0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. 0.htm
  3. Hrana vie în prevenirea şi vindecarea cancerului
Carte

Hrana vie în prevenirea şi vindecarea cancerului

Hrana vie în prevenirea şi vindecarea cancerului. Editura Miracol
CumpărDetalii carte

Autor(i): Elena Niţă Ibrian
Editura: Miracol
Pagini: 200 (15x20 cm)
Preţ: 20,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

CANCERUL este o maladie de temut. Oare nu exista nici un tratament de vindecare a lui? Cercetările ştiinţifice din ultimii ani arată că o alimentaţie sănătoasă poate ajuta enorm la prevenirea şi chiar la vindecarea cancerului. Această cartea este folositoare atât oamenilor sănătoşi care vor să-şi păstreze în continuare starea de sănătate, cât şi celor care s-au îmbolnăvit de cancer, dar doresc să se vindece.

Cuprinsul cărţii: „Hrana vie în prevenirea şi vindecarea cancerului“

  • Este cancerul o boală nevindecabilă?
    • Prevenirea, depistarea şi combaterea cancerului
    • Simptomele formelor de cancer,
    • Febra indică întotdeauna intensificarea apărării organismului, deci nu trebuie împiedicată
    • Ce constată ştiinţa?
    • O grupă importantă a factorilor cancerigeni cunoscuţi
    • Ţigările - focar de propagare a cancerului la plămâni
    • Un stil de viaţă mai sănătos prin reducerea consumului de alcool
    • Ştiţi de ce nu este bine să se bea frecvent o cantitate mare de băuturi alcoolice?
    • Evitaţi alcoolul!
    • Efectele alimentaţiei tradiţionale
    • De ce alimentaţie simplă?
    • Cancerul de colon
    • Cancerul prostatei
    • Cancerul mamar
    • Cancerul genital
    • Cancerul pielii
    • Cauzele - brătrâneţea sau ravagiile civilizaţiei?
    • De ce trebuie schimbată alimentaţia?
    • Proteinele în alimentaţia cu hrană vie
    • Proteinele în unele alimente
    • Importanţa acidului lactic în organism
    • Capacităţile de vindecare ale sfeclei şi ale altor vegetale cu pigment de culoare roşie
    • Brocoli (conopida verde), duşmanul cancerului
    • O altă plantă miraculoasă - Aloe Vera
    • Cresonul - plantă supranumită sănătatea corpului
    • Produsele apicole - de mare însemnătate în tratarea cancerului
    • O descoperire mai recentă - laptele de oaie
    • Importanţa oligoelementelor în organismul uman
    • Fierul în unele alimente
    • Calciul în unele alimente
    • Magneziul în unele alimente
    • Planul terapeutic pentru bolnavii de cancer în practica medicului biolog
    • Ce trebuie să conţină o nutriţie cu adevărat sănătoasă?
    • Compoziţia chimică a principalelor produse vegetale
    • Ceaiuri folosite în diverse forme de cancer
    • Despre stilul de viaţă şi de sănătate în mileniul trei
    • Cele 7 legi care pot duce la evitarea cancerului
    • Cine modifică şi distruge flora intestinală?
    • „Otrăvurile“ din mental
    • Alegerea şi combinarea corectă a alimentelor
    • Hrana vie în menţinerea unui tonus bun
    • Colesterolul în unele alimente
    • Importanţa vitaminelor (surse, conţinut, acţiune)
    • Importanţa condimentelor pentru organism
  • REŢETE DE HRANĂ VIE FOLOSITE ÎN CAZUL CANCERULUI
    • Aperitive
      • Paste
      • Salate
      • Sosuri
      • Torturi aperitive
      • Rulade aperitiv
      • Piureuri
      • Ciupercuţe
    • Supe creme şi ciorbe creme
      • Supe
      • Ciorbe
      • Alte preparate
    • Pulberi din fructe şi flori, lapte vegetal şi dulciuri preparate la rece
    • Pulberi din fructe şi flori
    • Lapte vegetal
    • Dulciuri preparate fără foc
    • Cure cu produse naturale
    • Pe scurt, din nou, despre condimente
    • Reţete cu trimiteri
    • Îndrumar de gramaj
  • Scrisori de mulţumire
  • Colaboratori