0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Barbara Y. Martin

Cărţi de Barbara Y. Martin

Numită uneori „Mozart al Metafizicii“, Barbara Y. Martin este bine-cunoscută pentru lucrul cu aura şi cu energia spirituală, ceea ce constituie, în limbajul cunoscătorilor, o altă metafizică decât aceea filozofică.

Născută cu o clarviziune supradezvoltată, Barbara poate vedea, de când era mică, aure complete, precum şi alte fenomene spirituale.

Ea se numără printre primele persoane care au ajuns în circuitul prelegerilor publice şi care au vorbit despre aură în profunzime, chiar înainte ca fotografia Kirlian să fi adus aura în conştiinţa publicului.

Barbara a avut o experienţă vastă ca orator în faţa universităţilor, a organizaţiilor ştiinţifice, a grupurilor civice şi a comunităţilor.

A scris cărţi şi articole pe tema metafizicii şi a aurei, a apărut pe posturile naţionale de televiziune şi a consiliat nenumărate celebrităţi.

De curând, a coînfiinţat The Wisdom Light Center, unde ţine workshopuri şi cursuri despre aură şi metafizică.


Cărţi de Barbara Y. Martin


Karma şi reîncarnarea

Karma şi reîncarnarea. Editura Curtea Veche
CumpărDetalii carte

Dezvăluirea celor 800 de vieţi ale fiecăruia în drumul către iluminare

Autor(i): Barbara Y. Martin, Dimitri Moraitis
Editura: Curtea Veche
Colecţia: EZO
Anul apariţiei: 2014
Pagini: 416 (13x20 cm)
Preţ: 37,57 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Fie că o citiţi ca pe un îndrumar extrem de concret pentru a intra şi a ieşi din ciclul karmic, fie că o luaţi drept un ghid într-un itinerar spiritual, cartea aceasta este o descriere a felului în care funcţionează reîncarnarea.

Cartea îmbină imaginea lumii de dincolo cu mecanismele karmei, oferă sfaturi utile şi instrumente pentru a evita karma ostilă, apropie cititorii de scopul lor fundamental, acela de a ajunge la perfecţiunea spirituală.

Schimbă-ţi aura, schimbă-ţi viaţa!

Schimbă-ţi aura, schimbă-ţi viaţa!. Editura Curtea Veche
CumpărDetalii carte

Un ghid pentru dezvăluirea puterii spirituale

Autor(i): Barbara Y. Martin, Dimitri Moraitis
Editura: Curtea Veche
Colecţia: EZO
Anul apariţiei: 2012
Pagini: 396 (13x20 cm)
Preţ: 28,90 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Tot ceea ce crezi, simţi şi faci radiază o energie spirituală care apare în diferite nuanţe şi culori – aceea este aura ta, mai precis, proiecţia ta spirituală. Modificând calitatea aurei, îţi poţi modifica automat şi calitatea vieţii. În această carte inovatoare, autoarea te ghidează cu grijă, prin tehnicile sale extrem de eficiente, pe calea îmbunătăţirii aurei personale.