0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Vindecare-autovindecare
  4. Prinsă la mijloc
Carte

Prinsă la mijloc

Prinsă la mijloc. Editura Adevăr Divin
CumpărDetalii carte

Autor(i): Kelly Corrigan
Editura: Adevăr Divin
Colecţia: Vindecare spirituală
Anul apariţiei: 2010
Pagini: 280 (13x20 cm)
Preţ: 25,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Pentru Kelly Corrigan, familia înseamnă totul. La vârsta de 36 de ani, ea avea o căsnicie reuşită, două fetiţe drăgălaşe şi o rubrică săptămânală la ziar. Deşi era o adultă realizată, Kelly încă se considera fetiţa carismaticului George Corrigan, un american de origine irlandeză. Ea era ancorată într-un spaţiu de mijloc, „în care statutul de părinte se suprapunea cu cel de fiică“.

Îşi îndeplinea în egală măsură îndatoririle de adult, dar fără să uite de părinţii ei. Procesul de maturizare al lui Kelly a fost accelerat dramatic atunci când şi-a descoperit un nodul la sân, primind apoi diagnosticul pe care nici o femeie nu doreşte să îl audă vreodată.

Când George a aflat la rândul lui că este bolnav de cancer într-o fază avansată, a fost rândul lui Kelly să se îngrijească de cel care a avut grijă de ea toată viaţa lui. Această dublă ipostază a ajutat-o pe Kelly să se maturizeze, aşa cum nu ar fi făcut-o nimic altceva.

Dacă participi la un club de lectură sau dacă îţi place pur şi simplu să citeşti, nu neglija această carte. Te asigur că nu o vei lăsa din mână până când nu o vei termina. În tot acest timp, vei râde, vei plânge şi te vei îndrăgosti de Kelly Corrigan şi de familia ei.

Winston-Salem Journal

O poveste uimitoare, relatată cu o onestitate absolută. Prinsă la mijloc este o carte de memorii în forma ei ideală.

Darin Strauss, autoarea cărţilor More Than It Hurts You şi The Real McCoy