0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Christine Harvey

Cărţi de Christine Harvey

Christine Harvey e o femeie de afaceri solicitată ca orator în întreaga lume. Este autoarea a şase cărţi de afaceri şi leadership devenite bestseller şi publicate în 22 de limbi, dar şi a unor serii de articole care au apărut în Los Angeles Times şi în alte 100 de ziare şi reviste importante.

E cunoscută mai ales pentru sesiunile de training în vânzări, marketing, management, comunicare, motivare şi leadership, susţinute în faţa a peste 100 000 de persoane, din peste 20 de ţări.

A fost prima femeie şi primul cetăţean american care a prezidat Camera de Comerţ din Londra. Este trainer pentru armata SUA şi pentru diverse companii din întreaga lume.

A fost directorul unei firme specializate în capital de risc şi preşedintele unei societăţi de investiţii.

Este gazda unei emisiuni TV pe teme sociale, politice şi economice. Locuieşte în Tucson, Arizona, cu soţul şi cei trei copii ai săi.


Cărţi de Christine Harvey


În căutarea profitului

În căutarea profitului. Editura Curtea Veche
CumpărDetalii carte

Ghid esenţial pentru atingerea succesului în vânzări şi marketing

Autor(i): Christine Harvey, Bill Sykes
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Cărţi Cheie
Anul apariţiei: 2010
Pagini: 264 (13×20 cm)
Preţ: 25,05 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Această carte are efectul unei forţe motrice pentru tot ceea ce înseamnă marketing, acoperind o gamă extinsă de subiecte – de la analiza situaţiei curente a companiei până la implementarea unui nou plan de afaceri şi de la controlul managerial până la interfaţa dintre vânzări, finanţe, producţie şi service.