0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. : Revista Nexus
  3. Revista Nexus - nr. 2
Carte

Revista Nexus - nr. 2

Revista Nexus - nr. 2. Editura Sfera Grup
Detalii carte

(august-septembrie 2005)

Autor(i): * * *
Editura: Sfera Grup
Anul apariţiei: 2005
Pagini: 76 (21x30 cm)
Preţ: 7,71 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


NEXUS este o revistă internaţională de ştiri alternative.

Cuprinsul cărţii: „Revista Nexus - nr. 2“

Ştiri de pe glob
Ştiri senzaţionale, incluzând agenda S. U. A. referitoare la dominaţia militară globală; o teorie alternativă despre tsunami-uri; relaţia dintre melanom şi frecvenţa FM; încă un pas către Matrix.

Nanotehnologia în alimentaţie - partea I
de ETC Group
Nanotehnologia are implicaţii profunde asupra controlului hranei la nivel mondial şi poate fi utilizată pentru supraveghere, control social şi razboi biologic.

Persecutarea lui Loic le Ribault - partea a II-a
de Martin J. Walker
Continuă saga persecutării unui specialist francez în medicină legală care a fost co-descoperitorul unei forme de bioxid de siliciu organic ce poate vindeca o serie de afecţiuni.

Proiectul Ghilgameş
Andrew Sokar ne relatează povestea carierei sale promiţătoare din domeniul cercetării cancerului şi modul în care a fost redus la tăcere atunci când ştiinţa sa interzisă a început să se apropie de secretul vieţii eterne.

O scurtă istorie a Mesei Rotunde - partea a IV-a
de Will Banyan
Divizată prin reacţia sa faţă de Liga Naţiunilor, Masa Rotundă s-a luptat să controleze evenimentele, dar epoca sa de glorie, ca şi cea a Britaniei, era deja pe cale de dispariţie…

Noutăţi din lumea ştiinţei
În acest număr vă prezentăm efectul pe care anumite note muzicale îl au asupra creşterii rapide a plantelor, precum şi ultimele informaţii despre energia gratuită.

Teoria calendarului maiaş. Seria cu baza 13
Will Hart îşi prezintă argumentaţia conform căreia numărul 13 este numărul de bază al unei serii legate de diferite cicluri astronomice, dovedind existenţa unei corelaţii între seria respectivă şi calendarul maiaş.

Un ocol extraterestru
de Dr. Valery Uvarov
Doi şoferi de autocamion ruşi aflaţi în drum spre Moscova sunt deviaţi de la traseu şi întâlnesc o navă spaţială, în care unul dintre şoferi este invitat să intre.

Zona crepusculară
Acest număr include relatarea din anul 1535 a unei expediţii întreprinse în adâncurile misterioasei peşteri Breitenwinner, un raport despre rămăşiţe „hobbite“ descoperite în Indonezia şi progrese în tehnologia cu radiaţie infraroşie.

Avatarii africani şi al treilea secret de la Fatima
Tom Dark relatează viaţa extraordinarului avatar african Simeon Toko şi a dovezilor ce susţin că al treilea secret de la Fatima era de fapt o înştiinţare că Hristos s-a reîntors pe Pământ sub forma acestuia.

Radarul - un martor incomod în dosarul OZN
Col. Dr. Emil Străinu face o scurtă prezentare a unor cazuri de OZN-uri observate în România cu ajutorul radarului.

Faţa ascunsă a terorismului
de Paul David Collins
Terorismul nu apare accidental ci este de obicei finanţat de către stat, pentru a servi scopurilor secrete ale unei elite puternice, după cum se poate vedea din modul în care a fost creată gruparea lui Osama bin Laden - al-Qai`da.

Unde este energia gratuită?
Dr. Peter Lindemann face o scurtă trecere în revistă a tehnologiilor producătoare de „energie gratuită“ funcţionale şi a motivelor pentru care răspândirea acestor tehnologii a fost împiedicată de către elitele bogate şi de către guverne.