0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Bryce Wylde

Cărţi de Bryce Wylde

BRYCE WYLDE a absolvit Universitatea York din Toronto şi Ontario College of Homeopathic Medicine, alegând să se specializeze în medicină alternativă şi nutriţie. La ora actuală

se numără printre cei mai renumiţi experţi canadieni în medicină funcţională, îmbinând remediile cunoscute din timpuri străvechi cu cele mai recente soluţii oferite de medicina contemporană.

Este realizatorul emisiunii TV Wylde on Health la postul CP24, în cadrul căreia de-a lungul timpului a avut invitaţi renumiţi, precum Dr. Mehmet Oz, Dr. Andrew Weil, Dr. David Suzuki sau Deepak Chopra. A apărut de asemenea în cadrul altor emisiuni despre medicină şi sănătate la posturi TV precum ABC, CTV Canada, The Discovery Channel sau W Channel.

Este membru al unor prestigioase instituţii (Ontario Homeopathic Association, Society of Free Radical Biology and Medicine, Institute of Functional Medicine, International Society of Orthomolecular Medicine).

Antioxidanţii, reţetă pentru viaţă este cartea lui de debut (prima ediţie apărută în 2008).

În 2012 a publicat cartea Wylde on Health: Your Best Choices in the World of Natural Health .


Cărţi de Bryce Wylde


Antioxidanţii, reţetă pentru viaţă

Antioxidanţii, reţetă pentru viaţă. Editura Curtea Veche
CumpărDetalii carte

Cum să foloseşti puterea antioxidanţilor pentru a preveni apariţia bolilor şi a rămâne sănătos toată viaţa

Autor(i): Bryce Wylde
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Să fii sănătos
Anul apariţiei: 2013
Pagini: 328 (16x21 cm)
Preţ: 33,72 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Un nivel crescut de radicali liberi poate conduce la diferite boli, de la probleme cardiovasculare la diabet şi de la depresii la alergii. În faţa acestei ameninţări, cea mai bună apărare a organismului o reprezintă antioxidanţii, o categorie aparte de substanţe care luptă împreună, alcătuind un soi de reţea de protecţie, pentru a contracara efectele negative produse de radicalii liberi, în scopul de a reduce stresul oxidativ.