0 titluri

Tel: 0722.940.581

 1. Acasă
 2. Cărți: Dezvoltare personală
 3. Cărți: Prosperitate și succes
 4. Răspunsul este simplu
Carte

Răspunsul este simplu

Iubește-te pe tine însuți! Trăiește la unison cu spiritul tău!

Autor(i): Sonia Choquette
Editura: Adevăr Divin
Colecţia: Vindecare spirituală
Anul apariţiei: 2009
Pagini: 208 (13x20 cm)
Preţ: 18,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Cartea „Răspunsul e simplu…“ e împărțită în zece pași simpli de urmat. Fiecare pas este alcătuit din două părți: prima parte te învață cum să te iubești pe tine însuți, iar a doua îți descrie o metodă concretă pe care o poți urma pentru a-ți întări iubirea de sine și devoțiunea față de spiritul tău.

La mijlocul cărții a fost adăugat un interludiu intitulat „Inima materiei“. În această secțiune sunt prezentate cele patru aspecte ale iubirii de sine - deschiderea interioară, claritatea, înțelepciunea și curajul. De asemenea este arătat și cum îți poți aprofunda capacitatea iubirii de sine.

Aceste lecții te vor ajuta să îți echilibrezi inima și să recunoști care sunt aspectele iubirii de sine pe care le manifești cel mai pregnant, dar și cele cărora trebuie să le acorzi o atenție sporită. Poți aborda aceste pagini folosind orice metodă dorești: te poți concentra asupra fiecărui pas pe rând, asupra acțiunilor pe care trebuie să le întreprinzi în săptămâna care urmează, asupra fiecărui concept sau asupra fiecărei practici, după cum te simți inspirat. Cartea „Răspunsul e simplu…“ nu este structurată într-o ordine particulară. Ea nu face altceva decât să îți sugereze elementele necesare pentru a te elibera de puterea și de temerile egoului tău, conectându-te în același timp cu bucuria și cu lumina divină.

Cartea „Răspunsul e simplu…“ a fost scrisă cu speranța că vei putea să trăiești cea mai frumoasă poveste de iubire pe care o poți experimenta în această viață: povestea de iubire cu propriul tău spirit divin, autentic, sacru și atât de sublim. Haide așadar să începem…

După ce a studiat mii și mii de oameni din toate domeniile de activitate, cu calitățile și defectele lor, Sonia Choquette a ajuns la concluzia certă că singurii care reușesc în viață, găsindu-și pacea și bucuria sufletească și bucurându-se fățiș de experiențele lor, sunt cei care au o viziune diferită asupra realității. Ei nu percep această realitate în primul rând din perspectiva egoului lor - a personalității lor nesigure și defensive, care suferă din cauza dificultăților generate de viață - ci din perspectiva unui aspect superior al naturii lor, spiritul, pe care îl lasă să preia controlul asupra vieții lor.

Cei zece pași simpli, dar necesari, pe care îi descrie cartea „Răspunsul e simplu…“ te vor ajuta să te racordezi la spiritul tău autentic și să experimentezi adevărul său lăuntric.

După cum spune Sonia Choquette: „Acestea nu sunt simple teorii metafizice, ci practici confirmate prin experiență, care te pot conduce rapid și direct către adevărata ta identitate, către adevăratul tău eu: acel eu ideal, sacru, atât de sublim, complet eliberat de teamă și plin de lumină“. Partea cea mai frumoasă este că nimic nu este mai simplu decât să înveți să te iubești pe tine însuți și să îți trăiești viața la înălțimea spiritului tău. Singura premisă necesară în acest scop este să realizezi marele adevăr divin potrivit căruia tu nu ești una cu egoul tău, ci un Spirit Divin și Sacru. Dacă vei înțelege acest lucru, viața ta se va transforma instantaneu în lumină și în fericire.

Iubește-te pe tine însuți și trăiește la unison cu spiritul tău.

Dacă vei proceda astfel, viața ta se va desfășura lin și te vei simți împăcat.

La atât se rezumă totul.

Cuprinsul cărţii: „Răspunsul este simplu“

 • Introducere
 • Cum trebuie folosită această carte?
 • Pasul 1: Recunoaște-ți spiritul
 • Pasul 2: Întâmpină-ți cu bucurie spiritul
 • Pasul 3: Cunoaște-ți propriul spirit
 • Pasul 4: Conectează-te cu familia ta de suflete
 • Pasul 5: Păstrează-ți echilibrul
 • Interludiu: Inima materiei
 • Pasul 6: Împărtășește-ți talentele
 • Pasul 7: Amintește-ți ce anume iubești
 • Pasul 8: Acceptă cu grație lecțiile oferite de viață
 • Pasul 9: Ascultă muzică
 • Pasul 10: Alege bunătatea
 • Epilog
 • Mulțumiri
 • Despre autoare