0 titluri

Tel: 0722.940.581

 1. Acasă
 2. Cărți: Dezvoltare personală
 3. Cărți: Prosperitate și succes
 4. De la succes la împlinire
Carte

De la succes la împlinire

De la succes la împlinire. Editura Mix
Cumpăr

Prin aplicarea înțelepciunii maeștrilor himalayeni

Autor(i): Del Pe
Editura: Mix
Colecţia: Prosperitate și succes
Anul apariţiei: 2006
Pagini: 384 (13x20 cm)
Preţ: 29,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Del Pe, autorul cărții „De la succes la împlinire“ este un adept al maeștrilor și înțelepților himalayeni și ne dezvăluie aici secretele ascunse ale puterii, înțelepciunii și viziunii interioare care i-au fost revelate în munți, învățându-ne astfel să ne atingem potențialul maxim în viață.

Potrivit învățăturii maeștrilor din Himalaya, succesul nu se măsoară exclusiv în bunuri materiale și în confort. El înseamnă ceva mai mult decât simpla performanță și împlinirea așteptărilor celor din jur. Adevăratul succes presupune trăirea unei vieți echilibrate, în care toate aspectele ființei – fizic, emoțional, mental și spiritual – sunt alimentate cu dieta potrivită lor. Maeștrii himalayeni afirmă că dacă unul singur din aceste aspecte este „înfometat“, succesul nu este deplin.

„Care este așadar marele secret? Ce anume se ascunde dincolo de succes? Împlinirea. Dacă succesul înseamnă să obții ceea ce îți dorești, împlinirea înseamnă să te bucuri de ceea ce ai printr-o viață echilibrată, care are în centrul ei bunăstarea interioară. Personal, consider că un om care și-a petrecut întreaga viață făcând eforturi pentru a obține ceea ce și-a dorit, merită din plin să se bucure de fructele eforturilor sale. Succesul trebuie savurat și împărtășit alături de cei dragi. Un om de succes merită să se bucure de viață, nu să sufere din cauza stresului.“ (Fragment din carte)

Scopul cărții „De la succes la împlinire“ este acela de a vă ajuta să vă croiți singuri destinul, astfel încât să cunoașteți deopotrivă succesul și împlinirea. Fiecare capitol al cărții include o serie de principii și de exerciții practice care îmbină eficient înțelepciunea orientală cu pragmatismul occidental, oferindu-vă astfel un ghid practic prin care veți putea transforma succesul în împlinire, prin maximizarea performanței la locul de muncă și echilibrarea vieții dumneavoastră. Prin folosirea instrumentelor oferite în această carte, succesul dumneavoastră poate deveni mai consistent, dar și mai satisfăcător. Veți putea experimenta astfel împlinirea interioară, integrând în viața dumneavoastră o cale mai echilibrată și o viziune mai largă asupra ansamblului. Înțelepciunea învățăturilor oferite în această carte a fost acumulată prin studierea a numeroase culturi și prin cercetările făcute de autor în peste 40 de țări ale lumii, îndeosebi în domeniul modelelor globale de succes. Strategiile practice indicate în diferitele capitole ale lucrării sunt rezultatul experienței autorului ca inginer, om de afaceri, maestru în artele marțiale și profesor de filozofie orientală, dar și al antrenamentului său alături de patru maeștri iluminați, care i-au transmis câteva din secretele cunoașterii de sine predate în Munții Himalayei.

Cuprinsul cărţii: „De la succes la împlinire“

 • Mulțumiri
 • Introducere
 • De la succes la împlinire: calea către o destinație superioară
 • Triunghiul succesului total și al împlinirii desăvârșite. Un model universal.
 • Secretele centrilor de forță
 • Dezvoltă-ți rapid puterea voinței și vitalitatea
 • Iubirea alimentează succesul și împlinirea
 • Inteligența creatoare: o veritabilă uzină mentală.
 • Cele opt valori esențiale necesare pentru echilibrarea vieții materiale și a celei spirituale
 • O meditație pentru vindecarea și susținerea vieții
 • Programe practice săptămânale
 • Formulare pentru autoevaluări
 • Postfață