0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Barry Lenson

Cărţi de Barry Lenson

BARRY LENSON este autorul cărţii Good Stress, Bad Stress şi coautor al titlurilor: Simple Steps, Lost and Found, Take Control of Your Life, Multicultural and Ethnic Marketing.

Lenson este jurnalist, ocupând în timp funcţia de redactor-şef la mai multe publicaţii: The Organized Executive, Working Smart, Executive Strategies şi The New York Opera Newsletter.

De asemenea, a scris şi a publicat articole în National Business Employment Weekly, The Wall Street Journal Interactive Edition, Yahoo! Internet Life şi Chamber Music Magazine, precum şi în alte publicaţii.


Cărţi de Barry Lenson


Sindromul Othello. Depăşiţi momentele de trădare, gelozie şi furie

Sindromul Othello. Depăşiţi momentele de trădare, gelozie şi furie. Editura Curtea Veche
Detalii carte

Depăşiţi momentele de trădare, gelozie şi furie

Autor(i): Dr. Kenneth C. Ruge, Barry Lenson,
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Familia la Curtea Veche
Anul apariţiei: 2012
Pagini: 320 (13x20 cm)
Preţ: 0,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Autorii propun un nou concept, sindromul Othello, pentru a explica o formă de gelozie din ce în ce mai răspândită.

Paralela cu Othello, piesa lui William Shakespeare, ne arată că gelozia este o problemă veche de când lumea, ce ţine de firea omului. Autorii vin însă cu soluţii noi, care se bazează pe experienţa lor de terapeuţi specializaţi pe probleme de cuplu.

Agresivitatea patologică este principalul vinovat pentru mai mult de jumătate dintre crimele care au loc în lume şi factorul corelat aproape întotdeauna cu actele de violenţă domestică. Din păcate însă, statisticile nu vorbesc despre răul cauzat de gelozia obsesivă şi efectele ei devastatoare.