0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Alimentaţie sănătoasă
  3. Cărţi: Reţete culinare
  4. Reţete delicioase pentru prepararea pâinii
Carte

Reţete delicioase pentru prepararea pâinii

Reţete delicioase pentru prepararea pâinii. Editura
Detalii carte

Autor(i): Christine Ingram, Jennie Shapter
Editura: Aquila
Anul apariţiei: 2008
Pagini: 512 color (17x22 cm)
Preţ: 86,60 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Cartea „Reţete delicioase pentru prepararea pâinii“ este un ghid complet al preparării pâinii, de la amestecare şi frământare până la glazuri şi coacere. Vi se vor oferi instrucţiuni concrete exemplificate prin imagini de o culoare vie datorită cărora fiecare reţetă este uşor de urmat.

De asemenea veţi afla informaţii utile legate de modul de folosire al maşinii de pâine: setări şi programe, probleme de funcţionare, şi adaptarea reţetelor tradiţionale la maşina de pâine.

Există chiar un capitol cu referinţe ilustrate indispensabile despre tipurile de pâine din lume şi de asemenea sunt prezentate peste 250 de reţete fabuloase din întreaga lume, de la tradiţionalele favorite la creaţiile moderne.

Cuprinsul cărţii: „Reţete delicioase pentru prepararea pâinii“

  • Pregătirea manuală a pâinii
  • Pregătirea pâinii cu ajutorul maşinii de pâine
  • Istoric
  • Grâne şi morărit
  • Pâinile lumii
    • Pâine britanică
    • Pâine franţuzească
    • Pâine italiană
    • Pâine spaniolă
    • Pâine portugheză
    • Pâine germană
    • Pâine olandeză
    • Pâine elveţiană
    • Pâine scandinavă
    • Pâine din ţările Europei de Est şi din Rusia
    • Pâine din Grecia, Cipru şi Turcia
    • Pâine din Orientul Mijlociu şi Africa de Nord
    • Pâine evreiască
    • Pâinea Americilor
    • Pâine din Caraibc şi Mexic
    • Pâine indiană
    • Pâine australiană
    • Pâine chinezească
    • Pâine japoneză
  • Pregătirea tradiţională a pâinii
    • Ingrediente pentru pregătirea pâinii
    • Tehnici
    • Ustensile necesare pentru prepararea pâinii
  • Reţete de pâine din întreaga lume
    • Pâine britanică
    • Pâine franţuzească
    • Pâine mediteraneană
    • Pâine din Europa de Nord şi Scandinavia
    • Pâinea Americilor
    • Pâine din India şi Orientul Mijlociu
  • Folosirea maşinii de pâine
    • Introducere
    • Prezentarea maşinii de pâine
    • O brutărie în bucătăria dumneavoastră
    • Informaţii de bază
    • Cum se foloseşte maşina de pâine
    • Coacerea, răcirea şi depozitarea
    • Pâine modelată manual
    • Glazuri
    • Toppinguri
    • Folosirea aluaturilor cu maia şi a celor „de început“
    • Obţinerea celui mai bun rezultat de la maşina dumneavoastră
    • Adaptarea reţetelor pentru maşina de pâine
    • Probleme de funcţionare
    • Făina
    • Fermenţi şi sare
    • Lichide
    • Grăsimi şi îndulcitori
    • Ingrediente suplimentare
    • Echipament
  • Reţete pentru maşina de pâine
    • Pâine simplă
    • Cereale speciale
    • Pâine plată şi pizza
    • Pâine cu maia şi cu aluat „de început“
    • Pâine aromată
    • Pâine cu legume
    • Chifle, brioşe şi aluaturi de patiserie
    • Pâine dulce şi prăjituri cu drojdie
    • Checuri şi prăjituri
  • Furnizori
  • Index
  • Mulţumiri