0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. : Revista Nexus
  3. Revista Nexus, CD cu numerele 1-6
Carte

Revista Nexus, CD cu numerele 1-6

Revista Nexus, CD cu numerele 1-6. Editura Sfera Grup
CumpărDetalii carte

Autor(i): * * *
Editura: Sfera Grup
Anul apariţiei: 2010
Pagini: 1 CD (13x19 cm)
Preţ: 28,90 Lei
Disponibilitate: în stoc

Acesta este un CD ce conţine numerele de la 1 la 6, în format electronic (fişier PDF), ale revistei Nexus (ediţia în limba română).

Pentru a accesa informaţia de pe el este necesar un calculator şi un program pentru citirea fişierelor PDF (Adobe Acrobat Reader, PDF-XChange Viewer, FoxIt Reader etc.)

NEXUS este ediţia în limba română a unei reviste fondată în Australia în anul 1986, editată şi vândută cu mare succes în multe ţări ale lumii, printre care SUA, Noua Zeelandă, Canada, Marea Britanie, Elveţia, Franţa, Polonia, Germania, Italia, Olanda, Grecia, Japonia, Rusia şi acum şi în România.

Fiind încă de la început axată pe domenii de frontieră ale cunoaşterii, revista Nexus oferă cititorilor informaţii obţinute de la cercetători şi specialişti din întreaga lume, abordând subiecte precum: ştiinţa viitorului, tehnologii suprimate, free energy, sănătate, alimentaţie, tratamente terapeutice alternative pentru maladii considerate incurabile, profeţii, istorii secrete, arheologie suprimată, trecutul misterios al Pământului, posibile contacte cu civilizaţii extraterestre şi tehnologii OZN, fenomene neexplicate, Noua Ordine Mondială, secrete guvernamentale, conspiraţii, diverse manevre ale servicilor secrete şi ale marilor corporaţii internaţionale, adică într-un cuvânt informaţii„suprimate“, greu de obţinut.

Revista apare o dată la două luni şi se adresează unui public matur, atent la propriile alegeri, un public care caută informaţii importante, necesare pentru propriul bine şi pentru propria dezvoltare personală.

Pentru alte detalii accesaţi www.nexusmagazine.ro

Cuprinsul cărţii: „Revista Nexus, CD cu numerele 1-6“


Cuprinsul revistei NEXUS nr. 1 (iunie - iulie 2005)

Ştiri de pe glob
Ştiri senzaţionale, inclusiv frauda asupra verigii lipsă dintre oameni şi neanderthalieni, ascunderea de către DuPont a pericolelor teflonului şi o armă cu plasmă care induce durere de la distanţă.

Din ce în ce mai aproape de Iran şi de „Războiul împotriva tiraniei“
de Richard Heinberg
Administraţia Bush se apropie de un război cu Iranul, nu doar datorită armelor nucleare ci şi datorită planului Iranului de a deschide o bursă a petrolului şi de a negocia în Euro, nu în dolari americani.

Persecutarea lui Loic le Ribault - Partea I
de Martin J. Walker
Un savant francez, specialist în medicina judiciară, care a participat la dezvoltarea unei forme organice de bioxid de siliciu ce poate vindeca o serie de boli, a fost vânat de autorităţi şi de corporaţii şi forţat să emigreze.

Transplanturile de organe şi memoriile celulare
de Dr. Paul Pearsall, Dr. Gary E. Schwartz şi Dr. Linda G. Russek
Mulţi beneficiari de transplanturi de organe prezintă comportamente şi preferinţe care pot proveni doar de la donatorii organelor.

Medicamente şi chimicale direct de la robinet
de Dr. Sherrill Sellman
Studiile arată că otrăvurile detectate în număr din ce în ce mai mare în sursele de apă provin de la medicamente şi produse de întreţinere corporală.

O scurtă istorie a Mesei Rotunde – Partea a III-a
de Will Banyan
Membrii grupului „Kindergarten“ înfiinţat de Alfred Milner s-au întâlnit la Londra în anul 1909 şi au înfiinţat Masa Rotundă, cu scopul de a crea o federaţie imperială care să cuprindă Anglia şi coloniile engleze.

Noutăţi din lumea ştiinţei
În acest număr vă prezentăm rezultatele unui experiment făcut de grupul Thunderbolts folosind descărcări electrice pentru a crea cratere în laborator şi un tratat de Karen Klockner şi David Brennan despre universurile paralele, fizica paranormalului şi portalurile interdimensionale.

Sistemul de transmisie fără fir a electricităţii realizat de Tesla
de Dr. Thomas Valone
Sistemul de transmitere fără fir a curentului electric propus de Dr. Nikola Tesla ar putea rezolva multe dintre problemele prezente şi viitoare ale alimentării cu energie a Statelor Unite.

„Valea Morţii“ din Siberia - Partea a IV-a
de Dr. Valery Uvarov
Relatările martorilor oculari despre distrugeri de meteoriţi deasupra Siberiei în anii 1984 şi 2002 de către „sfere exterminatoare“ acordă un credit suplimentar descrierilor exploziei din Tunguska din 1908.

Zona crepusculară
În acest articol din 1983 al lui Gordon Creighton sunt făcute multe paralele între extratereştri şi djinni, a caror influenţă subtilă asupra omului este recunoscută de către islamism, precum şi trimiteri la avertismentele lui Rudolf Steiner referitoare la fiinţele demonice.

Secretele pierdute ale Chivotului Legii
de Laurence Gardner, Kt, FSA
Descoperirile recente referitoare la proprietăţiile exotice ale aurului monoatomic şi ale metalelor din grupa platinei sunt de fapt redescoperiri ale unei ştiinţe avansate, înţeleasă sau cel puţin cunoscută de către preoţii mesopotamieni, egipteni şi israelieni din antichitate.

„Shivambu Shastra“ vindecarea prin urinoterapie
de Natalia Perera
Practica ayurvedică antică a urinoterapiei renaşte, în timp ce nenumăratele ei beneficii pentru sănătate sunt explorate de oameni de ştiinţă, terapeuţi şi de publicul larg.

Albert Einstein - Plagiatorul secolului XX.
de Richard Moody, Jr
Einstein a plagiat opera câtorva oameni de ştiinţă eminenţi în comunicările sale din anul 1905 despre relativitatea specială şi E = mc2, totuşi comunitatea fizicienilor nu s-a deranjat în secolul trecut să clarifice lucrurile.

Cuprinsul revistei NEXUS nr. 2 (august-septembrie 2005)

Ştiri de pe glob
Ştiri senzaţionale, incluzând agenda S. U. A. referitoare la dominaţia militară globală; o teorie alternativă despre tsunami-uri; relaţia dintre melanom şi frecvenţa FM; încă un pas către Matrix.

Nanotehnologia în alimentaţie - partea I
de ETC Group
Nanotehnologia are implicaţii profunde asupra controlului hranei la nivel mondial şi poate fi utilizată pentru supraveghere, control social şi razboi biologic.

Persecutarea lui Loic le Ribault - partea a II-a
de Martin J. Walker
Continuă saga persecutării unui specialist francez în medicină legală care a fost co-descoperitorul unei forme de bioxid de siliciu organic ce poate vindeca o serie de afecţiuni.

Proiectul Ghilgameş
Andrew Sokar ne relatează povestea carierei sale promiţătoare din domeniul cercetării cancerului şi modul în care a fost redus la tăcere atunci când ştiinţa sa interzisă a început să se apropie de secretul vieţii eterne.

O scurtă istorie a Mesei Rotunde - partea a IV-a
de Will Banyan
Divizată prin reacţia sa faţă de Liga Naţiunilor, Masa Rotundă s-a luptat să controleze evenimentele, dar epoca sa de glorie, ca şi cea a Britaniei, era deja pe cale de dispariţie…

Noutăţi din lumea ştiinţei
În acest număr vă prezentăm efectul pe care anumite note muzicale îl au asupra creşterii rapide a plantelor, precum şi ultimele informaţii despre energia gratuită.

Teoria calendarului maiaş. Seria cu baza 13
Will Hart îşi prezintă argumentaţia conform căreia numărul 13 este numărul de bază al unei serii legate de diferite cicluri astronomice, dovedind existenţa unei corelaţii între seria respectivă şi calendarul maiaş.

Un ocol extraterestru
de Dr. Valery Uvarov
Doi şoferi de autocamion ruşi aflaţi în drum spre Moscova sunt deviaţi de la traseu şi întâlnesc o navă spaţială, în care unul dintre şoferi este invitat să intre.

Zona crepusculară
Acest număr include relatarea din anul 1535 a unei expediţii întreprinse în adâncurile misterioasei peşteri Breitenwinner, un raport despre rămăşiţe „hobbite“ descoperite în Indonezia şi progrese în tehnologia cu radiaţie infraroşie.

Avatarii africani şi al treilea secret de la Fatima
Tom Dark relatează viaţa extraordinarului avatar african Simeon Toko şi a dovezilor ce susţin că al treilea secret de la Fatima era de fapt o înştiinţare că Hristos s-a reîntors pe Pământ sub forma acestuia.

Radarul - un martor incomod în dosarul OZN
Col. Dr. Emil Străinu face o scurtă prezentare a unor cazuri de OZN-uri observate în România cu ajutorul radarului.

Faţa ascunsă a terorismului
de Paul David Collins
Terorismul nu apare accidental ci este de obicei finanţat de către stat, pentru a servi scopurilor secrete ale unei elite puternice, după cum se poate vedea din modul în care a fost creată gruparea lui Osama bin Laden - al-Qai’da.

Unde este energia gratuită?
Dr. Peter Lindemann face o scurtă trecere în revistă a tehnologiilor producătoare de „energie gratuită“ funcţionale şi a motivelor pentru care răspândirea acestor tehnologii a fost împiedicată de către elitele bogate şi de către guverne.

Cuprinsul revistei NEXUS nr. 3 (octombrie-noiembrie 2005)

Ştiri de pe glob
Acest număr include informaţii preluate dintr-un document rătăcit al guvernului britanic ce confirmă faptul că Marea Britanie era hotărâtă să se alăture S. U. A la invadarea Irakului încă din aprilie 2002, precum şi o evaluare a adevăratei agende G8 aflate în spatele scutirii de datorii.

Tăcerea a fost ruptă: Grupul Bilderberg expus
de Daniel Estulin.
Discuţiile secrete de la întâlnirea Bilderberg din acest an au stabilit, ca de obicei, programa privind controlul pieţelor şi cursul războaielor în următorul an. Printre propunerile făcute s-au regăsit şi cele cu privire la impunerea unei taxe pe petrol, precum şi realizarea unei comisii de consolidare a păcii.

Nanotehnologia în alimentaţie - partea a II-a
de ETC Group.
Se ştie că tehnologia genetică ridică multe probleme, iar nanotehnologia este foarte riscantă; cu toate acestea corporaţiile alimentare introduc nanoparticule atât în alimente şi produse cosmetice cât şi în ambalaje.

Relaţia dintre nanobacterii, boli de inimă şi cancer
de Douglas Mulhall
S-a descoperit că nanobacteriile sunt la baza procesului de calcifiere ce este comun unor boli ale inimii şi artritei, dar există în prezent un tratament simplu ce poate fi aplicat cu succes.

Maladia Alzheimer şi conexiunea ei cu aluminiul
de dr. Harold D. Foster.
Unii oameni au o predispoziţie genetică faţă de boala Alzheimer, dar este probabil şi că unii factori de mediu care duc la creşterea nivelului de aluminiu în organism şi la extragerea magneziului şi a calciului să fie responsabili pentru apariţia acestei boli.

Războiul Secret al Marii Britanii în Antarctica - partea I
de James Roberts.
La sfârşitul celui de-al doilea război mondial, Anglia a trimis o misiune secretă în Antarctica pentru a căuta şi distruge un port subteran nazist.

Noutăţi din lumea ştiinţei
În acest număr sunt prezentate articole de David Talbott care resping mitul Soarelui ca furnal nuclear şi promovează modelul cu descărcare de plasmă.

Cercurile din lanuri sunt create de sunete?
de Freddy Silva.
Adesea au fost auzite sunete asemănătoare trilurilor în conexiune cu crearea cercurilor din lanuri, iar experimente desfăşurate în laborator cu sunete şi plante au produs efecte similare.

OZN-uri deasupra Capitoliului - partea I
de Robert Stanley.
La exact 50 de ani după ce OZN-urile au zburat în jurul clădirii Capitoliului din Washington DC, obiecte ce desfid gravitaţia au străpuns din nou spaţiul aerian interzis şi chiar au aterizat pe Capitoliu.
Zona Crepusculară
În acest număr vom prezenta o aglomerare de OZN-uri în Mexic, o misterioasă aeronavă neagră, de formă triunghiulară, cu inscripţii englezeşti pe partea de dedesubt, precum şi noua tendinţă a aviaţiei militare braziliene de a face dezvăluiri asupra fenomenului OZN.

Războiul geofizic
de col. dr. Emil Străinu
Clima poate constitui, dacă este bine cunoscută şi dirijată, o armă care poate oferi supremaţia pe orice teatre de acţiuni militare.

Motorul cu apă
Vă propunem o metodă alternativă de a face ca motorul cu combustie internă al vehicolului dumneavoastră să funcţioneze cu APĂ DE LA ROBINET.

Rezonanţele Schumann şi psihobiologia umană
de Richard Alan Miller şi Iona Miller
Undele noastre cerebrale sunt acordate la anumite frecvenţe ale rezonanţelor Schumann - semnale electromagnetice de extrem de joasă frecvenţă ce vibrează între scoarţa Pământului şi ionosferă.

Cuprinsul revistei NEXUS nr. 4 (decembrie 2005 - ianuarie 2006)

Ştiri de pe glob
Această ediţie include rapoarte ce arată că dovezi esenţiale în cazul atacului cu bombe de la Lockerbie au fost falsificate şi informaţii conform cărora Pentagonul construieşte scenarii pentru instituirea legii marţiale în S. U. A.

Războiul secret al Marii Britanii în Antarctica - Partea a II-a
de James Robert
Chiar dacă este posibil ca unii ofiţeri nazişti cu grade mari să fi ştiut despre portul săpat în gheaţa la Neuschwabenland, amiralul Donitz a fost cel care, după moartea lui Hitler, a deţinut atuurile în această privinţă, deoarece cunoştea traseele submarinelor germane.

Frăţia musulmană, naziştii şi Al-Qa’ida
de John Loftus
Al-Qa’ida îşi are rădăcinile într-un grup fascist arab înfiinţat în anii ’20, finanţat de Hitler, folosit de serviciile de informaţii britanice, franceze şi americane, susţinut de Arabia Saudită şi reactivat de CIA.

Vaccinarea animalelor de companie: crimă instituţionalizată
de Catherine O’Driscoll
Vaccinurile pot compromite sănătatea animalului tău, cauzând o gamă largă de efecte colaterale, de la alergii până la cancer, iar vaccinurile anuale nu numai că nu sunt necesare, ci adesea sunt chiar dăunătoare.

Vaccinurile şi dinamica zilelor critice
de dr. Viera Scheibner
Bebeluşii şi copiii mici pot avea reacţii adverse severe la anumite intervale critice după vaccinare, iar un număr crescând de dovezi sugerează că SIDS (sindromul morţii subite a copiilor mici) are legătură cu vaccinarea.

Camerele lipsă ale marii piramide
de James Colmer
Conform acestei noi teorii ce utilizează geometria şi grafica 3D, Marea Piramidă ar putea avea încă un set de camere şi coridoare, set identic cu cel cunoscut, dar dispus „în oglindă“ şi aliniat spre sud.

OZN-uri deasupra Capitoliului - Partea a II-a
de Robert Stanley
Fotograful care a capturat imagini ale OZN-urilor şi ale activităţii extraterestre de la Capitoliu în iulie 2002 destăinuie detalii uimitoare despre analizele fotografiilor sale şi despre propriile întâlniri de gradul III.

Cercurile din lanuri în anul 2005
de Andy Thomas
În anul 2005 cercurile din lanuri au inclus forme unghiulare, iluzii optice şi dezvoltări remarcabile ale unor teme anterioare, în timp ce majoritatea mass-mediei a adoptat o poziţie de neîncredere.

Zona crepusculară
În această ediţie, un fost specialist în armament nuclear face destăinuiri despre OZN-uri, iar savanţii ruşi, în urma săpăturilor din Munţii Urali, sunt uluiţi de descoperirile anormale dintr-un oraş arian străvechi.

Programul HAARP: vandalism pe cer?
de dr. Nick Begich, Jeane Manning
Articolul prezintă o sinteză a ideilor principale referitoare la programul HAARP expuse în cartea Angels Don’t Play this HAARP: Advances in Tesla Technology („Îngerii nu cântă la această harpă: progrese în tehnologia Tesla“).

Dovezi ale unui război atomic în Antichitate
de David Hatcher Childress
Anumite texte religioase şi dovezi geologice sugerează ca în mai multe părţi ale lumii s-au produs în trecut dezastre cauzate de explozii atomice.

Experienţa extracorporală
de Sandie Gustus
Experienţele extracorporale sunt comune tuturor oamenilor, dar producerea lor la voinţă şi păstrarea lucidităţii în timpul acestora necesită o dorinţă puternică, concentrare şi hotărâre.

Cuprinsul revistei NEXUS nr. 5 (februarie-martie 2006)

Ştiri de pe glob
În această ediţie am inclus articole despre încercări ale Marii Britanii şi ale Uniunii Europene de a stopa controlul deţinut de S. U. A. asupra internetului, terorismul sponsorizat de guvern din Indonezia şi un experiment efectuat pe animale care arată degenerări apărute în urma consumului de mâncare modificată genetic ce se transmit de la o generaţie la alta.

Cele mai importante 25 de ştiri ale proiectului „Ştiri cenzurate“
Compilat de echipa proiectului „Ştiri cenzurate“
Mass-media corporatistă americană continuă să ignore ştirile incomode, după cum arată acest rezumat al celor mai importante 25 de ştiri „cenzurate“ din anii 2004-2005.

Războiul secret al Marii Britanii în Antarctica - Partea a III-a
de James Robert
Misterul din Antarctica se adânceşte pe măsură ce ies la iveală mai multe detalii despre expediţiile norvegiene, germane, englezeşti şi americane din anii ’30 şi despre exploziile nucleare care au avut loc deasupra teritoriului Queen Maud în anii ’50.

Astmul: ignoranţă sau „neştiinţă“ voită?
de Jennifer Stark.
Se ştie că tehnicile de respiraţie Buteyko pot controla şi vindeca simptomele astmului şi de asemenea pot elimina nevoia de medicaţie, ceea ce reprezintă o mare ameninţare pentru companiile producătoare de medicamente.

Scorbutul cronic şi bolile de inimă
de dr. Owen R. Fonorow.
Bolile de inimă, care sunt de fapt forme mascate de scorbut cronic, pot fi vindecate cu doze mari de vitamina C şi aminoacidul lizină, terapie al cărei pionier este savantul laureat al premiului Nobel, dr. Linus Pauling, dar care reprezintă o ameninţare pentru instituţiile medicale şi farmaceutice.

Noutăţi din lumea ştiinţei
În aceasta ediţie, geologul dr. James Maxlow prezintă o actualizare a cercetării sale asupra Pământului aflat în expansiune şi respinge teoria populară despre plăcile tectonice.

Vieţi trecute, vieţi viitoare şi natura timpului
de Ian Lawton.
Într-o viziune spirituală raţională asupra lumii, bazată pe cercetări ştiinţifice moderne asupra vieţilor trecute şi viitoare, karma implică mai degrabă alegeri şi învăţare decât predestinare şi reacţii la evenimente din trecut.

Profeţiile lui Mitar Tarabich
redactat de Neo.
Mitar Tarabich, un ţăran sârb care a trăit în secolul al XIX-lea, avea o abilitate stranie de a prezice viitorul şi mai poate prezenta încă surprize pentru noi, cei din secolul al XXI-lea.

Zona crepusculară
Această ediţie cuprinde raportul lui David Wolin despre misterioasa pană de curent din noiembrie 1965 de pe Coasta de Est a Statelor Unite şi despre activitatea de natură extraterestră care s-a desfăşurat în acele momente; dr. col. Emil Străinu continuă prezentarea unor cazuri OZN; plus ştiri despre un copil neobişnuit din Rusia care a prezis dezastre pentru planeta noastră, ce vor avea loc in anii 2009 şi 2113.

Dovezi ale unui război atomic în Antichitate
de David Hatcher Childress
Ce s-a petrecut cu Sodoma şi Gomora, cu unele oraşe indiene străvechi precum şi despre dispariţia misterioasă a unor mari civilizaţii.

Cuprinsul revistei NEXUS nr. 6 (aprilie - mai 2006)

Ştiri de pe glob
În această ediţie am inclus relatări despre boala Alzheimer văzută ca o formă de diabet şi un îndemn al unui membru al parlamentului englez la o interzicere urgentă a aspartamului.

Confesiunile unui cercetător în domeniul vaccinurilor
Introducere şi interviu de Jon Rappoport.
Cercetătorul în domeniul vaccinurilor, „dr. Mark Randall“, pensionat în prezent, face declaraţii publice referitoare la pericolele vaccinurilor, la industria care le produce şi la experţii care le aprobă.

Bolile dentare: o plagă a societăţii moderne
de dr. David Zeoli.
Epidemia de afecţiuni dentare cu care se confruntă lumea industrializată este o consecinţă a alimentaţiei foarte proaste, cu alimente crescute în soluri golite de substanţe nutritive şi apoi denaturate şi mai mult în urma procesării lor în scopuri comerciale.

Biologia credinţei: părinţii pe post de ingineri geneticieni
de dr. Bruce Lipton.
Cercetări recente arată că părinţii îşi influenţează în mod subconştient copiii chiar înainte de naştere şi că acest act, efectuat în mod conştient, poate duce la naşterea unor copii mai inteligenţi, mai sănătoşi şi mai fericiţi.

Controlul minţii: brava lume nouă - Partea I
de dr. Nick Begich.
Unele tehnologii pentru stimularea creierului şi controlul minţii pot aduce beneficii, dar au şi o latură întunecată pe care strategii militari şi cei ai serviciilor de informaţii o exploatează de zeci de ani.

Noutăţi din lumea ştiinţei
Peter Pettersson discută despre bazele acusticii, ştiinţa sunetului şi despre descoperirile tulburătoare din cimatică, studiul modului în care vibraţiile generează şi influenţează modele, forme şi procese în mişcare.

Utilizarea armelor spaţiale împotriva extratereştrilor
de dr. Michael E. Salla.
Este posibil ca guvernul american, cu programul său de înarmare spaţială, să aibă o agendă secretă privind combaterea vizitatorilor extratereştri. Dar reprezintă aceştia într-adevăr o „ameninţare“ la adresa securităţii noastre?

Zona crepusculară
Povestea supravieţuirii miraculoase a lui Shelley Yates şi a fiului ei şi mesajul trimis de fiinţe de lumină „din lumea cealaltă“; în plus, o scurtă istorie a levitaţiei, o artă practicată încă de călugări tibetani şi indieni.

CIA, OZN-URI, MJ-12, JFK şi James Jesus Angleton
de Timothy S. Cooper
În calitate de şef al secţiei de contraspionaj a CIA-ului, James Jesus Angleton a avut acces la cele mai păzite secrete ale agenţiei, inclusiv la dosarele MJ-12 despre OZN-uri. Filozofia lui Angleton - „securitate absolută cu orice preţ“ - aplicată în gestionarea acestor informaţii, se pare că a implicat CIA-ul într-o serie de abuzuri şi asasinate.

Controlul informaţiei în scopul manipulării sociale
de David B. Deserano
Ştirile şi divertismentul pe care îl consumăm şi deci ideile şi părerile noastre sunt modelate nu doar de presă şi de industria de divertisment, ci şi de guverne, de agenţii guvernamentale şi de aparatul industrial-guvernamental.