0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Daniel R. Castro

Cărţi de Daniel R. Castro

DANIEL R. CASTRO este avocat specializat în litigii economice şi partener la firma Castro&Baker LLP, din Austin, Texas. Este absolvent eminent al Facultăţii de Drept, Universitatea din Texas.

Pe plan profesional, Daniel R. Castro a reprezentat corporaţii aflate în topul revistei Fortune pentru stingerea unor litigii de milioane de dolari, directori executivi antrenaţi în conflicte de serviciu şi corporaţii mici şi mijlocii din domeniul publicitar şi imobiliar în dispute viu contestate.

Pe lângă practica juridică, Daniel R. Castro este purtător de cuvânt profesionist în campanii electorale şi consultant în domeniul afacerilor, ajutându-şi clienţii să identifice cele mai bune strategii pentru a începe şi dezvolta o afacere.

Pasionat de istorie, interesat mereu de poveşti despre oameni care au reuşit în viaţă în ciuda crizelor şi a adversităţilor; curiozitatea lui naturală l-a purtat pe Daniel R. Castro într-o aventură de nouă ani de lectură a unor biografii, studii academice, tratate de psihologie, reviste. A descoperit că eroii sunt oameni care literalmente văd şi aud în jurul lor lucruri pe care alţi oameni nu le observă.


Cărţi de Daniel R. Castro