0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Tamara Lowe

Cărţi de Tamara Lowe

TAMARA LOWE a crescut pe străzile oraşului New Orleans.

La vârsta de 10 ani a început să consume droguri, la 12 ani era dealer.

După ce a împlinit 20 de ani, în viaţa ei s-a produs o transformare fundamentală: a renunţat la droguri, şi‑a reluat studiile şi a decis să‑şi dedice viaţa ajutorării tuturor celor care aflaţi în situaţii‑limită: dependenţi de droguri, alcoolici, săraci, victime ale abuzurilor.

A devenit un orator şi un consultant apreciat pe plan mondial în problemele strategiei motivaţionale a acţiunilor umane.

În această calitate a lucrat cu preşedinţi ai SUA (Gerald Ford, Ronald Reagan, George Bush, Bill Clinton), cu lideri politici (Margaret Thatcher, Benjamin Netanyahu, Mihail Gorbaciov), cu celebrităţi din lumea artistică, de afaceri, a activităţilor sociale.

Este cofondator şi vicepreşedinte executiv al Get Motivated Seminars, Inc. Activitatea Tamarei Lowe a fost elogiată în USA Today, Wall Street Journal, Time, People şi în emisiuni precum 60 Minutes şi la canalul CNN.


Cărţi de Tamara Lowe


Fii motivat! ADN-ul motivaţional şi succesul în viaţă

Fii motivat! ADN-ul motivaţional şi succesul în viaţă. Editura Curtea Veche
Detalii carte

Autor(i): Tamara Lowe
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Cărţi Cheie
Anul apariţiei: 2012
Pagini: 336 (13x20 cm)
Preţ: 28,90 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Cartea „Fii motivat!“ cuprinde un test din care poţi afla ce anume te stimulează, precum şi conexiuni între motivaţie şi rolurile pe care le îndeplinim de-a lungul vieţii, ca acela de părinte, de profesor sau chiar de lider, pentru fiecare dintre acestea având nevoie să fim motivaţi sau să ştim să-i impulsionăm pe cei din jur.