0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Alimentaţie sănătoasă
  3. Cărţi: Reţete culinare
  4. Hrană vie - aperitive şi dulciuri pentru toate vârstele
Carte

Hrană vie - aperitive şi dulciuri pentru toate vârstele

Hrană vie - aperitive şi dulciuri pentru toate vârstele. Editura
CumpărDetalii carte

Autor(i): Elena Niţă Ibrian
Editura: Miracol
Anul apariţiei: 2011
Pagini: 155 (14x20 cm)
Preţ: 15,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

După o experienţă de aproape 50 de ani în care am experimentat peste 6000 de reţete de hrană vie şi m-am vindecat de o boală foarte grea şi apoi am ajutat şi pe cei apropiaţi mie să se vindece de diferite maladii care de care mai complicate, la sugestia acestora, m-am apucat să scriu cărţi despre hrana vie compusă din aperitive şi dulciuri pe sezoane, care sper să aibă succes la public, ca şi cele pe care le-am scris pană acum.

Pun suflet din sufletul meu în aceste cărţi deoarece doresc din inimă să-i conving pe toţi cei ce citesc aceste rânduri că hrana vie ajută organismul să fie ferit de boli; în cazul în care ceva din noi s-a îmbolnăvit, consumând această alimentaţie naturală, se poate vindeca complet după un tratament ce variază între 6 luni şi 1 an şi 8 luni.

Astfel, se pot vindeca chiar şi cele mai grave boli, printre care putem numi cancerul, boală asupra vindecării căreia vom pune un accent deosebit în această lucrare.

Nu vă veţi putea schimba viaţa, recâştigandu-vă sănătatea, decât sădindu-vă în conştiinţă dorinţa de a vă ajuta singuri.

Din nefericire, oamenii nu trec de bună voie la regimul de viaţă natural, la alimentaţia pregătită fără foc, decât dacă încep să-şi dea seama că altă cale nu mai există.

Acum intervin minunea, fantasticul, incredibilul, vindecarea spectaculoasă - la drept vorbind - AUTOVINDECAREA.

Propriul sistem de apărarea - imunitatea - este repus în stare de alertă, de luptă, de corectare, apoi de întreţinere a unui mare bun caştigat - SĂNĂTATEA.

Se ştie că adevărurile mari sunt simple. Acesta este unul dintre ele.

În corpul fiecăruia dintre noi există şi celule atipice, canceroase. Este cunoscut faptul că ele se hrănesc, trăiesc şi se înmulţesc rapid datorită hranei preparate cu ajutorul focului, deoarece aceasta este complet lipsită de enzime.

Se cunoaşte, de altfel, că enzimele sunt însăşi viaţa noastră, dar ele se găsesc numai în hrana vie (netratată termic). Şi orice om bolnav are lipsă de enzime.

Când postiţi sau când apelaţi la hrana vie, celulele canceroase se supără foarte tare, rabdă de foame, se împuţinează rapid şi în cele din urmă sfârşesc prin moarte.

Dacă, de exemplu, după o anumită perioadă de consumare a hranei vii, ingeraţi hrană prelucrată termic (moartă), ele se bucură, invie şi se înmulţesc rapid, îmbolnăvindu-vă mai rău.

Este de-a dreptul incredibil că, de sute de mii de ani de când s-a descoperit focul, noi, pământenii, ducem o luptă acerbă cu propria noastră persoană, cu propria noastră sănătate.

Este aproape de necrezut că tot ceea ce se ştie în domeniul gastronomiei de atâta timp este împotriva omenirii, este otrăvitor şi ucigător.

Fierberea, coacerea, prăjirea produselor naturale ne omoară încet, dar sigur.

Dacă acest fapt ar fi înţeles de către cei în drept, nu ar mai trebui să existe industria de panificaţie, nici cea a laptelui sau a cărnii, mai ales, apoi cele ale zahărului alb, a medicamentelor, a produselor alimentare sintetice deoarece toate ne distrug sănătatea.

Pare imposibil!?…Cu cât alimentaţia este mai sofisticată, mai industrializată, mai trecută prin para focului, cu atât nivelul intoxicaţiei zilnice este mai puternic.

De multe mii de ani, filosofiile hindusă, chineză şi greacă, prin învăţaţi de talia lui Hipocrate, Aristotel, Pitagora, la greci, atenţionează prin tot felul de mijloace că, pentru a trăi sănătoşi, trebuie să ne hrănim cu alimente netratate termic.

Acestea sunt alimente şi medicamente în acelaşi timp.

Străduiţi-vă să adoptaţi o alimentaţie naturală, fără adaos de preparate sintetice, în care să predomine crudităţile proaspete.

Evitaţi ori de câte ori puteţi mâncărurile ce conţin ingrediente chimic, ca de altfel şi băuturile alcoolice din comerţ, care sunt foarte nocive pentru organism.

Consumaţi numai hrană vie preparată din legume, fructe şi cereale şi nu vă veţi îmbolnăvi!

Atenţie la microunde! Nu folosiţi sub nici un motiv acest gen de cuptor. Mâncărurile pregătite la microunde suferă mari transformări în rău. Printre altele, se face simţită creşterea hematocritului, a leucocitelor şi a colesterolului, în paralel cu diminuarea rapidă a limfocitelor, fapt ce constituie suficiente semnale de alarmă.

Consecinţele, măsurabile la om, induse de alimentele tratate cu microunde prezintă, comparativ cu cele care nu au suferit acest tratament, modificări la nivel celular, ce indică stadiul iniţial al unui proces patologic, preludiul cancerogenezei….

Cuprinsul cărţii: „Hrană vie - aperitive şi dulciuri pentru toate vârstele“

  • Cuvânt înainte
  • Introducere
  • Reguli pentru o alimentaţie corectă
  • Aperitive şi dulciuri pe sezon
    • Primăvara (martie, aprilie, mai)
      • Paste
        • de urzici cu brânză de vaci
        • de urzici cu păpădie
        • de urzici cu coada şoricelului
        • de urzici cu podbal
        • de urzici cu frunze de cicoare
        • de urzici cu pătlagină
        • de urzici cu orz verde
        • de urzici cu grâuşor
        • de urzici cu frunze de tei
        • de urzici cu frunze de ulm
        • de urzici cu frunze de fag
        • de urzici cu frunze de vişin
        • de urzici cu frunze de coacăz negru
        • de urzici cu frunze de ridichi de lună
        • de urzici cu frunze de zmeur
        • de urzici cu frunze de mur
        • de urzici cu frunze de nalbă
        • de urzici cu creson
        • de urzici cu trandafiri
        • de urzici cu flori de nalbă
      • Salate de primăvară
        • de urzici cu rădăcină de andive
        • de urzici cu păstârnac
        • de urzici cu ţelină
        • de urzici cu morcov
        • de urzici cu ridichi negre
        • de urzici cu napi proaspeţi
        • de urzici cu napi muraţi
        • de urzici cu varză murată
        • de urzici cu coada şoricelului
        • de urzici cu podbal
        • de urzici cu pătlagină
        • de urzici cu ştir
        • de urzici cu ciuboţica cucului
        • de urzici cu ridichi de lună
        • de urzici cu frunze de bob
        • de urzici cu lobodă roşie
        • de urzici cu lobodă albă
        • de urzici cu spanac
        • de urzici cu creson
        • de urzici cu frunze de ţelină
      • Torturi aperitive
        • de urzici cu brânză
        • de urzici cu aromă de leuştean
        • de urzici cu rădăcină de andive
        • de urzici cu aromă de hrean
        • de spanac cu păstârnac
        • de ştevie cu ţelină
        • din muguri de trifoi cu morcovi
        • de andive cu sfeclă roşie
        • de varză murată cu urzici
        • de varză murată cu grâuşor
        • de varză murată cu ridichi de lună
        • de varză murată cu soia germinată
      • Perişoare
        • de andive cu urzici
        • de păstârnac cu urzici
        • de varză murată cu urzici
        • de varză murată cu păpădie
        • de spanac cu trandafiri
        • din napi muraţi şi ceapă roşie
        • de napi muraţi cu cicoare
        • de ridichi cu asmaţuchi
        • de ţelină cu urzici
        • de podbal cu varză murată
        • de ştevie cu varză murată
        • de lobodă roşie cu varză murată
        • de lobodă albă cu varză murată
        • de curpeni de hamei cu varză murată
        • de creson cu varză murată
        • din crupe de soia şi varză murată
        • de grâu germinat cu varză murată
        • de pătlagină cu ţelină murată
      • Chiftele
      • Crochete
      • Sarmale
        • cu nuci
        • de nuci cu urzici
        • din seminţe de floarea soarelui
        • din seminţe de dovleac
        • de urzici cu crupe de soia
        • de rădăcinoase cu urzici
        • de păstârnac cu frunze de tei
        • de urzici cu brânză de vaci
        • de angelică şi brânză
        • de păpădie şi brânză
        • de grâu germinat cu rădăcinoase
        • de hrişcă germinată
      • Rulade aperitiv
        • de urzici cu brânză de vaci
        • de spanac cu brânză de oi
        • de ştevie cu brânză de capră
        • din frunze de bob cu ridichi albe
        • de petale de trandafiri cu ridichi albe
        • de varză murată cu ridichi albe
        • de varză albă murată cu varză roşie
        • de morcovi cu frunze de ridichi
        • de măcriş cu păstârnac
        • de creson cu ţelină
    • Vara (iunie, iulie, august)
      • Paste
        • de trandafiri cu brânză
        • de petale de nalbă
        • de petale de gălbenele
        • de flori de dovleac
        • de flori de cicoare
        • de flori de lumânărică
        • de post cu flori de trifoi roşu
        • de flori de lucernă
        • de flori albe de salcâm
        • de nuferi galbeni
        • din frunze de soia
        • din frunze de conduraşi
        • din frunze de zmeur
        • din frunze de nalbă de grădină
        • din frunze de portulacă cu frunze de coacăz negru
        • de ridichi cu frunze de angelică
        • de verdeţuri
      • Salate de vară
        • de ciuperci cu ceapă
        • de bureţi de rouă cu ceapă verde
        • de vineţele cu măcriş
        • de iască galbenă cu trandafiri
        • de varză albă cu trandafiri
        • de varză cu spanac
        • de varză albă cu smântână
        • de varză creaţă cu frunze de soia
        • de varză creaţă cu flori de trifoi roşu
        • de gulioare cu flori de nalbă
        • de flori albe de salcâm cu trandafiri
        • de flori albe de salcâm cu flori de nalbă
        • de flori albe de salcâm cu dovleac
        • de ridichi albe cu trandafiri
        • de conopidă cu trandafiri
        • de conopidă cu lobodă roşie
        • de brocoli cu gulioare
        • de brocoli cu ridichi albe
        • de brocoli cu revent
        • de roşii cu ceapă
        • de roşii cu muştar
        • de castraveţi cu ceapă
        • de dovlecei cu ceapă
        • de patison cu ceapă
        • de ardei gras cu brânză
      • Torturi aperitive
        • de ardei graşi cu brânză de vaci
        • de ardei graşi roşii cu brânză de capră
        • de gogoşari cu brânză de oi
        • de varză albă cu trandafiri
        • de varză albă cu petale roşii de nalbă
        • de post cu varză albă şi frunze de nalbă
        • de varză creaţă cu mangold
        • de varză creaţă cu petale de trandafiri
        • de guilioare cu lobodă roşie
        • de ridichi albe cu spanac
        • de dovlecei cu flori de trifoi roşu
        • de flori albe de salcâm cu petale de nalbă roşie
      • Perişoare
        • de trandafiri cu frunze de morcovi
        • de dovlecei cu trandafiri
        • de patison cu petale roşii de nalbă
        • de varză albă cu lobodă roşie
        • de varză cu frunze de ridichi
        • de anghinare cu ceapă verde
        • de conopidă cu ceapă verde
        • de gulioare
        • de brocoli cu lobodă albă
        • de brocoli cu lobodă roşie
        • de brocoli cu măcriş
        • de ardei gras cu frunze de soia
        • de ardei gras cu ştir
        • de gogoşari cu frunze de soia
        • de gulioare cu trandafiri
        • din miez alb de pepene verde cu ardei graşi roşii
        • din miez alb de pepene verde cu lucernă
        • din miez alb de pepene verde cu muguri de trifoi
        • de flori roşii trifoi cu ridichi albe
      • Chiftele
      • Crochete
      • Budinci aperitiv
        • de spanac cu brânză de vaci
        • de caş de capră cu frunze de soia
        • de mangold cu brânză de oi
        • de ştevie cu brânză şi urdă
        • de lobodă roşie cu gulioare
        • de trandafiri cu conopidă
        • de nalbă cu ridichi albe
        • de anghinare şi flori de trifoi
        • de flori albe de salcâm cu lobodă albă
        • de varză albă cu lucernă
        • de varză creaţă cu trifoi
        • de salsifi cu trandafiri
      • Rulade aperitive
        • de lucernă cu brânză de vaci
        • de trifoi cu brânză de oi
        • de ştevie cu brânză de capră
        • de spanac cu urdă şi brânză
        • de varză albă cu trandafiri
        • de varză cu flori de nalbă
        • de varză creaţă cu frunze de nalbă
        • de varză creaţă cu flori de trifoi roşu
        • de dovlecei cu frunze de conduraşi
        • de patison cu spanac
        • de gulioare cu flori de lucernă
        • de ridichi albe cu flori de trifoi roşu
    • Toamna (septembrie, octombrie, noiembrie)
      • Paste
        • de gogoşari cu unt
        • de ardei graşi cu unt
        • de ardei graşi cu frunze de morcovi
        • de ardei lungi cu unt
        • de varză cu brânză de vaci
        • de varză cu morcov
        • de varză cu măcriş
        • de varză creaţă cu ţelină
        • din miez alb de pepene verde
        • din miez alb de pepene verde cu ardei graşi roşii
        • din miez alb de pepene verde cu trandafiri
        • din miez alb de pepene verde cu flori de nalbă
        • de dovlecei cu flori roşii de trifoi
        • de dovlecei cu petale de gălbenele
        • de patison cu sfeclă roşie şi hrean
        • de patison cu varză roşie
        • de patison cu varză albă
        • de roşii cu ceapă
        • de roşii cu praz
        • de roşii cu păstârnac
      • Salate de toamnă
        • de roşii cu ardei gras
        • de roşii cu gogoşari
        • de roşii cu ardei lungi
        • de roşii cu varză albă
        • de anghinare cu ceapă
        • de anghinare cu praz
        • de anghinare cu ardei gras
        • de anghinare cu gogoşari
        • de varză albă cu trandafiri
        • de varză albă cu petale de nalbă de grădină
        • de varza albă cu gogoşari
        • de varză albă cu aromă de leuştean
        • de dovleac cu spanac
        • de dovleac cu urzici
        • de dovleac cu ridichi albe
        • de dovleac cu frunze de ridichi
        • de roşii cu ridichi
        • de roşii cu castraveţi
        • de castraveţi cu ceapă
        • de gulioare cu urzici
        • de conopidă cu roşii
        • din miez alb de pepene verde cu trandafiri
        • din miez alb de pepene verde cu petale de nalbă
        • de dovlecei cu spanac
        • de iască galbenă cu varză albă
        • de ciuperci de pajişte cu varză creaţă
        • de ciuperci de cultură cu ridichi albe
      • Torturi aperitive
        • de gogoşari cu varză albă
        • de ardei graşi cu ţelină
        • de ardei lungi cu păstârnac
        • de sfeclă roşie cu ridichi albe
        • din miez alb de pepene verde cu lobodă roşie
        • din miez alb de pepene verde cu flori de trifoi
        • din miez alb de pepene verde cu frunze de sfeclă roşie
        • din miez alb de pepene verde cu trandafiri
        • din miez alb de pepene verde cu nalbă
        • de păstârnac cu spanac
        • de ţelină cu mangold
        • de morcovi cu frunze de nalbă
      • Perişoare
        • de dovlecei cu flori de nalbă
        • de patison cu trandafiri
        • de dovleac alb cu trifoi roşu
        • de dovleac furajer cu urzici
        • de varză albă cu sfeclă roşie
        • de varză creaţă cu lobodă roşie
        • de varză de Bruxelles cu trifoi
        • de ţelină cu spanac
        • de ţelină cu gogoşari
        • de ţelină cu sfeclă roşie
        • de păstârnac cu creson
        • de păstârnac cu lucernă
        • de gulioare cu ardei graşi
        • de gulioare cu frunze de ridichi
        • de conopidă cu trandafiri
        • de conopidă cu gogoşari
        • de brocoli cu nalbă
        • de ridichi cu praz
        • din miez alb de pepene verde
      • Chiftele
      • Crochete
      • Budinci aperitiv
        • de varză roşie cu brânză de vaci
        • de varză albă cu caş de capră
        • de spanac cu urdă
        • de mangold cu ridichi albe
        • de măcriş cu păstârnac
        • de lobodă roşie cu morcovi
        • de dovlecei cu flori de trifoi roşu
        • de patison cu flori de trandafiri
        • de gulioare cu morcovi
        • de ştir cu conopidă
        • de anghinare cu flori de nalbă
        • din miez alb de pepene verde cu urzici
        • din miez alb de pepene verde cu gogoşari
      • Rulade aperitiv
        • de varză albă cu gogoşari
        • de varză cu urzici
        • de varză creaţă cu spanac
        • de varză creaţă cu sfeclă roşie
        • de varză roşie cu brânză de vaci
        • de varză albă cu brânză de capră
        • de spanac cu brânză de oi
        • de varză de Bruxelles cu urdă
        • de anghinare cu lucernă
        • din miez alb de pepene verde cu trandafiri
        • de ridichi cu flori de trifoi roşu
        • de gulioare cu flori de nalbă
    • Iarna (decembrie, ianuarie, februarie)
      • Paste
        • de dovleac alb cu praz
        • de dovleac furajer cu ceapă
        • de dovleac alb cu andive
        • de dovleac alb cu ridichi negre
        • de dovleac alb cu pulbere de hribi
        • de andive cu ceapă
        • de andive cu grâu germinat
        • de andive cu soia germinată
        • de andive cu păstârnac
        • de varză albă cu morcov murat
        • de varză albă cu napi muraţi
        • de varză albă cu sfeclă roşie murată
        • de varză albă cu ţelină murata
        • de varza roşie cu hrean
        • de varză roşie cu usturoi
        • de varză roşie cu aroma de ciuperci
        • de varza murată cu seminţe de dovleac
        • de varză murată cu sfeclă roşie
        • de varză murată cu păstârnac
        • de varză murată cu grâu germinat
        • de conopida murată cu ţelină
        • de conopidă murată cu soia germinată
        • de ridichi negre cu ceapă roşie
        • de ţelină cu mere
      • Salate de iarnă
        • de andive cu praz
        • de andive cu varză albă
        • de andive cu varză roşie
        • de andive cu sfeclă roşie
        • de andive cu varză murată
        • de varză murată cu morcovi
        • de varză murată cu păstârnac
        • de varză murată cu ţelină
        • de varză murată cu dovleac alb
        • de varză murată cu dovleac furajer
        • de napi muraţi cu sfeclă roşie
        • de napi cu rădăcinoase
        • de napi muraţi cu varză albă dulce
        • de napi muraţi cu aromă de ciuperci
        • de napi muraţi cu varză roşie
        • de castraveţi muraţi cu ceapă
        • de gogonele cu sos de post
        • de sfeclă murată cu păstârnac
        • de ţelină murată cu andive
        • de morcovi muraţi cu andive
        • de napi muraţi cu ţelină
        • de ţelină cu mere
        • de ţelină cu gutui
        • de rădăcinoase cu hrişcă germinată
        • de varză albă cu mei germinat
        • de varză roşie cu mazăre germinată
        • de varză creaţă cu fasole germinată
        • de napi muraţi cu soia germinată
        • de varză murată cu secară germinată
        • de varză murată cu hribi uscaţi
        • de varză dulce cu ciuperci uscate
      • Torturi aperitive
        • de dovleac cu grâu germinat
        • de ţelină cu hrişcă germinată
        • de păstârnac cu lucernă germinată
        • de morcovi cu trifoi germinat
        • de varză murată cu nuci
        • de varză murată cu alune
        • de napi muraţi cu seminţe de dovleac
        • de napi muraţi cu castane
        • de sfeclă roşie murată cu păstârnac
        • de varză roşie cu soia germinată
        • Tort de varză roşie cu dovleac alb
        • de varză roşie cu dovleac furajer
        • de sfeclă roşie murată cu soia germinată
        • de ridichi negre cu soia germinată
      • Perişoare
        • de varză albă dulce
        • de varză creaţă
        • de varză roşie
        • de ţelină
        • de anghinare
        • de păstârnac
        • de morcovi
        • de sfeclă roşie
        • de dovleac alb
        • de dovleac furajer
        • de salsifi
        • de ridichi negre
        • de varză murată cu alune
        • de varză murată cu arahide
        • de varză murată cu seminţe de floarea soarelui
        • de varză murată cu castane
        • de varză murată cu seminţe de dovleac
        • de varză murată cu seminţe de dovleac
        • de varză murată cu ţelină
        • de varză murată cu păstârnac
        • de varză murată cu gulioare
        • de sfeclă roşie murată cu soia germinată
        • de napi muraţi cu gulioare
      • Chiftele
      • Crochete
      • Budinci aperitiv
        • de varză roşie cu păstârnac
        • de varză roşie cu ţelină
        • de varză roşie cu ridichi negre
        • de varză roşie cu morcov
        • de varză albă cu dovleac alb
        • de varză albă cu dovleac furajer
        • de andive cu grâu germinat
        • de varză creaţă cu hrişcă germinată
        • de ţelină cu mere
        • de ţelină cu gutui
        • de mere cu varză roşie
        • de mere cu gutui
        • de gulioare cu sfeclă roşie
        • de gulioare cu soia germinată
      • Rulade aperitiv
        • de varză murată cu nuci
        • de varză murată cu alune
        • de varză murată cu arahide
        • de varză murată cu castane
        • de varză murată cu seminţe de floarea soarelui
        • de varză murată cu seminţe de dovleac
        • de varză murată cu seminţe de dovleac
        • de varză murată cu grâu germinat
        • de varză albă cu hrişcă germinată
        • de varză creaţă cu morcovi
        • de păstârnac cu varză roşie
        • de dovleac alb cu varză roşie
        • de dovleac furajer cu varză roşie
        • de ţelină cu mere
        • de andive cu soia germinată
        • de andive cu hribi uscaţi
  • Câteva reţete de bucătărie creativă
    • Salată de cartofi cu urzici
    • Salată de cartofi cu spanac
    • Salată de cartofi cu petale de trandafiri
    • Salată de cartofi cu frunze de soia
    • Salată de fasole boabe cu andive
    • Salată de linte cu rădăcinoase
    • Salată de orez cu lucernă
    • Salată de macaroane cu dovleac
    • Salată de vinete cu usturoi
    • Salată de vinete cu hrean
    • Cartofi cu sos de mărar
    • Cartofi cu sos de roşii
    • Cartofi cu sos de urzici
    • Cartofi cu sos din frunze de soia
    • Fasole cu sos din faină de soia
    • Orez cu urzici
    • Hrişcă cu spanac
    • Fasole verde cu sos de usturoi
    • Fasole verde cu sos maioneză de post
    • Macaroane cu sos de măceşe
    • Cuburi de soia cu sos de roşii
    • Şniţele de soia cu sos de urzici
    • Granule de soia cu spanac
  • Sosuri preparate fără foc
    • Sos maioneză de post
    • Sos maioneză de post
    • Sos galben
    • Sos maioneză cu usturoi
    • Sos de cremogen cu muştar
    • Sos de cremogen cu hrean
    • Sos roşul
    • Sos roşu
    • Sos de mârar
    • Sos cu făină de soia
    • Sos de urzici
    • Sos cu pulbere de hribi
    • Sos cu ardei iute
    • Sos cu frunze de soia
  • Reţete casnice
    • Varză murată
    • Cum se păstrează varza murată pe timp de vară
    • Cum se păstrează moarea de varză pe timp de vară
    • Gogoşari în suc de cătină
    • Gogoşari în oţet
    • Lapte de soia
    • Unt de soia
    • Făină de soia fiartă
    • Gogoşari în oţet
    • Unt de soia
    • Făină de soia fiartă
    • Făină de soia prăjită
    • Cafea de soia
    • Cafea de sfeclă roşie
    • Cafea de rădăcini de andive
    • Cafea din coji de mere
    • Cafea din mere uscate
    • Cafea de pere uscate
    • Cafea de gutui uscate
    • Cum se păstrează mustul dulce
    • Zahăr invertit
    • Clei de cireş
    • Lapte din seminţe de pepene verde
    • Lapte din seminţe de struguri
    • Lapte din seminţe de măr
    • Lapte din seminţe de dovleac
  • Dulciuri preparate la rece pentru toate anotimpurile
    • Cremă de nuci
    • Cremă de alune
    • Cremă de arahide cu suc de morcovi
    • Cremă de castane
    • Cremă din seminţe de dovleac
    • Cremă din seminţe de floarea soarelui
    • Cremă de smochine cu lapte de soia
    • Cremă de stafide cu lapte din seminţe de pepene verde
    • Cremă de scoruşe cu lapte din seminţe de struguri
    • Cremă de curmale cu lapte din seminţe de măr
    • Tort din grâu germinat cu smochine
    • Tort de grâu germinat cu stafide
    • Tort de grâu germinat cu scoruşe
    • Tort de grâu germinat cu banane
    • Tort din germeni de grâu cu pastă de măceşe
    • Tort din germeni de grâu cu ţelină
    • Tort din germeni de grâu cu mere
    • Tort din germeni de grâu cu kiwi
    • Tort de râu înmuiat cu trandafiri
    • Tort de grâu înmuiat cu flori de nalbă
    • Tort de grâu înmuiat cu flori albe de salcâm
    • Tort de grâu înmuiat cu flori de trifoi roşu
    • Tort de granovit cu dovleac
    • Tort de granovit cu morcovi
    • Tort de granovit cu smochine
    • Tort de granovit cu prune uscate
    • Fursecuri cu curmale
    • Fursecuri cu prune uscate
    • Fursecuri cu smochine
    • Fursecuri cu stafide
    • Fursecuri cu scoruşe
    • Colivă de grâu germinat cu nuci
    • Colivă de grâu germinat cu alune
    • Colivă de grâu germinat cu castane
    • Colivă de grâu germinat cu seminţe de dovleac
    • Colivă de granovit grişat cu stafide
    • Colivă de granovit cu smochine
    • Colivă de granovit cu stafide
    • Colivă de grâu înmuiat cu nuci
    • Tort de post
  • Reţete cu trimiteri
    • Vişine macerate în miere
    • Ţelină macerată în miere
    • Petale de trandafir conservate în miere
    • Suc şi pastă de roşii
    • Pastă de gogoşari
    • Suc şi pastă de cătină
    • Pastă şi suc de măceşe
    • Suc de tărâţă
    • Făină integrală de grâu
    • Pulbere de soia rumenită
    • Pulbere de soia fiartă
    • Pulbere de plante aromatice şi condimentare
    • Pulbere din seminţe de plante aromatice şi condimentare
    • Pulbere de negrilică
    • Pulbere din boabe de ienupăr
    • Pulbere de cătină
    • Pulbere de petale roşii de trandafir
    • Pulbere de petale roşii de nalbă
    • Pulbere din petale de gălbenele
    • Pulbere din petale de şofran
    • Pulbere de sfeclă roşie
    • Pulbere din rădăcină de andive
    • Pulbere din coji de mere
    • Pulbere de mere uscate
    • Pulbere de pere uscate
    • Pulbere de gutui uscate
    • Pulbere din seminţe de roşii
    • Pulbere de hribi
    • Pulbere de ciuperci
    • Soia germinată
    • Grâu germinat
    • Secară germinată
    • Orz germinat
    • Mei germinat
    • Seminţe de lucernă germinate
    • Seminţe de trifoi roşu germinate
    • Hrişcă germinată
    • Fasole şi mazăre germinate
    • Tinctură de propolis
    • Tinctură din muguri de plop negru
    • Grâu înmuiat
    • Desărarea măslinelor
    • Cremogenul
    • Germenii de grâu
    • Granovitul
    • Granovitul grişat
    • Iasca galbenă
    • Leurda
    • Conduraşii
    • Apă de argilă
    • Ulei presat la rece
    • Patisonul
    • Rădăcină de andivă
    • Crupele de soia
    • Mangoldul
    • Brocoli
    • Salsifi (ţâţa caprii)
    • Curpeni de hamei
  • Scrisori de mulţumire
  • Colaboratori