0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Frankie Avalon Wolfe

Cărţi de Frankie Avalon Wolfe

Frankie Avalon Wolfe a obţinut un doctorat în nutriţie holistică şi un masterat în vindecare holistică.

A studiat la mai multe şcoli, printre care Şcoala de arte vindecătoare din Colorado, Colegiul holistic american de nutriţie/ Colegiul Clayton de sănătate prin mijloace naturale, Institutul „Tree of Light“, Institutul de igienă Wood şi Institutul modern de reflexoterapie, însă continuă să-şi desăvârşească educaţia holistică. De asemenea, Frankie Avalon Wolfe a lucrat timp de trei ani cu un şaman, de la care a învăţat importanţa modelului celor patru elemente în abordarea holistică a vieţii şi a sănătăţii.

Frankie Avalon Wolfe are pasiunea de a-i învăţa pe alţii cum să-şi asume răspunderea faţă de propria sănătate. Are clienţi din lumea întreagă, propriul ei site web (www.healingfeats.com), simţul umorului, un cabinet de reflexoterapie şi totodată disponibilitatea de a-şi oferi voluntar serviciile terapeutice. Are un buletin de ştiri on-line, a publicat mai multe articole pe tema sănătăţii, precum şi alte două cărţi: The Complete Idiot’s Guide to Herbal Remedies şi The Complete Idiofs Guide to Being Vegetarian.

Frankie Avalon Wolfe este membră a Asociaţiei americane de sănătate holistică, a Coaliţiei pentru sănătate prin mijloace naturale, a Asociaţiei de terapii complementare şi alternative din Idaho, a Şcolii din Florida, a Asociaţiei de terapie prin masaj şi a Organizaţiei Toastmaster’s International.

În prezent, Frankie Avalon Wolfe locuieşte împreună cu soţul ei în zona deluroasă din Boise, Idaho, unde deţin un centru de sănătate holistică. În cadrul acestuia se folosesc numeroase terapii naturale, precum reflexoterapia mâinilor şi picioarelor, consultanţă nutriţională şi despre plante medicinale, evaluarea sănătăţii prin iridologie şi testare musculară, hidroterapia colonului, dezintoxicare prin aburi, aromaterapie, terapie prin culori.


Cărţi de Frankie Avalon Wolfe


Reflexoterapia

Reflexoterapia. Editura Curtea Veche
Detalii carte

Autor(i): Frankie Avalon Wolfe
Editura: Curtea Veche
Anul apariţiei: 2005
Pagini: 376 (17x24 cm)
Preţ: 0,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Indiferent dacă vreţi să lucraţi doar pe membrii familiei şi pe prieteni sau intenţionaţi să deveniţi reflexoterapeut profesionist, cartea de faţă vă va fi de mare ajutor