0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Francis S. Collins

Cărţi de Francis S. Collins

Francis S. Collins este unul dintre cei mai de seamă geneticieni americani şi timp îndelungat a fost director al Proiectului Genomului Uman.

Născut şi crescut la o fermă modestă, fără apă curentă, Francis S. Collins s-a format mai întâi ca agnostic, apoi a devenit ateu convins în perioada pregătirii doctoratului în chimie. De-abia după ce a urmat cursurile de medicină şi a descoperit adevărata putere a credinţei religioase la pacienţii săi, a început să îşi schimbe concepţia despre lume.

Ca specialist în genetică medicală la Universitatea din Michigan, Francis S. Collins a contribuit la descoperirea erorilor genetice care conduc la apariţia fibrozei chistice, a neurofibromatozei şi a bolii Huntington. Ca director al Proiectului Genomului Uman, a coordonat activitatea a mii de geneticieni din şase ţări.

În timpul liber, cântă la chitară, se plimbă cu motocicleta şi rescrie versurile unor melodii celebre pentru a-şi distra colegii.


Cărţi de Francis S. Collins


Limbajul lui Dumnezeu

Limbajul lui Dumnezeu. Editura Curtea Veche
Detalii carte

Un om de ştiinţă aduce dovezi în sprijinul credinţei

Autor(i): Francis S. Collins
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Ştiinţă şi religie
Anul apariţiei: 2009
Pagini: 311 (13x20 cm)
Preţ: 23,12 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Cartea e o impresionantă mărturisire de credinţă a unuia dintre cei mai mari oameni de ştiinţă, provocând cititorii să descopere o unitate a cunoaşterii care cuprinde atât credinţa cât şi raţiunea.