0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Sănătate
  3. Nu-ți pierde mințile când vrei să te lași de fumat
Carte

Nu-ți pierde mințile când vrei să te lași de fumat

Nu-ți pierde mințile când vrei să te lași de fumat. Editura Amaltea
Autor(i): Pam Brodowsky, Evelyn Fazio
Editura: Amaltea
Colecţia: Compendiu de astrologie
Anul apariţiei: 2006
Pagini: 190 (13x20 cm)
Preţ: 19,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Plasturele de nicotină nu mai păcălește pe nimeni și deja ai mestecat destulă gumă sau poate mai multe unghii decât poți număra. Zona specială pentru fumat din afara clădirii biroului tău te atrage încă și fiecare minut în care nu îți aprinzi o țigară e o adevărată tortură. Oricât de mult timp ai fost fumător și în ciuda faptului că ai jurat că vei renunța de MÂINE, este greu să reziști momentelor de provocare fizică, de anxietate și sentimentelor de vinovăție.

Ai nevoie mai mult ca niciodată de… nu, nu de o țigară, ci de o porție bună de râs și de sfaturi de la oameni care au reușit înaintea ta.

Această carte neobișnuită despre oameni obișnuiți oferă și înțelegere, dar și ponturi care te pot ajuta, pentru că sunt fructul experienței și nu al teoriei fade venind din partea celor care nu s-au aflat niciodată pe marginea prăpastiei.

Vei găsi povestiri reale semnate de cei care nu și-au pierdut mințile și nici umorul în primele linii ale bătăliei împotriva dorințelor, și-au întărit voința și, în cele din urmă, au reușit.

Povestiri reale și sfaturi practice despre cum să uiți de dependența de nicotină, să nu te îngrași și să faci față poftelor.