0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Dicţionare
  3. Dicţionar economic - ROMÂN-GERMAN
Carte

Dicţionar economic - ROMÂN-GERMAN

Dicţionar economic - ROMÂN-GERMAN. Editura Asab
CumpărDetalii carte

Autor(i): Wilhelm Theiss, Maria-Liliana Theiss
Editura: Asab
Anul apariţiei: 2006
Pagini: 936 (17x24 cm)
Preţ: 92,65 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Prin publicarea „Dicţionarului economic român-german“, Editura ASAB şi autorii săi consideră că şi-au adus o contribuţie modestă la asigurarea comunicării între comercianţii români şi comercianţii vorbitori de limbă germană.

Dicţionarul conţine termeni din toate ramurile economiei: macroeconomie, economia întreprinderilor, finanţe, bănci, turism, administraţie, legislaţie economică, dar şi termeni tehnico-economici, atâta timp cât sunt relevanţi pentru un economist.

Dicţionarul conţine şi un însemnat număr de termeni generali de matematică şi de matematică economică. El este la ora actuală cel mai bogat dicţionar român-german în termeni generali de informatică şi de calculatoare, respectiv de informatică economică.

„Dicţionarului economic român-german“, în forma sa actuală, cuprinde un număr total de cca. 75.000 de termeni. El se adresează, deopotrivă economiştilor din toate ramurile economiei, cât şi inginerilor, inginerilor-economişti, studenţilor şi tuturor acelora care intenţionează să intre în relaţii economice cu parteneri din ţări în care se vorbeşte limba germană. El se adresează în acelaşi timp oamenilor de afaceri din ţările vorbitoare de limbă germană, care vor să devină, sau au devenit deja parteneri de afaceri ai unor unităţi economice româneşti.