0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Dimitri Moraitis

Cărţi de Dimitri Moraitis

Dimitri Moraitis s-a implicat iniţial în producţia de film şi televiziune, având o gamă largă de experienţe în divertisment şi publicitate, în calitate de producător, scenarist şi regizor.

A primit mai multe premii şi distincţii, inclusiv o nominalizare Academy Award pentru primul său scurtmetraj Don’t Let It Bother You .

Timp de mulţi ani, Dimitri a fost partenerul de scris al Barbarei Y. Martin şi este cofondatorul The Wisdom Light Center.


Cărţi de Dimitri Moraitis


Karma şi reîncarnarea

Karma şi reîncarnarea. Editura Curtea Veche
CumpărDetalii carte

Dezvăluirea celor 800 de vieţi ale fiecăruia în drumul către iluminare

Autor(i): Barbara Y. Martin, Dimitri Moraitis
Editura: Curtea Veche
Colecţia: EZO
Anul apariţiei: 2014
Pagini: 416 (13x20 cm)
Preţ: 37,57 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Fie că o citiţi ca pe un îndrumar extrem de concret pentru a intra şi a ieşi din ciclul karmic, fie că o luaţi drept un ghid într-un itinerar spiritual, cartea aceasta este o descriere a felului în care funcţionează reîncarnarea.

Cartea îmbină imaginea lumii de dincolo cu mecanismele karmei, oferă sfaturi utile şi instrumente pentru a evita karma ostilă, apropie cititorii de scopul lor fundamental, acela de a ajunge la perfecţiunea spirituală.

Schimbă-ţi aura, schimbă-ţi viaţa!

Schimbă-ţi aura, schimbă-ţi viaţa!. Editura Curtea Veche
CumpărDetalii carte

Un ghid pentru dezvăluirea puterii spirituale

Autor(i): Barbara Y. Martin, Dimitri Moraitis
Editura: Curtea Veche
Colecţia: EZO
Anul apariţiei: 2012
Pagini: 396 (13x20 cm)
Preţ: 28,90 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Tot ceea ce crezi, simţi şi faci radiază o energie spirituală care apare în diferite nuanţe şi culori – aceea este aura ta, mai precis, proiecţia ta spirituală. Modificând calitatea aurei, îţi poţi modifica automat şi calitatea vieţii. În această carte inovatoare, autoarea te ghidează cu grijă, prin tehnicile sale extrem de eficiente, pe calea îmbunătăţirii aurei personale.