0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. : Revista Nexus
  3. Revista Nexus - nr. 4
Carte

Revista Nexus - nr. 4

Revista Nexus - nr. 4. Editura Sfera Grup
Detalii carte

(decembrie 2005 - ianuarie 2006)

Autor(i): * * *
Editura: Sfera Grup
Anul apariţiei: 2005
Pagini: 76 (21x30 cm)
Preţ: 7,71 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


NEXUS este o revistă internaţională de ştiri alternative.

Cuprinsul cărţii: „Revista Nexus - nr. 4“

Ştiri de pe glob
Această ediţie include rapoarte ce arată că dovezi esenţiale în cazul atacului cu bombe de la Lockerbie au fost falsificate şi informaţii conform cărora Pentagonul construieşte scenarii pentru instituirea legii marţiale în S. U. A.

Războiul secret al Marii Britanii în Antarctica - Partea a II-a
de James Robert
Chiar dacă este posibil ca unii ofiţeri nazişti cu grade mari să fi ştiut despre portul săpat în gheaţa la Neuschwabenland, amiralul Donitz a fost cel care, după moartea lui Hitler, a deţinut atuurile în această privinţă, deoarece cunoştea traseele submarinelor germane.

Frăţia musulmană, naziştii şi Al-Qa`ida
de John Loftus
Al-Qai`da îşi are rădăcinile într-un grup fascist arab înfiinţat în anii `20, finanţat de Hitler, folosit de serviciile de informaţii britanice, franceze şi americane, susţinut de Arabia Saudită şi reactivat de CIA.

Vaccinarea animalelor de companie: crimă instituţionalizată
de Catherine O`Driscoll
Vaccinurile pot compromite sănătatea animalului tău, cauzând o gamă largă de efecte colaterale, de la alergii până la cancer, iar vaccinurile anuale nu numai că nu sunt necesare, ci adesea sunt chiar dăunătoare.

Vaccinurile şi dinamica zilelor critice
de dr. Viera Scheibner
Bebeluşii şi copiii mici pot avea reacţii adverse severe la anumite intervale critice după vaccinare, iar un număr crescând de dovezi sugerează că SIDS (sindromul morţii subite a copiilor mici) are legătură cu vaccinarea.

Camerele lipsă ale marii piramide
de James Colmer
Conform acestei noi teorii ce utilizează geometria şi grafica 3D, Marea Piramidă ar putea avea încă un set de camere şi coridoare, set identic cu cel cunoscut, dar dispus „în oglindă“ şi aliniat spre sud.

OZN-uri deasupra Capitoliului - Partea a II-a
de Robert Stanley
Fotograful care a capturat imagini ale OZN-urilor şi ale activităţii extraterestre de la Capitoliu în iulie 2002 destăinuie detalii uimitoare despre analizele fotografiilor sale şi despre propriile întâlniri de gradul III.

Cercurile din lanuri în anul 2005
de Andy Thomas
În anul 2005 cercurile din lanuri au inclus forme unghiulare, iluzii optice şi dezvoltări remarcabile ale unor teme anterioare, în timp ce majoritatea mass-mediei a adoptat o poziţie de neîncredere.

Zona crepusculară
În această ediţie, un fost specialist în armament nuclear face destăinuiri despre OZN-uri, iar savanţii ruşi, în urma săpăturilor din Munţii Urali, sunt uluiţi de descoperirile anormale dintr-un oraş arian străvechi.

Programul HAARP: vandalism pe cer?
de dr. Nick Begich, Jeane Manning
Articolul prezintă o sinteză a ideilor principale referitoare la programul HAARP expuse în cartea Angels Don`t Play this HAARP: Advances in Tesla Technology („Îngerii nu cântă la această harpă: progrese în tehnologia Tesla“).

Dovezi ale unui război atomic în Antichitate
de David Hatcher Childress
Anumite texte religioase şi dovezi geologice sugerează ca în mai multe părţi ale lumii s-au produs în trecut dezastre cauzate de explozii atomice.

Experienţa extracorporală
de Sandie Gustus
Experienţele extracorporale sunt comune tuturor oamenilor, dar producerea lor la voinţă şi păstrarea lucidităţii în timpul acestora necesită o dorinţă puternică, concentrare şi hotărâre.