0 titluri

Tel: 0722.940.581

 1. Acasă
 2. Cărţi: Medicină Naturistă
 3. Cărţi: Rugăciune
 4. Îngeri 101
Carte

Îngeri 101

Îngeri 101. Editura Adevăr Divin
Detalii carte

Introducere în stabilirea legăturii, lucrarea şi vindecarea cu îngeri

Autor(i): Doreen Virtue
Editura: Adevăr Divin
Colecţia: Lumea îngerilor
Anul apariţiei: 2008
Pagini: 126 (13x18 cm)
Preţ: 24,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Indiferent unde vă aflaţi pe calea spirituală, această carte vă va ajuta să-i înţelegeţi şi să-i iubiţi mai profund pe îngeri, fiind în acelaşi timp darul perfect pentru cineva care ia pentru prima dată contact cu aceste concepte.

„- Aveţi o carte despre îngeri pentru cineva care este complet începător?“

Doreen Virtue autoare a mai multor cărţi despre îngeri a auzit destul de frecvent această întrebare la seminarele sale, astfel încât le recomandă de obicei participanţilor cartea ei „Vindecarea cu îngeri“. Şi-a dat totuşi seama că până şi această carte este puţin cam avansată pentru cei care participau pentru prima dată la seminar, pentru cei nou veniţi. Într-o dimineaţă, atunci când a văzut şi a auzit clar titlul „Îngeri 101“, Doreen a înţeles că îngerii voiau ca ea să scrie o carte introductivă, cu informaţii fundamentale despre aceste fiinţe cereşti.

Deci, cartea „Îngeri 101“ este rezultatul acelei îndrumări primite de la îngeri şi cuprinde: o privire generală despre ceea ce sunt îngerii, dincolo de limitele unei anumite biserici sau credinţe; despre rolul îngerilor în diferite texte spirituale şi religii; despre căile prin care îngerii ne ajută şi despre cum să-i chemăm în ajutor; informaţii despre îngerii păzitori şi despre arhangheli, precum şi cele mai frecvente întrebări despre îngeri.

Cuvântul înger înseamnă „trimisul sau mesagerul lui Dumnezeu“ deci îngerii transmit mesaje între Creator şi fiinţele create, fiind un fel de poştaşi cereşti.

Îngerii îi iubesc pe toţi oamenii în mod necondiţionat. Ei privesc dincolo de suprafaţă, de aparenţe, şi văd scânteia dumnezeiască aflată în fiecare dintre noi. Se concentrează numai asupra divinităţii şi potenţialului nostru şi nu asupra defectelor, lipsurilor sau greşelilor noastre. Deci îngerii nu ne judecă, ci doar ne aduc iubire în viaţă. Cu îngerii, sunteţi în siguranţă şi puteţi avea deplină încredere în ei.

Nu contează dacă sunteţi credincioşi sau sceptici, deoarece îngerii cred în voi. Ei văd lumina voastră lăuntrică, vă cunosc adevăratele talente şi înţeleg faptul că aveţi o misiune importantă în viaţă. Ei vor să vă ajute în toate privinţele.

Nu trebuie să aveţi o pregătire specială, să fiţi asemenea sfinţilor ori să luaţi parte la diferite activităţi religioase pentru a intra în legătură şi a vorbi cu îngerii. Ei ajută pe oricine îi cheamă, indiferent de problemă. Ajutorul îngerilor este fără preţ, e oricând disponibil şi nu implică vicleşuguri, stratageme sau şmecherii.

Cei care intră în mod regulat în contact cu îngerii consemnează îmbunătăţiri importante în viaţa lor. Se simt mai fericiţi, mai plini de pace şi de încredere, le este mai puţin teamă de moarte şi de viitor. Ei ştiu că nu sunt singuri, pentru că au îngeri păzitori de încredere, care veghează asupra lor.

Iubirea îngerilor faţă de noi este pură. Ei ne ajută să-l auzim, să-l simţim, să-l vedem şi să-l înţelegem pe Dumnezeu în viaţa noastră de zi cu zi. Prin urmare, dacă aveţi nevoie de ajutor privind sănătatea, cariera, dragostea, familia sau orice alt domeniu, îngerii pot să vă ajute. Nimic nu este prea „mic“ sau prea „mare“ pentru ei. Ei lucrează cu bucurie în numele dumneavoastră, chiar din clipa în care le cereţi ajutorul.

Cuprinsul cărţii: „Îngeri 101“

 • Cine sunt îngerii
 • Împărăţia îngerilor
 • Stabilirea legăturii cu îngerii
 • Semne de la îngeri
 • Protecţia îngerească
 • Îngerii ne ajută să găsim ceea ce căutăm
 • Ajutorul îngerilor în privinţa relaţiilor
 • Ajutorul îngerilor în carieră şi în misiunea personală
 • Vindecarea cu îngeri
 • Îngeri pe Pământ
 • Întrebări frecvente despre îngeri
 • Despre autoare