0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Diane E. Levin

Cărţi de Diane E. Levin

DIANE E. LEVIN, Ph.D., este profesor formator la Wheelock College în Boston, unde se ocupă, de peste douăzeci şi cinci de ani, de instruirea specialiştilor în domeniul primei copilării.

Expert recunoscut pe plan internaţional, acordă consiliere şi ajutor specialiştilor şi părinţilor pentru a putea gestiona efectele pe care le au violenţa, mass-media şi cultura comercială asupra copiilor.

Levin este senior adviser în cadrul website-ului PBS destinat părinţilor de fete, cofondatoare a Campaign for a Commercial-Free Childhood şi autoare sau coautoare a şapte alte cărţi, printre care Remote Control Childhood? şi The War Play Dilemma.

Este, de asemenea, un activ şi valoros conferenţiar şi coordonator la workshop-uri şi a fost invitată să-şi prezinte opiniile la nenumărate posturi de radio şi televiziune. Locuieşte în Cambridge, Massachusetts.


Cărţi de Diane E. Levin


Prea sexy, prea devreme

Prea sexy, prea devreme. Editura Curtea Veche
CumpărDetalii carte

Cum să protejaţi copiii de emanciparea sexuală precoce

Autor(i): Dr. Diane E. Levin, Dr. Jean Kilbourne
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Familia la Curtea Veche
Anul apariţiei: 2013
Pagini: 304 (13x20 cm)
Preţ: 24,08 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Cartea „Prea sexy, prea devreme“ este un ghid extrem de practic pentru părinţii care s-au săturat să mai asiste neputincioşi şi sunt îngrijoraţi văzând ceea ce copiii lor, sau prietenii copiilor lor, fac şi spun.