0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Evoluţie spirituală
  4. Moartea intimă
Carte

Moartea intimă

Moartea intimă. Editura Dharana
CumpărDetalii carte

Cei ce urmează să moară ne învaţă să trăim

Autor(i): Marie de Hennezel
Editura: Dharana
Colecţia: Universul din noi
Anul apariţiei: 2008
Pagini: 182 (13x20 cm)
Preţ: 19,27 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Carte „Moartea intimă - cei ce urmează să moară ne învaţă cum să trăim“ este o lecţie de viaţă. Lumina pe care o răspândeşte este mai puternică decât tratatele despre înţelepciune. Ea ne propune nu atât o filozofie cât o mărturie despre cea mai profundă dintre experienţele omeneşti. Forţa ei constă în fapte şi în simplitatea prezentării lor.

„Prezentare“, acesta este cuvântul potrivit. Să prezinte încă o dată un fapt care se ascunde conştiinţei: lumea cealaltă a lucrurilor şi a timpului, miezul temerilor şi al speranţelor, veşnicul dialog al vieţii cu moartea. Acest dialog este „prezentat“ în paginile cărţii „Moartea intimă“, dialog pe care Marie de Hennezel îl poartă necontenit cu bolnavii care se află la sfârşitul vieţii lor.

În clipa celei mai mari singurătăţi, cu trupul frânt la marginea infinitului, se instaurează un alt timp care se află dincolo de măsura obişnuită.

Ea ne împărtăşeşte bogăţia şi emoţia ultimelor clipe ale celor care rămân „vii“ până la capăt şi care în umilinţa şi adevărul în care i-a cufundat suferinţa s-au dovedit a fi stăpâni.