0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Spiritualitate
  3. Fericirea pentru fiecare
Carte

Fericirea pentru fiecare

Fericirea pentru fiecare. Editura Lux Sublima
Detalii carte

Autor(i): Gregorian Bivolaru
Editura: Lux Sublima
Anul apariţiei: 2009
Pagini: 336 (11x16 cm)
Preţ: 14,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Fericirea este expansiunea şi ipostazierea noastră divină în mii de manifestări paradisiace. Ea este de asemeni „beţia“ intensă, naturală a prea-plinului de mulţumire. Chiar şi pentru cel mai sărac om, fricirea este cel mai bun izvor de farmec şi de frumuseţe. Cel care este cu adevărat fericit uită de suferinţă şi de moarte.

Pentru acela care o trăieşte plenar, fericirea este totodată sentimentul de linişte euforică, de voioşie contaminantă şi de siguranţă al unei conştiinţe curate care vibrează la unison cu energiile tainice ale fericirii din univers. Fără fericire întreaga viaţă a fiinţei umane este searbădă şi aproape zadarnică. Fericirea unui om este cu atât mai mare atunci când el reuşeşte să transmită şi celorlalţi oameni fericirea sa oceanică, făcându-i astfel şi pe alţii fericiţi. Cea dintâi condiţie a fericirii durabile este înţelepciunea. Pentru cel înţelept fericirea nu este scopul, ci mijlocul împlinirii vieţii.

Poţi să debordezi de fericire de zeci de ori pe zi atunci cind eşti şi rămâi mai mereu receptiv la tot ceea ce este bun, frumos, măreţ, adevărat, sublim, înălţător şi divin.

Viaţa ta este un cadou nebănuit. De felul în care acţionezi depind multe în viaţa ta.

Doreşti să ştii cum să îţi faci viaţa mult mai bună? SAU, ALTFEL SPUS, CU ADEVĂRAT FOARTE BUNĂ?

Pentru aceasta trebuie ca în tine să nu mai fie nelinişte, supărare, teamă, egoism, gelozie, refulări, iritare, resentimente, plictiseală, suferinţă, nefericire, ignoranţă, căci roate acestea te vor tace să fii în rezonanţă cu stări energetice corespondente din univers care îţi vor întreţine mereu aceste stări dureroase.

Probabil nu crezi că aşa ceva este posibil, nu-i aşa?

Află atunci că pentru fiinţa umană TOTUL ESTE CU PUTINŢĂ, deşi nu totul este permis.

Neîncrederea ta există numai fiindcă nu ţi s-au revelat niciodată până acum direcţiile după care să te ghidezi, ca să reuşeşti să fii cât mai des fericit. Acţionează însă cu tenacitate chiar ACUM, căci ADESEA OAMENII SE ÎMPIEDICĂ DE ADEVĂR, DAR SE RIDICĂ ŞI MERG MAI DEPARTE. NETRANSFORMAŢI.

Cartea „Fericirea pentru fiecare“ conţine o mulţime de sfaturi despre cum să îndepărtaţi din viaţa dumneavoastră neliniştea, supărarea, teama, egoismul, gelozia, refulările, iritarea, resentimentele, plictiseala, suferinţa, nefericirea.