0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. : Revista Nexus
  3. Revista Nexus, CD cu numerele 7-12
Carte

Revista Nexus, CD cu numerele 7-12

Revista Nexus, CD cu numerele 7-12. Editura Sfera Grup
CumpărDetalii carte

Autor(i): * * *
Editura: Sfera Grup
Anul apariţiei: 2010
Pagini: 1 CD (13x19 cm)
Preţ: 28,90 Lei
Disponibilitate: în stoc

Acesta este un CD ce conţine numerele de la 7 la 12, în format electronic (fişier PDF), ale revistei Nexus (ediţia în limba română).

Pentru a accesa informaţia de pe el este necesar un calculator şi un program pentru citirea fişierelor PDF (Adobe Acrobat Reader, PDF-XChange Viewer, FoxIt Reader etc.)

NEXUS este ediţia în limba română a unei reviste fondată în Australia în anul 1986, editată şi vândută cu mare succes în multe ţări ale lumii, printre care SUA, Noua Zeelandă, Canada, Marea Britanie, Elveţia, Franţa, Polonia, Germania, Italia, Olanda, Grecia, Japonia, Rusia şi acum şi în România.

Fiind încă de la început axată pe domenii de frontieră ale cunoaşterii, revista Nexus oferă cititorilor informaţii obţinute de la cercetători şi specialişti din întreaga lume, abordând subiecte precum: ştiinţa viitorului, tehnologii suprimate, free energy, sănătate, alimentaţie, tratamente terapeutice alternative pentru maladii considerate incurabile, profeţii, istorii secrete, arheologie suprimată, trecutul misterios al Pământului, posibile contacte cu civilizaţii extraterestre şi tehnologii OZN, fenomene neexplicate, Noua Ordine Mondială, secrete guvernamentale, conspiraţii, diverse manevre ale servicilor secrete şi ale marilor corporaţii internaţionale, adică într-un cuvânt informaţii„suprimate“, greu de obţinut.

Revista apare o dată la două luni şi se adresează unui public matur, atent la propriile alegeri, un public care caută informaţii importante, necesare pentru propriul bine şi pentru propria dezvoltare personală.

Pentru alte detalii accesaţi www.nexusmagazine.ro

Cuprinsul cărţii: „Revista Nexus, CD cu numerele 7-12“


Cuprinsul revistei Nexus - nr. 7 (iunie - iulie 2006)

Ştiri de pe glob
Semne că SUA s-ar putea pregăti pentru introducerea legii marţiale, manevre pentru introducerea unei monede mondiale unice şi date care arată că particule de uraniu sărăcit, provenite din Al Doilea Război din Golf, au călătorit prin intermediul curenţilor de aer până în Marea Britanie.

Al-Qa’ida, companiile petroliere americane şi Asia Centrală
de Peter Dale Scott.
Armata şi companiile petroliere americane au destabilizat Asia Centrală şi Balcanii în anii ’90, promovând răspândirea războaielor sfinte islamice şi comerţul afgan cu heroină.

Senzaţii fizice ce preced cutremurele
de Larry A. Park.
Anumite semnale misterioase ale Pământului ce preced cutremurele şi erupţiile vulcanice pot fi detectate de persoane „sensibile“ ale căror simptome fizice pot furniza avertismente precise. Noi tehnologii de detecţie a acestor semnale sunt pe cale de a fi dezvoltate.

Importanţa radicalilor liberi pentru organismul uman
de Roger Taylor.
Radicalii liberi au căpătat o reputaţie proastă, aceea de factori ai proceselor de îmbolnăvire şi îmbătrânire, dar sunt cruciali pentru generarea energiei necesare organizării şi alimentării proceselor biochimice din organism.

Gripă aviară sau pandemie cu micoplasmoză?
de Donald W. Scott şi William L. C. Scott.
Dacă a izbucnit o boală pandemică cu simptome „similare gripei“, ea nu a fost cauzată de un virus mutant al gripei aviare, ci de un agent micoplasmatic proiectat în vederea unui eventual război biologic.

Controlul minţii: brava lume nouă – Partea a II-a
de dr. Nick Begich.
Unele tehnologii pentru stimularea creierului şi controlul minţii pot avea beneficii, dar agenţiile de contrainformaţii şi armata le consideră esenţiale pentru câmpurile de luptă contemporane.

Ştiri din lumea ştiinţei
În această ediţie prezentăm ultimele rezultatele ale cercetărilor asupra a noi forme de energie, incluzând aici energia „hidrino“ şi un panou solar supereficient, efectul Hutchison, muzica drept medicament şi un generator de curent electric care utilizează energia valurilor.

Piramide antice descoperite în Europa
de Philip Coppens.
Sunt examinate dealuri de formă piramidală din Italia şi Bosnia, iar rezultatele preliminare sugerează că teritoriul ocupat de constructorii de piramide megalitice a fost mai mare decât s-a presupus până acum.

Zona crepusculară
Michael Salla investighează materialul despre Proiectul Serpo – un pretins program de schimb între oameni şi extratereştri, desfăşurat între anii 1965 şi 1978, care a implicat 12 militari americani şi sugerează că acesta ar putea fi o parte a unui plan de dezinformare.

Războiul psihotronic – vederea la distanţă
de col. dr. Emil Strainu.
La ora actuală realizările uimitoare din domeniul spionajului psihotronic au intrat în uzul curent al instituţiilor militare, serviciilor secrete cât şi al unor grupări teroriste şi ale crimei organizate din Occident şi din alte ţării ale lumii.

Controlul informaţiei în scopul manipulării sociale - Partea a II-a
de David B. Deserano.
Ştirile şi divertismentul pe care îl consumăm şi deci ideile şi părerile noastre sunt modelate nu doar de presă şi de industria de divertisment, ci şi de guverne, de agenţii guvernamentale şi de aparatul industrial-guvernamental.

Cuprinsul revistei Nexus - nr. 8 (august-septembrie 2006)

Ştiri de pe glob
În acest număr vom vorbi despre: un protest al fizicienilor americani împotriva politicii SUA în privinţa utilizării armelor nucleare, doze de curent de înaltă tensiune care omoară celulele canceroase, celule cerebrale fuzionate cu cipuri de siliciu, cipuri RFID ce cad pradă cu uşurinţă hackerilor, computere care citesc gândurile, speculaţii conform cărora cei care au amplasat bombe în Londra au lucrat pentru serviciul englez de informaţii, misterioasa boală Morgellons şi multe altele.

Masacrul de la Port Arthur. Vinovăţia lui Martin Bryant – o înscenare? (1)
de Carl Wernerhoff
Deşi au trecut 10 ani de la masacrul de la Port Arthur, din Tasmania, autorităţile continuă să ignore îngrijorarea unor cercetători care susţin că nu s-au găsit dovezi clare care să îl incrimineze pe Martin Bryant.

Meta-gruparea Far West. Droguri, violenţă orchestrată şi 11 septembrie rusesc (1)
de dr. Peter Dale Scott
Grupul acuzat de regizarea unui 11 septembrie rusesc are legături cu crima organizată, cu companii militare private străine, cu organizaţii ale jihadului islamic, cu baronii drogurilor din Asia Centrală şi cu CIA.

Eliminarea paraziţilor cu ajutorului lămpii cu arc cu electrozi de carbon
de Carmi B. Hazen
O tehnologie cu o vechime de un secol, ce utilizează energiile înalte ale spectrului vibratoriu complet al luminii este redescoperită în lupta împotriva paraziţilor.

Teoria cosmosului care se expansionează la scară
de dr. C. Johan Masreliez
Această teorie a expansiunii la scară cosmologică ar putea furniza legătura lipsă dintre teoria relativităţii şi mecanica cuantică, ea fiind susţinută mai bine de observaţiile astronomice decât de clasica teorie a Big Bang-ului.

Noutăţi din lumea ştiinţei
Specialistul în radio-electronică Frank Simonsen discută despre fenomenul ecoului întârziat, ce se presupune că este cauzat de către anumite fenomene ionosferice sau chiar de către intervenţia unor sonde spaţiale extraterestre.

O conversaţie despre OZN-uri cu senatorul Barry Goldwater
de Clark C. McClelland
Întâlnirea neaşteptată cu senatorul american Barry Goldwater, în timpul numărătorii inverse a lansării navetei Apollo 11, a fost o ocazie pentru Clark MCclelland, inginer la Centrul Spaţial Kennedy, să împărtăşească informaţii foarte puţin cunoscute cu privire la apariţii ale unor OZN-uri, informaţii de o importanţă aparte pentru armata americană.

În căutarea bibliotecii din metal
de Philip Coppens
Un sistem de tunele şi peşteri ce se întind sub Ecuador şi Peru au reputaţia de a ascunde o comoară antică: două extraordinare biblioteci, una conţinând cărţi inscripţionate din metal, iar cealaltă tablete din cristal.

Zona crepusculară
În acest număr vom vorbi despre: revelaţiile „hacker-ului de la Pentagon“ Gary McKinnon, ce a accesat fişiere conţinând informaţii secrete despre OZN-uri, rapoarte referitoare la întâlniri stranii cu fiinţe umanoide înaripate, mărturia unui fost analist militar de contrainformaţii ce a văzut în cadrul muncii sale dovezi despre existenţa OZN-urilor, drepturi de proprietate asupra pământului pentru zâne şi spiriduşi, şi doi fraţi din Bretania despre care se spune că trăiesc de secole.

Obezitatea – o nouă epidemie mondială?
de dr. David Zeoli
Obezitatea este o problemă ce ia amploare în lumea industrializată; ea nu ţine doar de a mânca mai puţin şi de a efectua mai multe exerciţii fizice, ci de consumarea unor alimente hrănitoare ce nu sunt compromise de către metodele agriculturii moderne şi de procesele de fabricaţie.

O nouă tehnică psihoterapeutică: inducerea comunicării cu cei de dincolo
de Michael E. Tymn
O tehnică de procesare a informaţiilor dezvoltată de către psihologul clinician american dr. Allan Botkin permite oamenilor să îşi depăşească suferinţa şi să comunice telepatic cu sufletele celor trecuţi „în lumea cealaltă“.

Controlul informaţiei în scopul manipulării sociale (3)
de David B. Deserano.
Ştirile şi divertismentul pe care îl consumăm şi deci ideile şi părerile noastre sunt modelate nu doar de presă şi de industria de divertisment, ci şi de guverne, de agenţii guvernamentale, de aparatul industrial-guvernamental.

Cuprinsul revistei Nexus - nr. 9 (octombrie 2006 - ianuarie 2007)

Editorial
Ştiri de pe glob
În această ediţie vom vorbi despre modul în care George Bush abordează problema teoriilor conspiraţiei, despre recentul complot de terorizare a Marii Britanii, despre cipurile spion (RFID) integrate în cutiile de gunoi din Marea Britanie şi altele.

Topul celor mai importante 25 de ştiri conform proiectului „Ştiri cenzurate“
Acestea sunt cele mai importante 25 de ştiri ale anilor 2005-2006, după aprecierea echipei proiectului „Ştiri cenzurate“ de la Sonoma State University, ştiri care fie că nu au apărut deloc, fie nu li s-a acordat decât foarte puţin spaţiu în mass-media internaţională.

Masacrul de la Port Arthur. Vinovăţia lui Martin Bryant, o înscenare? (2)
de Carl Wernerhoff
La mai mult de două luni după masacrul de la Port Arthur, Martin Bryant nu ştia încă nimic despre acest eveniment, iar transcrierea interviurilor sale de la poliţie sugerează faptul că era incapabil să realizeze că i se înscena ceva.

Meta-gruparea Far West. Droguri, violenţă orchestrată şi 11 septembrie rusesc (2)
de Peter Dale Scott
Grupul acuzat de regizarea echivalentului rusesc al lui 11 septembrie are legături cu societăţi ale crimei organizate, companii străine private, adepţi ai jihadului islamic, baroni ai drogurilor din Asia Centrală şi CIA.

Apa de ocean, un substitut natural al sângelui?
de Dianne Jacobs Thompson
Apa de ocean diluată conţine aproape aceeaşi concentraţie de minerale şi microelemente ca şi plasma sanguină, iar conţinutul ei în sodiu se potriveşte cu cel al sângelui. Ea a fost folosită cu succes în cadrul testelor realizate pe animale ca substitut pentru transfuziile de sânge, însă testele la oameni întârzie destul de mult.

Ascensiunea grupului de dominare globală
de Peter Phillips, Bridget Thornton şi Celeste Vogler
Neoconservatorii din sânul clasei conducătoare americane intenţionează să extindă puterea şi controlul complexului militaro-industrial în goana lor pentru dominarea lumii.

Folosirea medicală a ozonului şi a peroxidului de hidrogen
de Carmi B. Hazen
Terapiile bio-oxidative au fost utilizate cu succes în Europa de aproape un secol pentru a combate o serie de boli, printre care şi cancerul. Un sistem de tratament ce îmbină ozonul cu vaporii poate fi uşor construit pentru a fi folosit la domiciliu şi se pare că produce rezultate excelente.

Codul lui Ezekiel şi Chivotul Legii
de Philip Coppens
Ghidată de către anumite chei din Cartea lui Ezekiel, o expediţie europeană organizată de către savantul finlandez dr. V. H. Juvelius a realizat săpături sub Ierusalim intre anii 1909-1911, pentru a descoperi locul în care era ascuns sacrul artefact biblic – Chivotul Legii.

Noutăţi din lumea ştiinţei
În această ediţie vom vorbi despre uimitoarele proprietăţi ale gazului lui Brown şi diversele lui aplicaţii, de la sudură şi purificarea apei până la vindecarea rănilor şi neutralizarea reziduurilor radioactive.

Domnul X vorbeşte despre arhivele OZN secrete
interviu de Bill Ryan & Kerry Cassidy
Angajat de către un contractor al Departamentului de Apărare al SUA la mijlocul anilor 80, „domnul X“ a fost însărcinat timp de şase luni cu clasificarea unei arhive secrete ce dovedea prezenţa OZN-urilor/extratereştrilor pe Pământ.

Tablouri enigmatice: cercuri în lanuri apărute în 2006
de Andy Thomas
În ciuda faptului că în Anglia, sezonul cercurilor din lanuri din acest an a început mai târziu, au apărut totuşi câteva capodopere cu caracteristici şi efecte tridimensionale unice, ce au încântat privitorii.

Zona crepusculară
Ştirile noastre din „zona crepusculară“ includ un extras din noua lucrare a celebrului militant pentru dezvăluirea fenomenului OZN, dr. Steven Greer, în care povesteşte despre contactele sale cu cercuri ale puterii ce încearcă să ţină ascunse informaţiile legate de existenţa formelor de viaţă extraterestre şi a unor noi surse alternative de energie.

Controlul informaţiei în scopul manipulării sociale (4)
de David B. Deserano
Ştirile şi divertismentul pe care îl consumăm şi deci ideile şi părerile noastre sunt modelate nu doar de presa şi de industria de divertisment, ci şi de guverne, de agenţii guvernamentale şi de aparatul industrial-guvernamental.

Cuprinsul revistei Nexus - nr. 10 (februarie - mai 2007)

Ştiri de pe glob
În acest număr vom vorbi despre utilizarea de către China a armelor cu laser împotriva sateliţilor americani spioni, despre soldaţii roboţi, despre încălzirea planetei Marte şi un raport al Coroners Council din Noua Zeelandă care confirmă faptul că medicamentele naturiste nu au cauzat moartea nimănui şi nu prezintă riscuri pentru sănătate.

Farsa din 11 septembrie şi valul de schimbări al istoriei
de Michael Wells Mandeville
Un număr tot mai mare de activişti ai mişcării anti-război şi ai mişcării pentru aflarea adevărului în legătură cu evenimentele de la 11 septembrie dezvăluie minciunile unor forţe sinistre din stabilimentul anglo-americano-sionist despre care se presupune că se află în spatele a o serie de conspiraţii teroriste.

Terorism sponsorizat de către stat în lumea occidentală
de Philip Coppens
Există tendinţa de a se considera că atentatele teroriste din multe ţări occidentale sunt opera activiştilor de stânga sau de dreapta, dar în realitate multe din acestea sunt sponsorizate de către stat cu scopul de a genera frica şi a permite realizarea unor planuri ascunse.

Armele electromagnetice şi drepturile omului
de Peter Phillips, Lew Brown şi Bridget Thornton
Complexul militar-industrial american deţine o gamă largă de arme electromagnetice gata de a fi utilizate împotriva dizidenţilor incomozi, încălcând astfel drepturile omului.

Acizii graşi esenţiali, oxigenarea şi prevenirea cancerului
de prof. Brian Scott Peskin
Cancerul şi bolile de inimă pot fi tratate şi prevenite prin consumul zilnic a unei cantităţi de acizi graşi esenţiali din gama omega-6 şi omega-3 pentru a permite astfel transferul optim al oxigenului prin membrana celulară în celule.

Adevărul urât din spatele produselor de înfrumuseţare şi de îngrijire personală
de Charu Bahri
În ziua de azi încercăm să reducem expunerea la diverse toxine alegând alimente ecologice dar cu toate acestea nu aplicăm acest mod de a gândi şi în ceea ce priveşte produsele cosmetice şi de îngrijire personală, a căror chimicale şi ingrediente de multe ori cancerigene nu sunt de obicei trecute pe etichetă.

Istoria crimelor papalităţii (1)
de Tony Bushby
Departe de a fi urmaşi pioşi a lui Iisus Hristos aşa cum ar vrea biserica catolică să ne facă să credem, mulţi papi au comis acte de corupţie, cruzime, lăcomie, orgii, genocid, au creat teroare şi au purtat războaie. Acest articol se focalizează asupra scandalurilor legate de vieţile unor papi din secolul al XIII-lea.

Apocalipsa anulată - disputa asupra încălzirii globale
de Christopher Monckton
Oamenii de ştiinţă care pun sub semnul întrebării viziunea generală asupra încălzirii globale argumentează că graficul de forma unei „crose de hochei“ utilizat de către Naţiunile Unite este bazat pe un algoritm greşit şi pe o slabă analiză ştiinţifică.

Noutăţi din lumea ştiinţei
În acest articol al doctorului Michael E. Godfrey se vorbeşte despre biorezonanţă ca fiind noua medicina a secolului XXI, făcându-se referiri la descoperirile din domeniul memoriei moleculare ale dr. Jacques Benveniste şi la diverse cazuri de boală rezolvate cu succes prin intermediul scanării electro-dermale.

Agenda OZN a guvernului din umbra - programul secret referitor la OZN-uri (1)
de dr. Steven M. Greer
Cu arsenalul său de nave şi arme electromagnetice, guvernul mondial din umbră a creat false scenarii de răpiri extraterestre şi s-ar putea să plănuiască scenariul unei false invazii extraterestre a Pământului.

Masacrul de la Port Arthur.
Vinovăţia lui Martin Bryant - o înscenare? (3)

de Carl Wernerhoff
Martin Bryant nu ar fi putut fi niciodată autorul oribilului masacru de la Port Arthur din 1996 pentru că nici măcar nu era prezent în acel loc. Dimpotrivă este foarte posibil ca el să fi fost deja, în acel moment, în custodia poliţiei.

Recomandări de carte


Cuprinsul revistei Nexus - nr. 11 (decembrie 2007 - februarie 2008)

Ştiri de pe glob
- Temeri legate de sănătate duc la demontarea reţelelor wireless din şcoli;
- Atenţie la Gardasil, vaccinul împotriva cancerului cervical;
- Numărul deceselor cauzate de medicamentele prescrise creşte vertiginos în SUA;
- Un raport care arată legătura dintre cancer şi cartofii modificaţi genetic este trecut sub tăcere;
- Laptele de soia este periculos pentru sugari;
- Renumit cercetător în domeniul cancerului plătit de o companie din domeniul industriei chimice;
- Stocarea pe termen lung a informaţiei în ADN bacteriologic;
- Un savant din Noua Zeelandă face o descoperire majoră în domeniul computerului pe baza de ADN;
- Microorganisme create pentru energie;
- Următoarea generaţie de jocuri video vor citi undele cerebrale;
- Savanţii analizează lipsa crustei oceanice;
- „Ocean“ uriaş descoperit în interiorul mantalei terestre;
- Câmpurile electrice ajută la regenerarea cozii mormolocilor;
- Telefoanele mobile decimează albinele?;
- SUA dezvoltă arme biologice în secret;
- I-a gazat Iranul pe kurzii din Irak?;
- Războiul împotriva terorismului escaladează terorismul?;
- Libertatea presei în declin în SUA;
- Microfoane Big Brother ar putea fi conectate la camerele de luat vederi de pe stradă;
- Camere de supraveghere ce spionează comportamentul pasagerilor din avion;
- Cipuri spion care combină etichete EAS cu RFID;
- Tomograf de înaltă rezoluţie ce decodifică intenţiile;
- FMI şi Banca Mondială se confruntă cu un declin al autorităţii în urma deciziei Venezuelei de a renunţa la subvenţiile acestora.

Armata din umbră a administraţiei Bush
de Jeremy Scahill
Contractori militari privaţi cum ar fi Blackwater fac acum parte din „Forţa Totală“ a administraţiei Bush şi acţionează practic fără nici o supraveghere din partea Congresului SUA.

Dosarul nuclear european
realizat de către Corporate Europe Observatory (CEO)
Grupurile corporatiste şi unii membri ai Parlamentului European fac la unison demersuri pentru a promova energia nucleară ca soluţie sustenabilă pentru necesarul de energie din viitor.

Rădăcina de păpădie: un leac pentru cancer?
de George Cairns
Utilizarea rădăcinii de păpădie, un vechi remediu natural pentru o gamă largă de afecţiuni, a condus cu succes la tratarea unui cancer de prostată atunci când nimic nu mai dădea rezultate.

Efectul placebo - triumful minţii asupra corpului
de Peter Arguriou
Un număr tot mai mare de cercetări arată că în cadrul efectului placebo nu sunt implicate doar componente psihologice şi perceptive, ci de asemenea şi un substrat biochimic.

Bauturile carbogazoase: otrava mascată?
de Charu Bahri
Băuturile acidulate nealcoolice, cola cafeinizată şi băuturile energizante conţin o varietate de ingrediente nocive ce au efecte secundare dăunătoare, asupra sănătăţii.

Noutăţi din lumea ştiinţei
- Regenerarea unor părţi din corpul mamiferelor;
- Propulsia relativistă: sfârşitul aripilor şi al roţilor?;
- Doctorul N. A. Kozyrev şi ştiinţa eterului;

Misterul elementelor ORMUS
de dr. Roger Taylor
Un concentrat de elemente speciale, ce se găsesc din abundenţă în apa de mare, are un potenţial uimitor în îmbunătăţirea calităţii solului, creşterea recoltelor, ameliorarea stării de sănătate a oamenilor şi a animalelor şi chiar în combaterea schimbărilor climatice.

Pioneri în cercetarea aurei: Paracelsus şi baronul Karl von Reichenbach
de Karen Mutton

Fotografia Kirlian şi bioelectrografia Korotkov
de dr. Roger Taylor
O noua tehnică cunoscută sub numele de bioelectrografie îmbunătăţeşte precizia şi gradul de repetabilitate al observaţiilor realizate cu ajutorul fotografiei Kirlian şi măreşte şansele stabilirii unor diagnostice clinice de încredere.

Tehnologiile imagistice ale lui Harry Oldfield
de Evy King
Revoluţionarul sistem de imagistică dezvoltat de către doctorul Harry Oldfield oferă practicienilor o modalitate de a vedea starea câmpului bioenergetic al pacienţilor înainte de stabilirea unui diagnostic şi realizarea unui tratament

Istoria crimelor papalităţii (2)
de Tony Bushby
Mulţi dintre papii secolelor XIII – XVI au continuat stilul de viaţă criminal, însetat de sânge şi lasciv al predecesorilor lor corupţi, atingând noi culmi de depravare pe care Biserica moderna încearcă din răsputeri să le treacă sub tăcere.

Agenda OZN a guvernului din umbră (2)
de dr. Steven M. Greer
Grupuri clandestine din interiorul guvernului global din umbră, cu interese financiare, geopolitice şi religioase sunt implicate în proiecte „negre“, ultrasecrete, unele dintre ele fiind centrate în jurului fenomenelor OZN şi a extratereştrilor.

Recomandări Nexus
William Arntz, Betsy Chasse, Mark Vicente - What the Bleep Do We Know!? – Ce naiba stim noi, de fapt?
Florin Gheorghiţă - Nevăzuţii de lângă noi
Hutchison Michael - Samadhi tanc
Sheldrake Rupert - O nouă ştiinţă a vieţii
Stanislav Grof - Psihologia viitorului. Lecţii din cercetarea modernă asupra conştiinţei
John Welwood - Psihologia trezirii. Budismul, psihoterapia şi calea transformării personale
Dr. Kazuo Murakami - Codul divin al vieţii
Rudolf Breuss - Cancer leucemie - Modalităţi de tratare a cancerului, a leucemiei şi a altor boli aparent incurabile

Cuprinsul revistei Nexus - nr. 12 (decembrie 2008 - februarie 2009)

Ştiri de pe glob

Interviu cu un asasin economic
de Amy Goodman
John Perkins, omul care a contribuit la răsturnarea unora dintre liderii lumii a treia pentru a creşte profiturile corporative, participă acum la o campanie de convingere a corporaţiilor de a deveni responsabile din punct de vedere economic, social şi ecologic.

Mucegaiurile de interior un pericol pentru sănătate
de Luke Curtis, Allan Lieberman, Martha Stark, William Rea, Marsha Vetter
Mucegaiurile şi micotoxinele produse de către acestea constituie o ameninţare tot mai mare la adresa sănătăţii, fiind necesară adoptarea pe scară largă a unor teste pentru detectarea şi diagnosticarea lor.

Este cancerul cauzat de o ciupercă?
de dr. Tullio Simoncini
Potrivit unei ipoteze bazată pe ani de cercetare ştiinţifică şi clinică, cauza cancerului este infecţia produsă de o ciuperca comună, Candida albicans. Vestea bună este că aceasta poate fi tratată cu un puternic agent antifungal ce este imposibil de patentat de către corporaţiile farmaceutice.

Radiaţia electromagnetică, dezechilibrul hormonal şi cancerul
de Sherrill Sellman
Radiaţia electromagnetică provenită de la telefoanele mobile, aparatele electrice cât şi de la noile tehnologii wireless ameninţă starea noastră de sănătate prin perturbarea unor procese fiziologice şi al dezechilibrelor hormonale, în anumite situaţii putând duce chiar şi la apariţia cancerului.

Neurochimia şi bioenergetica sexualităţii
de Walter Last
Dacă vom înţelege neurochimia şi bioenergetica sexualităţii şi vom aplica această cunoaştere în viaţa noastră, relaţiile noastre vor deveni mai armonioase, mai pline de dragoste şi poate chiar mai spiritualizante.

Noutăţi din lumea ştiinţei: „Generatorul Perepiteia“

Misterul civilizaţiei olmece
de David Hatcher Childress
Olmecii, cei care i-au precedat pe mayasi, au lăsat în urmă artefacte ce înfăţişează imagini de africani, orientali şi europeni, ceea ce indica prezenţa unor contacte între aceste culturi, realizate prin intermediul călătoriilor transoceanice.

Istoria crimelor papalităţii (3)
de Tony Bushby
Istoria plină de excese, depravare şi crime a multor papi şi a membrilor ierarhiei Bisericii Romano-Catolice a fost modificată de către istoricii moderni ai Bisericii care au transformat-o într-un model de pietate şi umilinţă.

Cercurile din lanuri 2008
de Andy Thomas
În Anglia, în timpul verii, câmpurile au fost binecuvântate cu apariţia unor frumoase cercuri în lanuri, realizate cu precizie, unul dintre acestea înfăţişând aparent poziţiile planetare de la solstiţiul de iarnă din 2012.

Explicarea misterului ce învăluie fenomenul OZN
de Steven M. Greer, MD
Cei cincizeci de ani de tăinuire a tehnologiilor OZN/extraterestre nu au însemnat doar ascunderea adevărului ci şi a existenţei unor surse nepoluante de energie care ar putea salva planeta de la un dezastru ecologic.

Localizarea ţintelor strategice prin teledetecţie extrasenzorială
de Vasile Rudan
După mai bine de trei decenii de cercetare experimentală a detecţiei şi teledetecţiei extrasenzoriale, efectuată la cererea şi sub controlul Armatei, Vasile Rudan este în măsură să furnizeze câteva date tranşante referitoare la această aparent stranie abilitate a speciei umane.

50 de ani de la primul zbor reactiv individual realizat de Justin Capra
de Alexandru Velcea

Recomandări Nexus (cărţi)