0 titluri

Tel: 0722.940.581

 1. Acasă
 2. Cărţi: Ştiinţe de frontieră
 3. Forma iubirii
Carte

Forma iubirii

Forma iubirii. Editura Adevăr Divin
Detalii carte

Cine suntem, de unde venim şi încotro ne îndreptăm

Autor(i): Dr. Masaru Emoto
Editura: Adevăr Divin
Anul apariţiei: 2009
Pagini: 164 (13x20 cm)
Preţ: 25,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


„Studiile făcute de doctorul Masaru Emoto asupra apei demonstrează puterea de vindecare a iubirii şi recunoştinţei. Aceste veritabile pietre de temelie ale aprecierii stau la baza bunăstării noastre trupeşti, emoţionale, mentale şi spirituale. Cărţile lui Masaru Emoto reprezintă contribuţii valoroase la construirea unui viitor mai bun pentru lumea în care trăim cu toţii.“ (Noelle c. Nelson)

După apariţia bestsellerului „Mesajele ascunse din apă“ şi a filmului „What the Bleep Do We Know?“, fascinanta operă a savantului japonez Masaru Emoto a captivat imaginaţia populară şi a lansat o veritabilă mişcare la nivel mondial. Cu ajutorul fotografiei de mare viteză, dr. Masaru Emoto a descoperit că apa îngheţată formează cristale ale căror forme sunt influenţate de gândurile, cuvintele şi emoţiile noastre. Dat fiind că organismul uman e alcătuit în principal din apă, la fel ca şi întreaga planetă, descoperirile sale au semnificaţii extrem de profunde deopotrivă pentru oameni, pentru societatea umană şi pentru mediul ambiant.

În cartea „Forma iubirii“, dr. Masaru Emoto ne prezintă noi imagini obţinute în activitatea sa de cercetare şi, pentru prima dată, ne împărtăşeşte concluziile la care a ajuns în urma acestei activităţi. Folosind un stil clar de conversaţie, el interpretează mesajele ascunse ale uluitoarelor sale fotografii şi ne explică în ce fel ne pot ajuta acestea să găsim răspunsuri la marile întrebări ale vieţii: De unde am venit? De ce ne aflăm aici? Unde vom pleca după moarte? Prin viziunea diferită pe care ne-o oferă asupra comportamentului nostru, unii faţă de ceilalţi, precum şi faţă de planeta pe care vieţuim cu toţii, descoperirile doctorului Masaru Emoto ne încurajează să ne reorientăm exclusiv către acţiunile pozitive, care ne pot asigura tuturor un viitor mai bun.

Urmare a cărţii „Mesajele ascunse din apă“, cartea „Forma iubirii“ ne prezintă o investigaţie fascinantă a modului în care se intersectează ştiinţa şi spiritualitatea, precum şi a impactului pe care îl poate avea această intersectare asupra vieţii noastre şi asupra lumii în care trăim.

Cuprinsul cărţii: „Forma iubirii“

 • Prefaţă
 • Formele iubirii revelate de apă
 • Cine eşti tu?
 • Începutul iubirii
 • Călătoria apei
 • Puterea rugăciunii
 • Acordează-te cu vibraţia iubirii
 • Epilog