0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de David J. Lieberman

Cărţi de David J. Lieberman

Dr. DAVID J. LIEBERMAN, ale cărui cărţi au fost traduse în cincisprezece limbi, este unul dintre cei mai mari specialişti din lume în domeniul comportamentului uman. A apărut la peste doua sute de posturi de televiziune şi este un invitat frecvent al emisiunilor de la posturile naţionale americane de radio şi televiziune precum The Today Show, National Public Radio, The views, PBS, The Montel Williams Show şi A&E, în calitate de expert.

Dr. David J. Lieberman este doctor în psihologie, iniţiatorul analizei neuro-dinamice, o terapie de scurtă durată cu efecte imediate, şi un renumit orator, conferenţiar şi consultant în diverse domenii. Tehnicile bazate pe studiile sale au dus la descoperiri extraordinare în foarte multe sfere de interes şi sunt folosite de guverne, de diverse corporaţii şi de asociaţii profesionale din peste douăzeci şi cinci de ţări.

Dr. David J. Lieberman locuieşte în New York şi Florida.


Cărţi de David J. Lieberman


Arta de a te înţelege bine cu toată lumea

Arta de a te înţelege bine cu toată lumea. Editura Curtea Veche
Detalii carte

Strategii de succes pentru soluţionarea rapidă a certurilor, conflictelor sau răcirii relaţiilor

Autor(i): Dr. David J. Lieberman
Editura: Curtea Veche
Anul apariţiei: 2008
Pagini: 192 (14x21 cm)
Preţ: 17,34 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


În această carte autorul sugerează câteva metode pentru soluţionarea rapidă a oricărui conflict, indiferent cât de vechi este. Tehnicile simple, uşor de înţeles şi cu efect imediat vă vor ajuta să puneţi capăt conflictelor de familie; să obţineţi din partea celorlalţi respectul pe care îl meritaţi; să vă îmbunătăţiţi orice tip de relaţie; să convingeţi pe oricine de adevărul spuselor dvs.