0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de David Lambert

Cărţi de David Lambert

David Lambert este consultant în comunicare şi în instruirea personalului, desfăşurându-şi activitatea în special în Hong Kong.

Şi-a început specializarea în comunicare cu peste 20 de ani în urmă, iar de atunci a oferit servicii de consultanţă multor companii de vârf şi instituţii guvernamentale, ajutându-le să-şi perfecţioneze comunicarea internă şi externă.

De‑a lungul carierei sale, a ocupat poziţii de top în diverse firme, în departamente de dezvoltare a afacerii, marketing, comunicare şi training.

În prezent, David Lambert oferă programe de instruire în comunicare şi îi ajută pe directorii executivi să-şi îmbunătăţească stilul de prezentare. Îşi împarte timpul liber între soţia şi copiii săi şi… dragostea faţă de fotbal!


Cărţi de David Lambert


Cum să vinzi inteligent

Cum să vinzi inteligent. Editura Curtea Veche
CumpărDetalii carte

Strategii de viitor pentru clienţi mereu multumiţi

Autor(i): Keith Dugdale, David Lambert
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Cărţi Cheie
Anul apariţiei: 2013
Pagini: 304 (13x20 cm)
Preţ: 27,94 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Cartea „Cum să vinzi inteligent“ întoarce pe dos strategia tradiţională din vânzări şi îţi arată cum ideea de a situa nevoile clienţilor pe primul plan se va dovedi cheia succeselor viitoare. Această ultimă generaţie de strategii pentru vânzare gravitează în jurul a ceea ce numim relaţii consultative. Prin metoda lor unică, bazată pe principiul „Îţi rămân dator“, autorii îţi arată cum să construieşti o relaţie bazată pe încredere şi colaborare pe termen lung, astfel încât tu să fii…