0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Sănătate
  3. Corpul tău îți spune: Iubește-te
Carte

Corpul tău îți spune: Iubește-te

Corpul tău îți spune: Iubește-te. Editura Ascendent
Cumpăr
Autor(i): Lise Bourbeau
Editura: Ascendent
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 238 (12x19 cm)
Preţ: 24,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Cartea „Corpul tău îți spune: Iubește-te“ este o carte despre metafizica afecțiunilor și a bolilor.

Este autoarea a 15 cărți printre care se număra best-seller-ul „Ascultă-ți corpul, cel mai bun prieten pe care îl ai pe pământ!“

Cursurile ei practice și filozofia simplă pe care o transmite au ajutat mai mult de un milion de persoane să obțină schimbări concrete în modul lor de a trăi. Este fondatoarea celei mai renumite școli de dezvoltare personală din Quebec, a cărei filozofie de viață este difuzată în prezent în 22 de țări și în 9 limbi.

Lise Bourbeau și-a început specializarea în metafizică în urmă cu 20 de ani. În timpul stagiilor conduse de ea a lucrat direct, începând din 1982, cu mai mult de 15.000 de persoane.

A ajutat un mare număr de participanți la cursurile ei să găsească adevăratele cauze ale afecțiunilor și ale bolilor de care sufereau. În același timp, a avut ocazia să verifice fundamentele teoretice ale cercetărilor sale, observând numărul mare de însănătoșiri produse.

Autoarea are convingerea că orice problemă de ordin fizic nu reprezintă decât efectul unei probleme inconștiente manifestate pe plan emoțional și mental. Astfel, fizicul ne avertizeză pentru a reveni pe o cale a armoniei și a iubirii.

Metafizica, care are capacitatea de a ajunge dincolo de nivelul fizic, nu are pretenția de a înlocui tratamentele medicale. Din contră, este necesară ca o variantă complementară, deoarece tratamentul fizic reprezintă doar o soluție temporară.

Cartea de față reprezintă rezultatul cercetărilor și observațiilor autoarei, întreprinse timp de cincisprezece ani. Autoarea ne dezvăluie cu multă bucurie secretele metafizicii. Obiectivul cărții îl constituie susținerea fiecărei persoane pentru a deveni propriul ei terapeut și de a dobândi astfel posibilitatea de a-i ajuta și pe ceilalți.

Începând cu anul 2000 (era Vărstătorului) oamenii caută tot mai mult modalități de a-și îngriji corpul (fizic, emoțional și mental) astfel încât să reia contactul cu latura lor spirituală.

Cuprinsul cărţii: „Corpul tău îți spune: Iubește-te“

  • Introducere
  • Explicații suplimentare despre afecțiuni și boli
  • Semnificația metafizică a afecțiunilor și bolilor în ordine alfabetică
  • Întrebări sugerate pentru a completa definițiile din această carte
  • Concluzii