0 titluri

Tel: 0722.940.581

 1. Acasă
 2. Cărţi: Dezvoltare personală
 3. Cărţi: Prosperitate şi succes
 4. De la succes la împlinire
Carte

De la succes la împlinire

De la succes la împlinire. Editura Mix
CumpărDetalii carte

Prin aplicarea înţelepciunii maeştrilor himalayeni

Autor(i): Del Pe
Editura: Mix
Colecţia: Prosperitate şi succes
Anul apariţiei: 2006
Pagini: 384 (13x20 cm)
Preţ: 29,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Del Pe, autorul cărţii „De la succes la împlinire“ este un adept al maeştrilor şi înţelepţilor himalayeni şi ne dezvăluie aici secretele ascunse ale puterii, înţelepciunii şi viziunii interioare care i-au fost revelate în munţi, învăţându-ne astfel să ne atingem potenţialul maxim în viaţă.

Potrivit învăţăturii maeştrilor din Himalaya, succesul nu se măsoară exclusiv în bunuri materiale şi în confort. El înseamnă ceva mai mult decât simpla performanţă şi împlinirea aşteptărilor celor din jur. Adevăratul succes presupune trăirea unei vieţi echilibrate, în care toate aspectele fiinţei – fizic, emoţional, mental şi spiritual – sunt alimentate cu dieta potrivită lor. Maeştrii himalayeni afirmă că dacă unul singur din aceste aspecte este „înfometat“, succesul nu este deplin.

„Care este aşadar marele secret? Ce anume se ascunde dincolo de succes? Împlinirea. Dacă succesul înseamnă să obţii ceea ce îţi doreşti, împlinirea înseamnă să te bucuri de ceea ce ai printr-o viaţă echilibrată, care are în centrul ei bunăstarea interioară. Personal, consider că un om care şi-a petrecut întreaga viaţă făcând eforturi pentru a obţine ceea ce şi-a dorit, merită din plin să se bucure de fructele eforturilor sale. Succesul trebuie savurat şi împărtăşit alături de cei dragi. Un om de succes merită să se bucure de viaţă, nu să sufere din cauza stresului.“ (Fragment din carte)

Scopul cărţii „De la succes la împlinire“ este acela de a vă ajuta să vă croiţi singuri destinul, astfel încât să cunoaşteţi deopotrivă succesul şi împlinirea. Fiecare capitol al cărţii include o serie de principii şi de exerciţii practice care îmbină eficient înţelepciunea orientală cu pragmatismul occidental, oferindu-vă astfel un ghid practic prin care veţi putea transforma succesul în împlinire, prin maximizarea performanţei la locul de muncă şi echilibrarea vieţii dumneavoastră. Prin folosirea instrumentelor oferite în această carte, succesul dumneavoastră poate deveni mai consistent, dar şi mai satisfăcător. Veţi putea experimenta astfel împlinirea interioară, integrând în viaţa dumneavoastră o cale mai echilibrată şi o viziune mai largă asupra ansamblului. Înţelepciunea învăţăturilor oferite în această carte a fost acumulată prin studierea a numeroase culturi şi prin cercetările făcute de autor în peste 40 de ţări ale lumii, îndeosebi în domeniul modelelor globale de succes. Strategiile practice indicate în diferitele capitole ale lucrării sunt rezultatul experienţei autorului ca inginer, om de afaceri, maestru în artele marţiale şi profesor de filozofie orientală, dar şi al antrenamentului său alături de patru maeştri iluminaţi, care i-au transmis câteva din secretele cunoaşterii de sine predate în Munţii Himalayei.

Cuprinsul cărţii: „De la succes la împlinire“

 • Mulţumiri
 • Introducere
 • De la succes la împlinire: calea către o destinaţie superioară
 • Triunghiul succesului total şi al împlinirii desăvârşite. Un model universal.
 • Secretele centrilor de forţă
 • Dezvoltă-ţi rapid puterea voinţei şi vitalitatea
 • Iubirea alimentează succesul şi împlinirea
 • Inteligenţa creatoare: o veritabilă uzină mentală.
 • Cele opt valori esenţiale necesare pentru echilibrarea vieţii materiale şi a celei spirituale
 • O meditaţie pentru vindecarea şi susţinerea vieţii
 • Programe practice săptămânale
 • Formulare pentru autoevaluări
 • Postfaţă