşte-te
Carte

Corpul tău îţi spune: Iubeşte-te

Corpul tău îţi spune: Iubeşte-te. Editura Ascendent
CumpărDetalii carte

Autor(i): Lise Bourbeau
Editura: Ascendent
Anul apariţiei: 2006
Pagini: 238 (12x19 cm)
Preţ: 24,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Cartea „Corpul tău îţi spune: Iubeşte-te“ este o carte despre metafizica afecţiunilor şi a bolilor.

Este autoarea a 15 cărţi printre care se număra best-seller-ul „Ascultă-ţi corpul, cel mai bun prieten pe care îl ai pe pământ!“

Cursurile ei practice şi filozofia simplă pe care o transmite au ajutat mai mult de un milion de persoane să obţină schimbări concrete în modul lor de a trăi. Este fondatoarea celei mai renumite şcoli de dezvoltare personală din Quebec, a cărei filozofie de viaţă este difuzată în prezent în 22 de ţări şi în 9 limbi.

Lise Bourbeau şi-a început specializarea în metafizică în urmă cu 20 de ani. În timpul stagiilor conduse de ea a lucrat direct, începând din 1982, cu mai mult de 15.000 de persoane.

A ajutat un mare număr de participanţi la cursurile ei să găsească adevăratele cauze ale afecţiunilor şi ale bolilor de care sufereau. În acelaşi timp, a avut ocazia să verifice fundamentele teoretice ale cercetărilor sale, observând numărul mare de însănătoşiri produse.

Autoarea are convingerea că orice problemă de ordin fizic nu reprezintă decât efectul unei probleme inconştiente manifestate pe plan emoţional şi mental. Astfel, fizicul ne avertizeză pentru a reveni pe o cale a armoniei şi a iubirii.

Metafizica, care are capacitatea de a ajunge dincolo de nivelul fizic, nu are pretenţia de a înlocui tratamentele medicale. Din contră, este necesară ca o variantă complementară, deoarece tratamentul fizic reprezintă doar o soluţie temporară.

Cartea de faţă reprezintă rezultatul cercetărilor şi observaţiilor autoarei, întreprinse timp de cincisprezece ani. Autoarea ne dezvăluie cu multă bucurie secretele metafizicii. Obiectivul cărţii îl constituie susţinerea fiecărei persoane pentru a deveni propriul ei terapeut şi de a dobândi astfel posibilitatea de a-i ajuta şi pe ceilalţi.

Începând cu anul 2000 (era Vărstătorului) oamenii caută tot mai mult modalităţi de a-şi îngriji corpul (fizic, emoţional şi mental) astfel încât să reia contactul cu latura lor spirituală.

Cuprinsul cărţii: „Corpul tău îţi spune: Iubeşte-te“

  • Introducere
  • Explicaţii suplimentare despre afecţiuni şi boli
  • Semnificaţia metafizică a afecţiunilor şi bolilor în ordine alfabetică
  • Întrebări sugerate pentru a completa definiţiile din această carte
  • Concluzii