0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Dumitru Constantin Dulcan

Cărţi de Dumitru Constantin Dulcan

Profesorul univ. dr. Dumitru Constantin-Dulcan este medic neurolog și psihiatru, autor a numeroase monografii, tratate, lucrări și cărți de certă valoare științifică dar și eseistică, cu ample deschideri spre fascinantele domenii ale Filosofiei Științei.

Cartea sa „Inteligența materiei“, un best-seller căutat și astăzi, a fost distinsă cu premiul pentru filosofie „Vasile Conta“ al Academiei Române (1992).

Este membru al unor prestigioase societăți științifice naționale și internaționale, autor de brevete de invenții, titular al unor importante cursuri universitare, precum și deținător a numeroase premii științifice și literare obținute în țară și străinătate.


Cărţi de Dumitru Constantin Dulcan


Mintea de dincolo

Sinteza și semnificația experiențelor morții clinice

Autor(i): Prof. univ. dr. Dumitru Constantin Dulcan,
Editura: Școala Ardeleană
Colecţia: Spiritualitate
Anul apariţiei: 2013
Pagini: 316 (13x20 cm)
Preţ: 70,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Experiența morții clinice a fost un mare dar pe care Dumnezeu ni l-a dat pentru a ne aviza că trebuie să schimbăm drumul pe care am mers până acum. Suntem cu toții prinși acum în marele val al purificării, al trecerii de la materialitate la spiritualitate. Am certitudinea că „ora astrală a omenirii“ este aproape.

Somnul rațiunii

Autor(i): Prof. univ. dr. Dumitru Constantin Dulcan,
Editura: Școala Ardeleană
Colecţia: Spiritualitate
Anul apariţiei: 2014
Pagini: 172 (13x20 cm)
Preţ: 50,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Spiritual mă simt mai aproape de Pitagora, care a dat o definiție științifică Necunoscutului; de gândirea lui Platon, care a esențializat cunoașterea înălțând-o pe un pisc ce va rămâne un etern reper pentru filosofie; de marea artă a lui Eduard Schuré de a face să învie sub ochii noștri mirați o lume care, cu mii de ani înaintea noastră, știa să se adape la marile comori ale spiritului; de Lyall Watson, aflat într-o permanentă căutare a miracolului; de Jung, în a cărui viață nu știm niciodată unde încetează realul și unde începe fantasticul; de înțelegerea modernă a fizicianului David Bohm, care face legătura între vizibil și invizibil, între clasic și modern.