0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Dicționare
  3. Dicționar de electrotehnică, telecomunicații, automatizări și calculatoare - ROMÂN-GERMAN
Carte

Dicționar de electrotehnică, telecomunicații, automatizări și calculatoare - ROMÂN-GERMAN

Dicționar de electrotehnică, telecomunicații, automatizări și calculatoare - ROMÂN-GERMAN. Editura Asab
Autor(i): Wilhelm Theiss, Maria-Liliana Theiss
Editura: Asab
Anul apariţiei: 2008
Pagini: 984 (17x24 cm)
Preţ: 65,40 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Datorită faptului că electrotehnica, electronica și telecomunicațiile sprijină tot mai mult procesele de automatizare, este tot mai dificilă atribuirea exclusivă a termenilor doar unuia sau altuia din domeniile sus-amintite. Iar cum automatizarea a pătruns și în procesele de calcul electronic, nu este ușoară în multe cazuri nici tragerea unei linii clare de despărțire între automatizări și calculatoare.

Termenii cuprinși în „Dicționarul de electrotehnică, telecominicații, automatizări și calculatoare român-german“ au fost adunați în principal din publicațiile menționate în bibliografia selectivă anexată. Ei provin însă și din multe alte publicații menționate în bibliografia anexată celorlalte dicționare întocmite de autori, respectiv din nenumărate cataloage de produse și documentații utilizate în decursul anilor. Aceste surse de informare secundare au oferit autorilor, de regulă, un număr redus de termeni, care au fost însă în majoritatea cazurilor de cea mai mare actualitate.

„Dicționarul de electrotehnică, telecominicații, automatizări și calculatoare român-german“ conține un număr evident superior de termeni de electrotehnică, de electronică, de automatizări, de robotică și de tehnică de calcul față de toate celelalte dicționare germane-românești apărute în ultimele decenii. Fondul de termeni germani din prezentul dicționar se ridică la peste 68.000.

Sperăm ca „Dicționarul de electrotehnică, telecominicații, automatizări și calculatoare român-german“ să fie de un real folos atât traducătorilor, cât și a tehnicienilor din toate domeniile în care sunt indispensabile electrotehnica, electronica, automatizările, robotica și tehnica de calcul.