0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. : Revista Nexus
  3. Revista Nexus - nr. 10
Carte

Revista Nexus - nr. 10

Revista Nexus - nr. 10. Editura Sfera Grup
Detalii carte

(februarie - mai 2007)

Autor(i): * * *
Editura: Sfera Grup
Anul apariţiei: 2007
Pagini: 92 (21x30 cm)
Preţ: 7,71 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


NEXUS este o revistă internaţională de ştiri alternative.

Cuprinsul cărţii: „Revista Nexus - nr. 10“

Ştiri de pe glob
În acest număr vom vorbi despre utilizarea de către China a armelor cu laser împotriva sateliţilor americani spioni, despre soldaţii roboţi, despre încălzirea planetei Marte şi un raport al Coroners Council din Noua Zeelandă care confirmă faptul că medicamentele naturiste nu au cauzat moartea nimănui şi nu prezintă riscuri pentru sănătate.

Farsa din 11 septembrie şi valul de schimbări al istoriei
de Michael Wells Mandeville
Un număr tot mai mare de activişti ai mişcării anti-război şi ai mişcării pentru aflarea adevărului în legătură cu evenimentele de la 11 septembrie dezvăluie minciunile unor forţe sinistre din stabilimentul anglo-americano-sionist despre care se presupune că se află în spatele a o serie de conspiraţii teroriste.

Terorism sponsorizat de către stat în lumea occidentală
de Philip Coppens
Există tendinţa de a se considera că atentatele teroriste din multe ţări occidentale sunt opera activiştilor de stânga sau de dreapta, dar în realitate multe din acestea sunt sponsorizate de către stat cu scopul de a genera frica şi a permite realizarea unor planuri ascunse.

Armele electromagnetice şi drepturile omului
de Peter Phillips, Lew Brown şi Bridget Thornton
Complexul militar-industrial american deţine o gamă largă de arme electromagnetice gata de a fi utilizate împotriva dizidenţilor incomozi, încălcând astfel drepturile omului.

Acizii graşi esenţiali, oxigenarea şi prevenirea cancerului
de prof. Brian Scott Peskin
Cancerul şi bolile de inimă pot fi tratate şi prevenite prin consumul zilnic a unei cantităţi de acizi graşi esenţiali din gama omega-6 şi omega-3 pentru a permite astfel transferul optim al oxigenului prin membrana celulară în celule.

Adevărul urât din spatele produselor de înfrumuseţare şi de îngrijire personală
de Charu Bahri
În ziua de azi încercăm să reducem expunerea la diverse toxine alegând alimente ecologice dar cu toate acestea nu aplicăm acest mod de a gândi şi în ceea ce priveşte produsele cosmetice şi de îngrijire personală, a căror chimicale şi ingrediente de multe ori cancerigene nu sunt de obicei trecute pe etichetă.

Istoria crimelor papalităţii (1)
de Tony Bushby
Departe de a fi urmaşi pioşi a lui Iisus Hristos aşa cum ar vrea biserica catolică să ne facă să credem, mulţi papi au comis acte de corupţie, cruzime, lăcomie, orgii, genocid, au creat teroare şi au purtat războaie. Acest articol se focalizează asupra scandalurilor legate de vieţile unor papi din secolul al XIII-lea.

Apocalipsa anulată - disputa asupra încălzirii globale
de Christopher Monckton
Oamenii de ştiinţă care pun sub semnul întrebării viziunea generală asupra încălzirii globale argumentează că graficul de forma unei „crose de hochei“ utilizat de către Naţiunile Unite este bazat pe un algoritm greşit şi pe o slabă analiză ştiinţifică.

Noutăţi din lumea ştiinţei
În acest articol al doctorului Michael E. Godfrey se vorbeşte despre biorezonanţă ca fiind noua medicina a secolului XXI, făcându-se referiri la descoperirile din domeniul memoriei moleculare ale dr. Jacques Benveniste şi la diverse cazuri de boală rezolvate cu succes prin intermediul scanării electro-dermale.

Agenda OZN a guvernului din umbra - programul secret referitor la OZN-uri (1)
de dr. Steven M. Greer
Cu arsenalul său de nave şi arme electromagnetice, guvernul mondial din umbră a creat false scenarii de răpiri extraterestre şi s-ar putea să plănuiască scenariul unei false invazii extraterestre a Pământului.

Masacrul de la Port Arthur.
Vinovăţia lui Martin Bryant - o înscenare? (3)

de Carl Wernerhoff
Martin Bryant nu ar fi putut fi niciodată autorul oribilului masacru de la Port Arthur din 1996 pentru că nici măcar nu era prezent în acel loc. Dimpotrivă este foarte posibil ca el să fi fost deja, în acel moment, în custodia poliţiei.

Recomandări de carte