0 titluri

Tel: 0722.940.581

 1. Acasă
 2. Cărţi: Spiritualitate
 3. Spiritele naturii şi fiinţele elementale
Carte

Spiritele naturii şi fiinţele elementale

Spiritele naturii şi fiinţele elementale. Editura For You
Detalii carte

să lucrăm cu fiinţele inteligente din natură

Autor(i): Marko Pogaènik
Editura: For You
Anul apariţiei: 2009
Pagini: 213 (14x20 cm)
Preţ: 14,50 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


În cartea „Spiritele naturii şi fiinţele elementale“ sunt prezentate metode şi explicaţii care creează o punte între cunoaşterea inimii şi a minţii. V-aţi uitat vreodată la un copac, minunându-vă cât este de frumos şi de puternic? Sau aţi suspinat vreodată din cauza culorilor unui peisaj de seară? Şi, pe măsură ce această emoţie v-a umplut pe dinăuntru, v-aţi întrebat dacă, nu cumva, Natura vă transmitea un mesaj?

Autorul Marko Pogaènik studiază cu pasiunea unui om de ştiinţă fenomenele dezvăluite de puterile sale extraordinare de percepţie, comunicând cu spiritele naturii şi fiinţele elementale şi deosebindu-le între ele. Fiinţele din legendele străvechi, zânele, nimfele, faunii şi piticii, fac un pas înainte şi îşi spun povestea despre relaţia lor cu lumea oamenilor, despre faptul că, în vremurile de demult, oamenii le cunoşteau şi le foloseau puterile, spre binele întregului Pământ, şi că acum el suferă că sunt neglijate şi ignorate, şi că tărâmurile lor sunt hărţuite şi distruse, în timp ce Pământul devine tot mai slăbit; despre faptul că ne iubesc în continuare şi că ne iartă.

Întâlnirea cu Pogaènik le umple de bucurie, iar acesta ne roagă intens să le folosim, pentru a intra noi înşine în contact cu lumea elementală a spiritelor naturii.

Pogaènik ne încurajează să găsim un loc liniştit în care să medităm şi să conversăm cu aceste spirite ale naturii şi cu fiinţele elementale, astfel încât să putem restabili vechea legătură între oameni şi aceste tărâmuri reale şi puternice ale Pământului.

Acest efort aduce o calitate nouă şi vibrantă actualelor probleme de mediu.

Da, există elfi sub pământul din grădina voastră, aşa că mergeţi să vorbiţi cu ei!

„Nu e neapărat genul de carte pe care nu o poţi lăsa din mână, deoarece o mare parte din ceea ce conţine te îndeamnă să meditezi asupra materialului şi să-l compari cu experienţa de viaţă; mai curând este o carte la care te întorci cu bucuria şi nerăbdarea de a afla noi informaţii, iar încrederea cititorului nu este înşelată.“ – Gnosis

„În cartea Spiritele naturii şi fiinţele elementale, există multe informaţii fascinante despre natura vieţii şi interpretarea modernă a basmelor şi legendelor din folclor. Stilul de narare este atât de plăcut şi de sincer, încât majoritatea îndoielilor cu privire la autenticitatea materialului sunt date la o parte. O lectură extraordinar de fascinantă şi de valoroasă.“ – Kindred Spirit

Cuprinsul cărţii: „Spiritele naturii şi fiinţele elementale“

 • Introducere
 • Pătrunderea mea într-o lume necunoscută
 • Tărâmul fiinţelor elementale
 • Zeiţa şi cei şapte pitici
 • Clasificarea lumii elementale
 • Evoluţia în tărâmurile elementale
 • Temple ale naturii
 • Elementalul personal al animalelor şi oamenilor
 • Vindecarea distorsiunilor din lumea elementală
 • Bibliografie