0 titluri

Tel: 0722.940.581

 1. Acasă
 2. Cărţi: Dezvoltare personală
 3. Cărţi: Autocunoaştere
 4. În armonie cu infinitul
Carte

În armonie cu infinitul

În armonie cu infinitul. Editura Lux Sublima
Detalii carte

Autor(i): Ralph Waldo Trine
Editura: Lux Sublima
Colecţia: Spiritualitate
Anul apariţiei: 2008
Pagini: 161 (13x20 cm)
Preţ: 20,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Cartea „În armonie cu infinitul“ e un bestseller care s-a vândut până acum în peste 2.000.000 de exemplare în întreaga lume.

Ea ne arată cum să intrăm în rezonanţă cu energiile benefice infinite din univers şi să fim în armonie cu voinţa divină.

Tot ceea ce ţi se petrece în viaţă are o cauză. Cauza se află în tine. Ca să ai acces nestingherit la forţele tale interioare, trebuie să îţi trăieşti viaţa într-o armonic perfectă cu voinţa lui Dumnezeu.

Optimistul are, în felul său, dreptate. Pesimistul are, în felul său, dreptate. Primul diferă de al doilea precum lumina zilei de întunericul nopţii, şi totuşi amândoi au dreptate. Fiecare din punctul său de vedere. Acest punct de vedere este factorul determinant în existenţa fiecăruia. El determină dacă viaţa este plină de forţă şi inspiraţie sau seacă şi banală, plină de pace şi fericire sau de nelinişte şi suferinţă, plină de reuşite minunate sau de eşecuri lamentabile.

Optimistul are puterea de a vedea lucrurile în ansamblu, în lumina lor adevărată. Pesimistul le priveşte dintr-un unghi limitat. În timp de înţelegerea primului este luminată de înţelepciune, a celui de-al doilea este umbrită de ignoranţă. Fiecare îşi construieşte propria lume, iar rezultatul este determinat de perspectiva fiecăruia.

Optimistul, prin înţelepciunea sa interioară superioară, dă naştere propriului rai şi totodată ajută la manifestarea raiului în întreaga lume. Pesimistul, datorită limitărilor sale, îşi construieşte singur propriul iad şi determină existenţa acestuia în întreaga lume.

Regăsim în fiecare dintre noi fie predominanţa unui optimist, fie a unui pesimist. În orice moment, aşadar, singuri dăm naştere fie propriului rai, fie propriului iad şi determinăm totodată existenţa lor în întreaga lume exterioară.

De aceea nu există cale mai bună de a ajuta pe cineva decât aceea de a-l determina să se cunoască pe sine. Nu există cale mai bună de a ajuta pe cineva să se cunoască pe sine decât aceea de a-l determina să fie conştient de puterile cu care este înzestrat. Şi nimic nu-l va ajuta mai mult în trezirea acestor puteri latente decât realizarea vitală, pe deplin asumată, a propriei sale apartenenţe la Viaţa divină infinită, faţă de care trebuie să se deschidă şi pe care trebuie să o lase să se manifeste în interiorul său. Când suntem pe deplin deschişi către Spiritul divin infinit, în noi se manifestă cea mai înaltă formă de înţelepciune. Astfel pătrundem chiar în inima universului, unde descoperim mistere ascunse pentru majoritatea oamenilor, mistere ascunse lor, dar nu ascunse de ei.

Cuprinsul cărţii: „În armonie cu infinitul“

 • Introducere
 • Esenţa ultimă a universului
 • Esenţa ultimă a vieţii umane
 • Vigoarea trupească
 • Taina iubirii infinite
 • Înţelepciunea interioară
 • Descoperă pacea desăvârşirii
 • Plenitudinea forţei spirituale
 • Legea prosperităţii divine
 • Cum devin oamenii înţelepţi
 • Credinţa atotputernică
 • Să atingem desăvârşirea