0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Annemarie Tempelman-Kluit

Cărţi de Annemarie Tempelman-Kluit

Annemarie Tempelman-Kluit are o diplomă de limba engleză şi o atestare de online Publishing de la University of British Columbia.

A lucrat ca Web Strategist pentru Simon Fraser University şi autor freelancer, cu contribuţii la publicaţii precum Fashion Magazine, Greenhouse Canada, Georgia Straight.

Este prima canadiană invitată la conferinţele anuale Disney Social Media Moms şi fondatoarea site-ului yoyomama.ca, o comunitate online destinată mamelor care se bucură de un succes deosebit, fiind accesat de un număr record de solicitanţi şi care ţine la curent mamele cu toate informaţiile care le pot fi utile.

Este considerată o adevărată specialistă în domeniul digital din Canada, a „digital mum“, cum este numită deseori.

Activitatea ei nu se limitează însă la yoyomama, Annemarie lucrează pentru 24 Hours (Sun Media Corp), contribuie la realizarea unor emisiuni radio la CBC-BC Radio (Early Edition, On the Coast, BC Almanac), a scris o carte devenită bestseller, Healthy Mum, Happy Baby (publicată de Random House, 2007), a redactat secţiunea dedicată copiilor în cea mai recentă ediţie a Vancouver, Victoria and Whistler Colourguide şi contribuie cu articole la Family Jewels, blogul revistei Canadian Family.

Datorită experienţei ei, a fost citată în numeroase articole din Globe şi Mail, a fost invitată să acorde interviuri la NBC şi Today’s Parent.


Cărţi de Annemarie Tempelman-Kluit


Mamă sănătoasă, bebeluş fericit

Mamă sănătoasă, bebeluş fericit. Editura Curtea Veche
CumpărDetalii carte

Cum să mănânci sănătos când alăptezi

Autor(i): Annemarie Tempelman-Kluit
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Să fii sănătos
Anul apariţiei: 2013
Pagini: 176 (15x22 cm)
Preţ: 19,27 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Cartea este scrisă cu umor şi inteligenţă, dar ceea ce este cel mai important este că pe parcursul ei găseşti multe informaţii absolut necesare, precum miturile legate de alăptare, ce anume trebuie să eviţi, cum ar trebui să fie alcătuită dieta unei mame care alăptează, alimente organice etc.