0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. : Revista Nexus
  3. Revista Nexus - nr. 12
Carte

Revista Nexus - nr. 12

Revista Nexus - nr. 12. Editura Sfera Grup
Detalii carte

(decembrie 2008 - februarie 2009)

Autor(i): * * *
Editura: Sfera Grup
Anul apariţiei: 2009
Pagini: 144 (17x24 cm)
Preţ: 9,25 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


NEXUS este o revistă internaţională de ştiri alternative.

Cuprinsul cărţii: „Revista Nexus - nr. 12“

Ştiri de pe glob

Interviu cu un asasin economic
de Amy Goodman
John Perkins, omul care a contribuit la răsturnarea unora dintre liderii lumii a treia pentru a creşte profiturile corporative, participă acum la o campanie de convingere a corporaţiilor de a deveni responsabile din punct de vedere economic, social şi ecologic.

Mucegaiurile de interior un pericol pentru sănătate
de Luke Curtis, Allan Lieberman, Martha Stark, William Rea, Marsha Vetter
Mucegaiurile şi micotoxinele produse de către acestea constituie o ameninţare tot mai mare la adresa sănătăţii, fiind necesară adoptarea pe scară largă a unor teste pentru detectarea şi diagnosticarea lor.

Este cancerul cauzat de o ciupercă?
de dr. Tullio Simoncini
Potrivit unei ipoteze bazată pe ani de cercetare ştiinţifică şi clinică, cauza cancerului este infecţia produsă de o ciuperca comună, Candida albicans. Vestea bună este că aceasta poate fi tratată cu un puternic agent antifungal ce este imposibil de patentat de către corporaţiile farmaceutice.

Radiaţia electromagnetică, dezechilibrul hormonal şi cancerul
de Sherrill Sellman
Radiaţia electromagnetică provenită de la telefoanele mobile, aparatele electrice cât şi de la noile tehnologii wireless ameninţă starea noastră de sănătate prin perturbarea unor procese fiziologice şi al dezechilibrelor hormonale, în anumite situaţii putând duce chiar şi la apariţia cancerului.

Neurochimia şi bioenergetica sexualităţii
de Walter Last
Dacă vom înţelege neurochimia şi bioenergetica sexualităţii şi vom aplica această cunoaştere în viaţa noastră, relaţiile noastre vor deveni mai armonioase, mai pline de dragoste şi poate chiar mai spiritualizante.

Noutăţi din lumea ştiinţei: „Generatorul Perepiteia“

Misterul civilizaţiei olmece
de David Hatcher Childress
Olmecii, cei care i-au precedat pe mayasi, au lăsat în urmă artefacte ce înfăţişează imagini de africani, orientali şi europeni, ceea ce indica prezenţa unor contacte între aceste culturi, realizate prin intermediul călătoriilor transoceanice.

Istoria crimelor papalităţii (3)
de Tony Bushby
Istoria plină de excese, depravare şi crime a multor papi şi a membrilor ierarhiei Bisericii Romano-Catolice a fost modificată de către istoricii moderni ai Bisericii care au transformat-o într-un model de pietate şi umilinţă.

Cercurile din lanuri 2008
de Andy Thomas
În Anglia, în timpul verii, câmpurile au fost binecuvântate cu apariţia unor frumoase cercuri în lanuri, realizate cu precizie, unul dintre acestea înfăţişând aparent poziţiile planetare de la solstiţiul de iarnă din 2012.

Explicarea misterului ce învăluie fenomenul OZN
de Steven M. Greer, MD
Cei cincizeci de ani de tăinuire a tehnologiilor OZN/extraterestre nu au însemnat doar ascunderea adevărului ci şi a existenţei unor surse nepoluante de energie care ar putea salva planeta de la un dezastru ecologic.

Localizarea ţintelor strategice prin teledetecţie extrasenzorială
de Vasile Rudan
După mai bine de trei decenii de cercetare experimentală a detecţiei şi teledetecţiei extrasenzoriale, efectuată la cererea şi sub controlul Armatei, Vasile Rudan este în măsură să furnizeze câteva date tranşante referitoare la această aparent stranie abilitate a speciei umane.

50 de ani de la primul zbor reactiv individual realizat de Justin Capra
de Alexandru Velcea

Recomandări Nexus (cărţi)