0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Spiritualitate
  3. Meditații pentru oameni în criză
Carte

Meditații pentru oameni în criză

Meditații pentru oameni în criză. Editura Mar
Autor(i): Paul Brunton
Editura: Mar
Anul apariţiei: 2008
Pagini: 96 (13x20 cm)
Preţ: 9,50 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Un călugăr român vestit pentru generozitatea, propovăduirile inspirate și vindecările miraculoase mi-a spus odată că le cerea tuturor celor care veneau la el să înceapă tratamentul cu o mărturisire a păcatelor și greșelilor lor, pentru că astfel deschideau ușa spre o nouă viață și vindecarea putea să înceapă.

În vremuri de criză încearcă să-ți amintești învățăturile maestrului tău și legătura indisolubilă care vă unește. În mijlocul pericolelor și greutăților păstrează cu Puterea Divină deschise canalele inspirației, protecției și călăuzirii.

Va fi greu, dar chiar și numai două-trei minute de meditație zilnică te pot ajuta.

E drept că menționarea repetată a Sinelui suprem și maestrului nu este suficientă, dar până la urmă aceasta este o metodă la fel de bună ca oricare alta. lar dacă nu ai cum să faci mai mult, simpla proiectare, preț de un minut-două, a imaginii mentale a maestrului tău îți va fi de ajutor.

Vă veți întreba ce anume se petrece cât timp sunteți relaxați.

Mintea conștientă nu se mai concentrează asupra trupului de carne și a centrilor lui vitali, lăsând mintea inconștientă să le conducă așa cum dorește.

Ce înseamnă acesta?

Acesta înseamnă că țesuturile se refac, iar epuizarea sistemului nervos și a celui muscular dispare.

lar cu cât relaxarea este mai profundă și sufletul mai liniștit, cu atât mai reușită este recuperarea.

E imposibil de prevăzut cum decurg astfel de fenomene; nimeni nu-ți poate garanta vindecarea. Și asta pentru că în cazul în care încerci să ajungi la Adevăr doar pentru a obține vindecarea, Adevărul te va ocoli.

Ce trebuie să faci este să cauți Adevărul și să te lași complet în voia lui; doar în acest fel lucrurile vor ieși cum nu se poate mai bine pentru tine, indiferent de problema pe care o ai.

Dacă vrei să vindeci un bolnav nu te concentra asupra naturii bolii pe care o are, pentru că nu vei face decât să înrăutățești lucrurile. Concentrează-te mai bine asupra naturii Sinelui lui superior și ai încredere în puterea grației divine.

Nu te ruga pentru vindecarea acelei persoane. Roagă-te mai bine ca puterea plină de bunăvoință a Sinelui suprem să lucreze asupra lui și lasă totul în voia ei.

Cuprinsul cărţii: „Meditații pentru oameni în criză“

  • Introducere
  • Eliberează-te de povară
  • Cultivă repausul, auto-recompensa
  • Nenorocirea - un adevărat profesor
  • Vindecarea
  • Moartea și separarea
  • Dobândește o altă perspectivă