0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Caroline W. Casey

Cărţi de Caroline W. Casey

Caroline W. Casey este Astrolog Activist Vizionar şi aderă la principiului conform căruia imaginaţia fixează Sinele pentru sosirea Trenului Realităţii. Locuieşte în Washington D.C. Foloseşte toate mijloacele de comunicare în masă (radio, televiziune, scrieri, spectacole-lectură, casete audio şi consiliere) pentru a îndruma oamenii să distingă şi să colaboreze cu tiparele în dezvoltare ale universului.

Caroline W. Casey a obţinut diploma în Sistemele de Simboluri (semiotică) a Universităţii Brown şi a studiat tradiţii ezoterice şi mitologii din întreaga lume.

În momentele de trecere de la un anotimp la altul, Caroline W. Casey face spectacole de teatru cu lectură, al căror conţinut e spiritual, politic şi ritualic. Înregistrările se trimit în întreaga lume.Fiind un orator exuberant, îndrăgit şi captivant, Caroline W. Casey ne îndeamnă să visăm, să invocăm şi să implementăm o lume mai iubitoare şi mai ingenioasă.


Cărţi de Caroline W. Casey


Atrage zeii de partea ta

Atrage zeii de partea ta. Editura
Detalii carte

Limbajul astrologic al sufletului

Autor(i): Caroline W. Casey
Editura: Elena Francisc Publishing
Colecţia: Astroterapia
Anul apariţiei: 2008
Pagini: 306 (15x22 cm)
Preţ: 28,90 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Cartea „Atrage zeii de parte ta“ este un instrument al descoperirii de sine, pe care nu-l poţi lăsa din mână. Citiţi prima pagină şi veţi înţelege de ce.