0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Spiritualitate
  3. Cărţi: Viaţă după moarte
  4. O călătorie în lumea de dincolo şi înapoi
Carte

O călătorie în lumea de dincolo şi înapoi

O călătorie în lumea de dincolo şi înapoi. Editura
Detalii carte

Un ghid despre lumea de dincolo scris de un medium

Autor(i): Sylvia Browne
Editura: Adevăr Divin
Colecţia: Viaţa de după moarte
Anul apariţiei: 2010
Pagini: 304 (13x20 cm)
Preţ: 25,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


„O călătorie în lumea de dincolo şi înapoi“ le este recomandată tuturor celor care au simţit vreodată prezenţa unui înger, care au experimentat o premoniţie, care se tem de moarte sau care îşi doresc să mai trăiască câteva clipe în compania unei persoane dragi decedate.

Medium renumit, maestru spiritual şi autoare carismatică, Sylvia Browne are milioane de adepţi. În această carte, ea revelează maniera în care operează energia psihică în dimensiunea noastră terestră, felul în care ne afectează aceasta viaţa de zi cu zi şi în care ne putem conecta la puterea ei.

Pornind de la întrebările care i s-au pus cel mai frecvent de-a lungul carierei sale remarcabile, Sylvia Browne a scris această carte în care ne învaţă cum ne putem folosi de energia psihică pentru a ne aprofunda spiritualitatea, pentru a ne întări credinţa, pentru a ne vindeca mintea şi corpul, şi pentru a afla cum să ne bucurăm mai mult de viaţă. Înţelegerea acestui fenomen ne poate schimba tuturor viaţa şi poate avea un efect profund asupra tuturor aspectelor vieţii noastre, de la carieră până la relaţiile noastre cu ceilalţi oameni, dar şi cu spiritele din lumea de dincolo.

„O călătorie în lumea de dincolo şi înapoi“ e plină de înţelepciune şi oferă sfaturi practice, o călăuzire limpede şi o mângâiere pentru sufletul nostru.

„O călătorie în lumea de dincolo şi înapoi“ reprezintă o călătorie prin lumea spirituală, dar şi prin cea fizică, precum şi un manual nepreţuit de supravieţuire spirituală în noul mileniu.

„Medium, clarvăzătoare… aceste cuvinte descriu perfect puterile unice cu care este înzestrată Sylvia Browne. Am asistat personal la maniera în care Sylvia este capabilă să aducă alinare familiilor îndurerate, să ajute poliţia să închidă anumite cazuri nerezolvate şi să trezească inimile oamenilor pentru ca aceştia să îşi înţeleagă mai bine propria bunătate“. (Montel Williams)