0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Gabriel Virgil-Rusu

Cărţi de Gabriel Virgil-Rusu

Gabriel-Virgil Rusu este Profesor şi director adjunct pentru învăţământ la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan“ din Cluj-Napoca.

După absolvirea Liceului „Petru Maior“ din localitate, Gabriel-Virgil Rusu a urmat cursurile Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza“ din Bucureşti, specializându-se în drept, având în prezent gradul profesional de comisar de poliţie.

În anul 2002 a obţinut licenţa şi în istorie la facultatea de profil din cadrul Universităţii „Babeş-Bolyai“ din Cluj-Napoca, specializarea istorie medievală.

Gabriel-Virgil Rusu a absolvit două cursuri postuniversitare în drept penal şi în management educaţional, precum şi un masterat în domeniul istoriei central-europene, fiind în prezent doctorand.

Gabriel-Virgil Rusu este colaborator al publicaţiilor „Studia UBB“, „Studia Medievalia“, „Anuarul şcolii doctorale. Istorie. Civilizaţie. Cultură“, „Magazin Istoric“, „Transylvanian Review“, „Tribuna“, „Monitorul de Cluj“ şi „Poliţia Clujeană“.

A iniţiat şi susţinut, în instituţia de învăţământ pe care o conduce, cursul „Elemente de istorie şi civilizaţie europeană“.


Cărţi de Gabriel Virgil-Rusu


Restituiri transilvane

Restituiri transilvane. Editura Eikon
Detalii carte

O lume aşa cum a fost

Autor(i): Gabriel Virgil-Rusu
Editura: Eikon
Anul apariţiei: 2007
Pagini: 172 (13x20 cm)
Preţ: 0,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

O carte pentru iubitorul de istorie, o carte pentru cel care trăieşte sub imperiul necesităţii cunoaşterii. Aceasta este ceea ce vă propune Gabriel Virgil Rusu în „Restituiri transilvane“.