0 titluri

Tel: 0722.940.581

 1. Acasă
 2. Cărţi: Dezvoltare personală
 3. Cărţi: Vindecare-autovindecare
 4. Matricea Energetică
Carte

Matricea Energetică

Matricea Energetică. Editura Adevăr Divin
CumpărDetalii carte

Ştiinţa şi arta transformării

Autor(i): Richard Bartlett
Editura: Adevăr Divin
Colecţia: Vindecare spirituală
Anul apariţiei: 2010
Pagini: 208 (13x20 cm)
Preţ: 18,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Ghid practic pentru înţelegerea energiei subtile şi pentru arta schimbărilor radicale.MATRICEA ENERGETICĂ: ŞTIINŢA ŞI ARTA TRANSFORMĂRII descrie un proces de transformare uşor de practicat şi cu rezultate garantate, care insistă asupra principiilor fundamentale ale fizicii cuantice. Această carte capabilă să schimbe paradigma actual acceptată îi învaţă pe cititori cum să capete acces la puterea lor creatoare, prin care îşi vor putea schimba şi vindeca viaţa.

Dr. Richard Bartlett a descoperit că ceea ce credea cândva despre corpul uman nu reprezenta decât vârful aisbergului. Văzând schimbările uimitoare care se petreceau sub ochii săi şi informându-se în legătură cu transformările invizibile care se pot produce la nivel cuantic, el a înţeles că trebuie să transmită mai departe această nouă cunoaştere.

În anul 1997, dr. Richard Bartlett a trăit un eveniment care avea să îi schimbe radical cursul vieţii.

El a descoperit subit că dacă îşi atinge uşor clienţii în timp ce se concentrează puternic, starea lor fizică, mentală şi spirituală se poate reechilibra spontan, iar tulburările care i-au afectat ani la rând se pot vindeca fără să lase nicio urmă. Încă şi mai uimitor este faptul că el a descoperit că le poate preda celorlalţi oameni acest nou sistem terapeutic. La ora actuală, dr. Bartlett împărtăşeşte acest fenomen cu milioane de cititori interesaţi să îşi descopere propria putere vindecătoare în această epocă a declinului sistemului medical (care devine din ce în ce mai impersonal), prin această carte, al cărei potenţial este exploziv.

În cartea „Matricea Energetică“, dr. Richard Bartlett se inspiră din extrem de popularele sale seminarii şi ne învaţă cum ne putem folosi la rândul nostru de descoperirea sa. El ne descrie astfel un proces care îmbină ştiinţa energiei subtile cu imaginaţia noastră, generând rezultate cât se poate de concrete şi uşor de măsurat. Prin folosirea forţelor cunoscute de fizica modernă, orice om poate căpăta acces la starea de sănătate pe care a simţit-o într-un moment anterior, călătorind astfel în timp, reactivând această stare în prezent şi obţinând astfel rezultate uimitoare. Dr. Bartlett susţine cu argumente clare că această practică nu necesită niciun antrenament special, generând în schimb o transformare instantanee. Ea le stă la dispoziţie tuturor celor care doresc să o înveţe.

„Matricea Energetică aplică principiile fizicii cuantice în domeniul sănătăţii, fiind o abordare unică, dar extrem de eficientă. Această tehnică reprezintă esenţa medicinii energetice.“ (C. Norman Shealy, preşedinte al Seminarului Absolvenţilor Universităţii Holos, preşedinte fondator al Asociaţiei Americane de Medicină Holistică şi autor al cărţii Viaţa dincolo de vârsta de 100 de ani)

„Richard Bartlett reprezintă un dar nepreţuit pentru această lume. Este unul dintre puţinii oameni de pe această planetă care au reuşit să treacă de hotarele pe care ni le-am imaginat posibile pentru umanitate.“ (Rhonda Byrne, autoarea cărţii şi a filmului Secretul)

„Matricea Energetică reprezintă mai mult decât o simplă noutate abstractă. Ea le oferă cititorilor un nou set de convingeri legate de sănătate, cu consecinţe imediate. Mă ocup de mulţi ani de domeniul transformării personale şi doresc să te asigur că citirea acestei cărţi îţi va trezi toate simţurile, permiţându-ţi să faci mult mai multe lucruri decât te-ai fi crezut vreodată capabil.“ (John J. La Valle, antrenor NLP şi coautor al cărţii Ingineria persuasiunii)

„Matricea Energetică este puternică, uşor de învăţat şi simplu de folosit. Această tehnică nu este limitată doar la o singură formă de vindecare. Timp de 14 ani, am asistat personal la vindecarea cu ajutorul ei a celor mai variate boli şi afecţiuni fizice şi emoţionale, inclusiv unele considerate în fază terminală. Metodele doctorului Bartlett se numără printre cele mai excepţionale tehnici de vindecare pe care le-am întâlnit vreodată. De aceea, consider că această carte le va fi de folos pe termen lung tuturor celor care o vor citi.“ (Christopher Hegarty, cercetător şi jurnalist specializat în domeniul vindecării alternative, fost redactor al Alternative Medicine Magazine)

Cuprinsul cărţii: „Matricea Energetică“

 • Cuvânt înainte
 • Prefaţă
 • Mulţumiri
 • Partea
 • Naşterea Matricei Energetice
 • Orientarea către problemele de sănătate
 • Soluţii, nu probleme
 • O transformare ştiinţifică a realităţii
 • Învaţă s te focalizezi asupra soluţiei, nu asupra problemei
 • Cele două puncte pe i
 • Arhetipurile
 • Călătoria în timp şi realităţile paralele
 • Experienţe din timpul seminarelor pe tema Matricei Energetice
 • Povestiri din Matrice
 • Întrebări puse frecvent