0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. : Revista Nexus
  3. Revista Nexus - nr. 14
Carte

Revista Nexus - nr. 14

Revista Nexus - nr. 14. Editura Sfera Grup
Detalii carte

Autor(i): * * *
Editura: Sfera Grup
Pagini: 150 (17x24 cm)
Preţ: 9,25 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


NEXUS este o revistă internaţională de ştiri alternative.

Cuprinsul cărţii: „Revista Nexus - nr. 14“

Ştiri de pe glob

Noua ordine mondială financiară (1)
de Andrew G. Marshall
Drept răspuns la criză economică actuală, s-au accelerat planurile de creare a unei noi ordini mondiale la nivel financiar, de stabilire a unei bănci centrale mondiale şi a unor monede regionale şi chiar şi a introducerii unei monede unice la nivel internaţional

Semănând seminţele distrugerii: controlul asupra resurselor mondiale de hrană (1)
de Stephen Lendman
Cu ajutorul fondurilor familiei Rockefeller, „Revoluţia Verde“ a pus bazele „Revoluţiei Genetice“, ceea ce a permis ca o mână de giganţi agricoli anglo-americani să obţină controlul mondial asupra resurselor de hrană.

Un ultimatum din Orient către societatea secretă a „Iluminaţilor“ (2)
de Kerry Cassidy şi Bill Ryan
Ideea că o mica elită occidentală poate controla întreaga planetă este învechită şi trebuie înlocuită cu un model care sa aibă ca scop eliminarea sărăciei la nivel mondial, cultivarea potenţialului oamenilor şi salvarea mediului înconjurător.

O scurtă cronică a noilor epidemii
de Peter Arguriou
Ameninţările cu pandemii duc la obţinerea unor profituri mari pentru companiile farmaceutice. Deşi medicamentul Tamiflu nu a fost creat pentru a trata gripa porcină, el este folosit în mod gresit, iar din această cauză nu mai este eficient împotriva tulpinilor gripale sezoniere.

O soluţie holistică pentru vindecarea cancerului
de Walter Last
Abordarea holistică asupra cancerului combină terapiile stimulative antimicrobiene şi imunitare cu metode care regenerează metabolismul energetic oxidativ, curăţă organismul de toxine şi vindecă traumele emoţionale.
Aspecte mai puţin cunoscute privind vaccinările împotriva poliomielitei (1)
de Viera Scheibner, PhD
Istoricul vaccinărilor împotriva poliovirusului arată că cercetătorii au camuflat în mod deliberat o legătură cauzală directă între administrarea vaccinurilor şi paralizie, recurgând pentru aceasta la modificarea rezultatelor observaţiilor efectuate.

Tehnologiile secrete ale celui de-Al Treilea Reich
de Igor Witkowski
Ştiinţa şi tehnologia germană au atins o dezvoltare fără precedent în timpul celui de Al Treilea Reich. Cercetările întreprinse în secret de SS-ul nazist erau bazate pe o fizică nouă şi pe o înţelegere a modului în care poate fi controlată gravitaţia.

Petele solare pe cale de dispariţie?
de dr. Tony Phillips
Soarele se află în cel mai profund moment de minimum din ultimul secol. Uneori trec săptămâni şi chiar luni întregi fără să apară nici cea mai mică pată solară. Aceasta situaţie a apărut de mai mult de doi ani, făcând ca anumiţi observatori să se întrebe dacă nu cumva petele solare sunt pe cale de dispariţie.

Craniul „copilului stelelor“: enigma genetica sau hibrid uman-extraterestru?
de Lloyd Pye
După ce a fost supus de-a lungul ultimului deceniu la o serie de teste genetice, craniul „copilului stelelor“ va fi în curând retestat pentru a se determina dacă are sau nu o origine extraterestră.

Dispozitive free energy şi sisteme de propulsie neconvenţionale
de dr. J. J. Hurtak şi dr. Desiree Hurtak
Progresul tehnologic din domeniul electromagneticii, dinamicii plasmei şi mecanicii cuantice pune bazele unei lumi a „energiei libere“ şi unor aeronave capabile să se deplaseze prin eterul atotcuprinzător, înspre frontierele spaţiului.

O perspectiva asupra enigmelor arheologice
de R. Cedric Leonard
Numeroase situri arheologice megalitice din întreaga lume atestă existenta unei civilizaţii avansate care a înflorit înaintea unui mare cataclism ce a pus capăt Pleistocenului cu circa 12. 000 de ani în urmă.

Miracolul terapiei cu oxigen: medicina hiperbară
de Ana-Maria Fuerea şi Cristian Pătruţ
Interviu cu dr. Bogdan Cristian Ion, medic de medicină hiperbară şi director al Institutului de Medicină Hiperbară şi a Scufundărilor din Bielefeld - Germania

Focare geopatogene
de Vasile Rudan
Efectele patogene ale radioactivităţii naturale şi ale celei artificiale cauzate de activităţi umane diurne sunt cumulative organic pe termen lung şi pot determina apariţia unor boli considerate incurabile de medicina alopată actuală.

Mit sau realitate? Vampirismul bioenergetic
de Vasile Rudan
Ideea de a „fura“ din energia vitală a unei alte persoane pare a fi de domeniul science fiction. Şi totuşi…