0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Sănătate
  3. Nu-ţi pierde minţile când vrei să te laşi de fumat
Carte

Nu-ţi pierde minţile când vrei să te laşi de fumat

Nu-ţi pierde minţile când vrei să te laşi de fumat. Editura Amaltea
CumpărDetalii carte

Autor(i): Pam Brodowsky, Evelyn Fazio
Editura: Amaltea
Colecţia: Compendiu de astrologie
Anul apariţiei: 2006
Pagini: 190 (13x20 cm)
Preţ: 19,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Plasturele de nicotină nu mai păcăleşte pe nimeni şi deja ai mestecat destulă gumă sau poate mai multe unghii decât poţi număra. Zona specială pentru fumat din afara clădirii biroului tău te atrage încă şi fiecare minut în care nu îţi aprinzi o ţigară e o adevărată tortură. Oricât de mult timp ai fost fumător şi în ciuda faptului că ai jurat că vei renunţa de MÂINE, este greu să rezişti momentelor de provocare fizică, de anxietate şi sentimentelor de vinovăţie.

Ai nevoie mai mult ca niciodată de… nu, nu de o ţigară, ci de o porţie bună de râs şi de sfaturi de la oameni care au reuşit înaintea ta.

Această carte neobişnuită despre oameni obişnuiţi oferă şi înţelegere, dar şi ponturi care te pot ajuta, pentru că sunt fructul experienţei şi nu al teoriei fade venind din partea celor care nu s-au aflat niciodată pe marginea prăpastiei.

Vei găsi povestiri reale semnate de cei care nu şi-au pierdut minţile şi nici umorul în primele linii ale bătăliei împotriva dorinţelor, şi-au întărit voinţa şi, în cele din urmă, au reuşit.

Povestiri reale şi sfaturi practice despre cum să uiţi de dependenţa de nicotină, să nu te îngraşi şi să faci faţă poftelor.