0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Camelia Radu

Cărţi de Camelia Radu

Totul a început la vârsta de 9 ani, aflându-mă într-un mare pericol am cerut ajutorul Cerurilor. Ceva mi-a coborât în suflet ca o oază de linişte şi am ŞTIUT. De atunci, fiecare clipă s-a boltit, s-a aşezat în Rostul ei, şi mi-a vorbit. A urmat scrisul conectiv, care m-a transportat ca un vehicul energetic în viitor, în trecuturile mele, în verticala mea, pe alte planete, în alte universuri.

Scrisul conectiv mi-a revelat din aproape în aproape multe unghere ale fiinţei mele, ale constelaţiei familiale în care am venit, dar şi ale universului material care ne găzduieşte evoluţia. Valsul cu el mi-a limpezit sufletul, m-a ajutat să-mi amintesc contractul pe care l-am făcut cu cerurile, cine sunt cei pe care i-am ales ca tovarăşi de bancă la şcoala iubirii: soţ, părinţi, prieteni, ce este de dorit să fac pentru ei, dar şi pentru ţară şi pentru planeta noastră.

Tot ce am aşternut în această carte nu constituie emanaţii ale minţii mele, ci viziuni, trăiri, intuiţii, revelaţii care s-au aşezat în tabloul interior în timpul atelierelor conective, în pelerinaje spirituale, alături de oameni frumoşi, în introspecţii, în timpul acordajelor sau scriind.


Cărţi de Camelia Radu


Triunghiurile schimbării

Triunghiurile schimbării. Editura Vidia
CumpărDetalii carte

Călătorie în reţeaua noului Pământ

Autor(i): Camelia Radu
Editura: Vidia
Colecţia: Spiritualitate
Anul apariţiei: 2012
Pagini: 176 (13x20 cm)
Preţ: 57,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

În scrisul conectiv mergi în temple aflate în alte dimensiuni, primeşti iniţieri, afli răspunsuri la întrebările care ţi-au răscolit sufletul, ai acces la anumite linii de viitor, eşti binecuvântat cu informaţii legate de cei apropiaţi, de familia ta de lumină, de ţară, planetă, Univers, comunici telepatic cu entităţi nonfizice, ţi se activează şi ţi se dezvoltă anumite potenţe – claraudiţia…